Rehabiliyasyon Merkezindeki Öğrencinin Yediği Dayağa Karşı Yapabileceğim Legal Ya Da İllegal Yollar?
-
çıkartma yapılacaksa bende gelirim şerefsizlerin allah korkusuda yok demekki böyle bişeye nasıl vicdanları elveriyo anlamıyorum bide crafty bu dediğin yer nerde
-
hocam adamlar sürekli dövmüyo sanırım en azından ben görmüyorum sürekli ama arada denk geliyor... yarın sabah gidip yeni pil alcam düzeneği de geçtim nöbet beklicem okula gidene kadar hemen yapıştırcam fotoyu...
aileleri ile irtibata geçmem mümkün değil hocam... bu tip cocukların aileleri okula uğramazlar servis gider evinden alır evine bırakır devlet parasını ödüyo nede olsa... benim bir arkadaşımın annesinin de rehabilitasyon merkezi var ancak hiçbir çocuğun velisi gelmiyor... nedeni eğitimsizlik özürlü olan cocuklarını başlarından savıyorlar onlardan utanıyorlar... cahiliyet saolsun elimi kolumu bağlıyo 20 senedir burada oturuyorum okul acıldı acılalı bir tek veli görmedim...
bi şekilde foto cekcem artık hacı gizli kamera ile çekim yapamazlar okula sokmuyorlar çünkü... ilk seferinde okula gittim şikayette buluncam dedim adamlar içeri bile almadılar müdür kapıya kadar geldi...
-
hoja salaklaşma çıkartalım işte 15-20 kişi basalım bakalım mekanı kim kime dumduma ondan sonra görelim bakalım birdhaa yapılabiliomu ;)
-
Anlayın artık türkiyede hukuk çökmüş vaziyette AB yasaları yüzünden,, en güzeli sağlam sopa bak birdaha yapabiliyormu..
-
Evet son durum nedir.
Bence sağlam bir sopa çözüm olur.
Sen organize et olayı bi çıkarma yapın oraya hocam.
-
beni yazın haci listebaşı..basında getiririm ben tanıdıklarım var gerek olursa.
-
hocam 15 20 kişi ile basacaksın müthiş olur
-
Arkadaşım sen olayı kamera ile çekmek zorundasın. ya kafalarına sıkıcan yada çekip yollacan haber kanalınada yollayacaksın. ansn skrler.