Rehabiliyasyon Merkezindeki Öğrencinin Yediği Dayağa Karşı Yapabileceğim Legal Ya Da İllegal Yollar?
-
illegal olarak yapacan şeyi yaparsan daha önce müdüre gittinden direk süpeli olursun karakola bir şikayet dilekcesi ver yada karkolu ara polis çagır derim
-
-
önce bi telefona çek uğur dündarla iletişime geç
sonra o ibnenin şerefini ......ler zaten
-
anlaşılan oranın tahrip edilmesi gerekiyor.
-
hocam rast getirebilirsen cep tel görüntüsü yada resmide yeter milli eğitime dilekçe at yada sana mail at acilinden ..
ayrıyetten haber özel, arena , gibi programlarda bizi arayın bizi arayın diye yırtınıyolar..
ayrıca böyle hassas bi konudaki duyarlılığın için kendi adıma Teşekkür ederim hocam saygılar..
-
hocam öncelikle haksız olanı daima savunurum kaldı ki bunun bilincinde olmayan hasta bir çocuğa hayvan muamelesi yapmaları kan beynime sıcradı bugun... kimse o halde olmak istemez sonucta hasta dahi olsalar onlarda birer insan...
hocam foto mak var ama a.q. makinasının pilinin bitecek zamanı tuttu tam çekiyordum pilleri değiştirin dedi kapadı... çocuğa da sövesim gelmiyo değil hani orada çinko var adam habire altına giriyor bir çıksa net görüntü alabilsem tam cıkıyo kadın vuruyo cocuk tekrar çinkonun altına geçiyor...
hocam adanalı olan arkadaşlar bilir sevinç abla rehabilitasyon merkezi atilla altıkatın orada eski migrosun hemen arkası... daha önce de burayı kapamışlardı şimdi isim değiştirip tekrar devam ediyorlar... valla isterlerse hiçbirşey yapmasınlar karşıdaki kadın dahi olsa sonucta insan gözüyle bakarım hiçbir şeyde kadın erkek ayrımı yapmayan bir insan olarak bunda da ayrıma karşı olur dalarım direk...
-
Al eline bi kamera, orada bi düzenek kur, 2-3 kere ceksen yeter zaten...
Sonra çağır televizyonları, yada yolla videoları 3 güne hepsi adam olur...
-
hacım aileleriyle irtibat kurmayı dene mutlaka veli geliyodur hatta kameraya almaya çalış amk benim kardeşimde rehabilitasyon merkezlerinde eğitim görüyo diken üstünde oturuyorum hep devletten para almayı biliyolar savunmasız çoçuklara dayak la eğitim veriyolar allah belalarını versin..
-
Arena tarzı tv programlarına ihbarda bulun onlar gizli kamerayla çekim yapıp milleti afişe edip gerekli merciilkere başvuruyorlar.
-
ben adana'dayım hoja daha yeni gördüm konuyu :/ simdiiii yer & Mekan Sölüorsun + gece operasyon tamamdır foto çekip buraya koycaz adamlar hazır...