Renault Megane 3 Hakkındaki Yorumlarınız
-
parasının arabası değil
-
türkiyede renault a karşı büyük bir önyargı olduğunu düşünüyorum .
buda sanırım kaliteye ülkecek çok düşkün olduğumuzdan
2001 megane kullanıcısıyım . sıfır aldık zamanında gayet iyi araba artık değişme zamanı geldi
motor olarak sıkıntı çekmezsin ( 1.5 dizel baya iyi motor )
dedikleri gibi kapılardan tok sesi duymak istersen başka araba alabılirsin ama klasik aile kullanıcı isen alabılırsın
ama dedikleri gibi sağ kapıya baktır .
-
Arkadaşım megane da megane diyor o kadar parayı 2. El fransız çöpüne yatırmaktansa 0 araç almak mantıklıdır.günün şartlarında da en mantıklı ve kazançlı hareket japon otomobillerine yönelmektir.bol şans.
-
bu parayı buna vereceğine biraz daha koy yeni meganelara bak.
-
Beyler merhaba. Yarın nasip olursa opel astra 1.3 cdti hb spor paket 85 binde 1.880 liralık bi kazası sürtmeden dolayı kaydı olan servis bakımlı aracı 57 Bin e alıyorum araba full eksiği yok telefonda olduğum için resim atamıyorum ama hayırlısı olsun dedik kaporasini verdik.
-
izmir aydın arası gittim geldim. otobanda199 un üzerine ne yaptım çıkmadı.
3 kişiydik. Ben185 boyunda 95 kiloyum diğerleride hemen hemen benim boyutlarımda (bununda etkisi olabilir) koltuğu biraz geri alınca rahat rahat gidiyorsun. Onun dışında seri ve atak araç normal kullanımda (araç 40bindeydi) 4,8 5,3lt arası gördüm. 120 üzerinde 5,8 6,5lt arası yaktı. 140 dan sonra biraz savruluyor gibi hissediyorsun ama çok rahatsız etmiyor.
bu kadar verirmiyim bilmiyorum ama genel olarak benim hoşuma gitti araç.
-
janni bunu yazdı
izmir aydın arası gittim geldim. otobanda199 un üzerine ne yaptım çıkmadı.
3 kişiydik. Ben185 boyunda 95 kiloyum diğerleride hemen hemen benim boyutlarımda (bununda etkisi olabilir) koltuğu biraz geri alınca rahat rahat gidiyorsun. Onun dışında seri ve atak araç normal kullanımda (araç 40bindeydi) 4,8 5,3lt arası gördüm. 120 üzerinde 5,8 6,5lt arası yaktı. 140 dan sonra biraz savruluyor gibi hissediyorsun ama çok rahatsız etmiyor.
bu kadar verirmiyim bilmiyorum ama genel olarak benim hoşuma gitti araç.
valla aydın otobanında 131'le bile 200 görülür
bizim megane 1.5 224 km görmüslüğümüz var o yolda ;
1.6 gt line ile 232 km hıza ulasılıyor.
olay top speed olayı da degil.
bu segmentte her türlü yakıtıyla parcasıyla ikinci el hızıyla performansıyla donanımıyla rakiplerinden önde bir arac.
japon arabasına yönelin diyen arkadaslar 2016'da hala atmosferik 1.6 benzinli araclara binmeye devam etsinler mümkünse lpg takıp.
fransız çöpüymüş :)
renault f1 takımının tarihinden,renault f1 tecrübesinden haberiniz yok sanırım. -
Yani ben gecen hafta megane 2 1.4 ile dahi İnönü yolunda 195 km civarlarında hiza ulasmistim
-
-
bunu sanayide tenteli cabrio yaparsan çok kar edip satabilirsin aslında.