Regal 4K Led Tv Hakkında Görüşleriniz
-
serdo bunu yazdı
evkur değil beyaz eşya ticareti yapılan yerde aldım ama bende 600 ile 750 arası fazla para vereceğimi anladım bide bu markaya 3300 çok fazla ki özelliği yok kutuyu açmadan bende foruma yazdım fikir alayım dedim iyide yapmışım çok teşekkürler arkadaşlar adamı arayıp iade ettim.
Daha önce yazdığım gibi lg veya samsung tavsiye ediyorum. 3d özelliği olmamasi daha iyi, kullanilan bir özellik değil. Ayni modelin 3dli ve 3dsizi arasinda 800lira civarinda oynuyor.
Hepsiburadayi takip etmenini öneririm kredi karti imkanin varsa, ara sira çok sağlam indirimler oluyor.
3000-3500tl arasi modeller çok tatmin edecektir, vakit bulunca model no belirtirim.
-
- Vestel - Arçelik - Beko -Sunny - Regal gibi dandik saçma sapan markalardan uzak durun. Tv alınacaksa Sony - Lg- Samsung - Philips tercih edilmelidir bence.
-
ilteris bunu yazdı
- Vestel - Arçelik - Beko -Sunny - Regal gibi dandik saçma sapan markalardan uzak durun. Tv alınacaksa Sony - Lg- Samsung - Philips tercih edilmelidir bence.
Diger markalari bilmem ama Arcelik kullandigim urunlerden (beyaz esya) 15-20 yili devirenler var, hala kullanmaya devam ediyorum.
-
Arçelik ile Beko aynı fabrikalarda üretiliyor zaten. Bu ikisi fena sayılmaz. Hele Beko'yu İspanya'da çok seviyorlar. Boşuna Barcelona'ya forma sponsoru olmadılar.
-
serdo bunu yazdıKaan bunu yazdı
Fiyat nedir ona göre soyleyim.
Açık taksit ile 3300 e aldım yani aydan aya elden para vereceğim
3.5 e samsung almıştım 55" 4k biraz daha katıp samsung alsaydın iyiymiş. Hayırlı olsun
-
telekom bunu yazdıilteris bunu yazdı
Diger markalari bilmem ama Arcelik kullandigim urunlerden (beyaz esya) 15-20 yili devirenler var, hala kullanmaya devam ediyorum.
Eskiden elektrikli eşyalar 20yil çalışsın diye tasarlanirdi, bu süreler şu anda 5 sene altına indi. 5 sene öncesinde kullanilan komponentlerin neredeyse hiçbiri şu an kullanilmiyor. Ayrıca teknoloji çok değişti. Yanlış bir yaklaşım tarzı.
-
telekom bunu yazdıilteris bunu yazdı
Evet arcelik marka buzdolabı fırın camasır makina vs saglamlık olarak ıyı ama ben tv için dedim. Bende arcelik 102 ekran tv var yeminle okadar nefret ediyorum ki açıp izlemiyorum bile oylece duruyor. Bir kanal değişecem 10 sn beklemek nedir ya açılış min 30-45 sn. Bazen kitleniyor kumandayı algılamıyor. Ekranın sol ve ortalarında yanıp sonme kararma bazen vs var arçelik i arıyom ipemiyorlar falan garanti de bitti zaten. Vel hasıl tv ve benzeri alet kesinikle alınmamalı. Diğer beyaz eşya olarak bişey diyemem ama. Bizde de var en az 18 yıllık bir fırın ve çamaşır makinası. :)
-
mkyb bunu yazdı
800 hertzmiş. Kaldı ki televizyon alacaksan LG ve Samsung alacaksın. Regal nedir ? Vestel'in yan markası.
800 hertz panelmi var :D
milleti sikiyolar 800 hertz diye.
bende 4k çözünürlüğü 1366x768 e sıkıştırıp 4k diye satayım o zaman
-
nurulmac11 bunu yazdımkyb bunu yazdı
800 hertzmiş. Kaldı ki televizyon alacaksan LG ve Samsung alacaksın. Regal nedir ? Vestel'in yan markası.
800 hertz panelmi var :D
milleti sikiyolar 800 hertz diye.
bende 4k çözünürlüğü 1366x768 e sıkıştırıp 4k diye satayım o zaman
Herhalde pwm frekansını söylüyorlar. Eğer 800 hz pwm li olacak kadar kötü bir monitörse gerçekten 10 yıl sonra gözlere elveda diyebilirsin :)
-
800hz görüntü işleme hızı gibi bişey. Ekran yenileme sıklığı olan Hz ise 100hz den fazla yok şu an. 50hz panelde LCD ye tek ffc kablosu giderken 100hz de 2 kablo gidiyor. Gerisini siz düşünün