Rehabiliyasyon Merkezindeki Öğrencinin Yediği Dayağa Karşı Yapabileceğim Legal Ya Da İllegal Yollar?
-
Evet hacılar şimdi evimin arkasında bir rehabilitasyon merkezi var. gecen sefer bir hoca demeye bin şahit isteyen şahsiyet orada bir öğrenciyi dövüyordu indim aşağıya müdüre şikayet ettim bir daha olmasın dedim ama bugun gene benzer bir manzara ile karşı karşıya geldim...
akli dengesi yerinde olmayan doğuştan ya da sonradan engelli olan cocukların rehabilite edildiği bir eğitim kurumda yaşanan şiddete karşı legal ve illegal yollar nelerdir? sonunda gidip hocayı dövecem o hale geldim... çocuklar öyle bir korkmuşki kendilerini savunma namına hiçbişey yapmıyorlar ne zaman görsem bağrışlar ağlamalar ve sonunda bir hocanın gelip fiziki kuvvete başvurması...
-
bu ülkede hukuki yoldan bir şey olabileceğine inanmıyorum hocam, bence hocaya sağlam bir dayak gerek :|
-
Hemen ara polisi şikayet et.
Eğer sonuç çıkmazsa tahribatdan yeterli saf çoğunluk olursa (minimum 10 kişi ) oraya bi çıkarma yapalım.
-
hocam şimdi polis diyeceksinde adam kanıt diecek bende elimde 7/24 kamera ile dolaşamam ki :D yatak odam oraya bakıyo arada denk geliyorum bu olaylara... eğer polis cağırdığımda cocuk konuşmazsa ben bişi veremezsem döner gider böle bir durumda tahribatta adana cıkarmasına gelebilecek kimler var acaba?
-
crafty bunu yazdı:
-----------------------------
hocam şimdi polis diyeceksinde adam kanıt diecek bende elimde 7/24 kamera ile dolaşamam ki :D yatak odam oraya bakıyo arada denk geliyorum bu olaylara... eğer polis cağırdığımda cocuk konuşmazsa ben bişi veremezsem döner gider böle bir durumda tahribatta adana cıkarmasına gelebilecek kimler var acaba?
-----------------------------Hadi ya :/
Adanaya gelemem ben.
Ama adanalı müridler bi uğrayıp hal hatır sorsun bence.
-
Kardeşim hiç uğraşmayacan alacan telefonu bir güzel videosunu çekecen sonra bu videoyu açıklamayla birlikte iha veya dha ya göndereceksin maille
rehabilitasyon merkezinde dayan atılan öğrenciler felan diye yootube ye koyup kanallarada göndereceksin bak ozaman neler oluyo :)
-
haci pm ile adres verebilirmisin? hangi merkez?
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Kardeşim hiç uğraşmayacan alacan telefonu bir güzel videosunu çekecen sonra bu videoyu açıklamayla birlikte iha veya dha ya göndereceksin maille
rehabilitasyon merkezinde dayan atılan öğrenciler felan diye yootube ye koyup kanallarada göndereceksin bak ozaman neler oluyo :)
-----------------------------Bu fikir güzel , eğer uygulanamazsa Adanalı müridler bi el atsınlar , rehabilite merkezindeki dayakçıları Rehabilite etsinler , Compi yakın :))
-
bende warım..walla bis dalarım zaten beni görseler yeter:D ben ciddiyim:|
-
crafty bunu yazdı:
-----------------------------Evet hacılar şimdi evimin arkasında bir rehabilitasyon merkezi var. gecen sefer bir hoca demeye bin şahit isteyen şahsiyet orada bir öğrenciyi dövüyordu indim aşağıya müdüre şikayet ettim bir daha olmasın dedim ama bugun gene benzer bir manzara ile karşı karşıya geldim...
akli dengesi yerinde olmayan doğuştan ya da sonradan engelli olan cocukların rehabilite edildiği bir eğitim kurumda yaşanan şiddete karşı legal ve illegal yollar nelerdir? sonunda gidip hocayı dövecem o hale geldim... çocuklar öyle bir korkmuşki kendilerini savunma namına hiçbişey yapmıyorlar ne zaman görsem bağrışlar ağlamalar ve sonunda bir hocanın gelip fiziki kuvvete başvurması...
-----------------------------
sen görebiliyorsan kamera cep tlf vb gibi şeylerdede görülebilir.görüntüleri hangi gazeteye tv ye götürsen balıklama atlar.
edito: ben olsam 7/24 te gezerim yazık o çocuklara onlar için hali hazırda beklet kamerayı nebiliyim yap işte bişeyler.
adana da ne bu cesaret ya . adı ne o merkezin?
-
Yasal olarak yapabileceğin yegane iş milli eğitim müdürlüğüne bir şikayet dilekçesi yazman, şahit olarak da kendini göstereceksin. İllegal olarak da arkadaşlaın dediği gibi o vatandaşı çekip bi tarafa bir güzel benzeteceksin