folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Rehabiliyasyon Merkezindeki Öğrencinin Yediği Dayağa Karşı Yapabileceğim Legal Ya Da İllegal Yollar?

Rehabiliyasyon Merkezindeki Öğrencinin Yediği Dayağa Karşı Yapabileceğim Legal Ya Da İllegal Yollar?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek
    illegal olarak yapacan şeyi yaparsan daha önce müdüre gittinden direk süpeli olursun karakola bir şikayet dilekcesi ver yada karkolu ara polis çagır derim

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kinyas
    kinyas's avatar
    Erkek

,

kinyas tarafından 05/Tem/13 12:48 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Varg
    Varg's avatar
    Erkek

önce bi telefona çek uğur dündarla iletişime geç

sonra o ibnenin şerefini ......ler zaten  

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    anlaşılan oranın tahrip edilmesi gerekiyor.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

hocam rast getirebilirsen cep tel görüntüsü yada resmide yeter milli eğitime dilekçe at yada sana mail at acilinden ..

ayrıyetten haber özel, arena , gibi programlarda bizi arayın bizi arayın diye yırtınıyolar..

ayrıca böyle hassas bi konudaki duyarlılığın için kendi adıma Teşekkür ederim hocam saygılar..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

hocam öncelikle haksız olanı daima savunurum kaldı ki bunun bilincinde olmayan hasta bir çocuğa hayvan muamelesi yapmaları kan beynime sıcradı bugun... kimse o halde olmak istemez sonucta hasta dahi olsalar onlarda birer insan...

hocam foto mak var ama a.q. makinasının pilinin bitecek zamanı tuttu tam çekiyordum pilleri değiştirin dedi kapadı... çocuğa da sövesim gelmiyo değil hani orada çinko var adam habire altına giriyor bir çıksa net görüntü alabilsem tam cıkıyo kadın vuruyo cocuk tekrar çinkonun altına geçiyor...

hocam adanalı olan arkadaşlar bilir sevinç abla rehabilitasyon merkezi atilla altıkatın orada eski migrosun hemen arkası... daha önce de burayı kapamışlardı şimdi isim değiştirip tekrar devam ediyorlar... valla isterlerse hiçbirşey yapmasınlar karşıdaki kadın dahi olsa sonucta insan gözüyle bakarım hiçbir şeyde kadın erkek ayrımı yapmayan bir insan olarak bunda da ayrıma karşı olur dalarım direk...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Al eline bi kamera, orada bi düzenek kur, 2-3 kere ceksen yeter zaten...

Sonra çağır televizyonları, yada yolla videoları 3 güne hepsi adam olur...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek
    hacım aileleriyle irtibat kurmayı dene mutlaka veli geliyodur hatta kameraya almaya çalış amk benim kardeşimde rehabilitasyon merkezlerinde eğitim görüyo diken üstünde oturuyorum hep devletten para almayı biliyolar savunmasız çoçuklara dayak la eğitim veriyolar allah belalarını versin..

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek
    Arena tarzı tv programlarına ihbarda bulun onlar gizli kamerayla çekim yapıp milleti afişe edip gerekli merciilkere başvuruyorlar.

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ben adana'dayım hoja daha yeni gördüm konuyu :/ simdiiii yer & Mekan Sölüorsun + gece operasyon tamamdır foto çekip buraya koycaz adamlar hazır...

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
Toplam Hit: 2758 Toplam Mesaj: 29