folder Tahribat.com Forumları
linefolder Ulaşım Araçları ve Seyahat
linefolder Renault Megane 3 Hakkındaki Yorumlarınız

Renault Megane 3 Hakkındaki Yorumlarınız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

1.3 multijet fiat motoru bır boka yaramıyor fiorinodan bılıyorum araba cok hızlı kalkıyor 80 e kadar tamam sonrası yok 

linea dedıgınız araba ıle kısın karlı yollarda cıkamıyorsun oyle koye fılan gıdeyım dersen yollarda kalırsın toros cıkarken o cıkamıyor arabayı kıtlıyor.

@ehven sende panxerın iphone fanboylugu yaptıgı gıbı clioculuk yapıyorsun hıc gerek yok bırını tanıyorum hangı arabayı alırsa en ıyı o araba oluyor gerısı bok oluyor.

fiat renault bunlar alınacak araba degıl en ıyısı de olsa alınmaz. butce meselesıyle alakalı 

konuyu acan arkadas astra almıs arkadas gule gule kullansın

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Erkek
    JpnTr bunu yazdı
    ehveniser bunu yazdı
    JpnTr bunu yazdı
    ehveniser bunu yazdı
    JpnTr bunu yazdı

Araba hayırlı uğurlu olsun, merak edip bakayım dedim cevap attığım için CDTI alarak iyi etmişsin. Fiat'ın Multijet motorunu kullanıyor Opel dizel kasalarında. Cevaplardan birinde renault markası yere göğe sığdırlamamış :D Megane kronik sorunları Clio kronik sorunları ve bir kere sanayi yüzü gördükten sonra her yerinde sorun çıktığını yazmayı unutmuş arkadaş. Yok f1 miş bilmem neymiş sanki kullandığın arabada f1 motoru var. Şuanki aldığın aracın motorunu Fiat yapıyor ve Ferrari Fiat grubun şirketlerinden biri demek ki senin araba 400 falan basar arkadaşın mantığına göre :D :D :D f1 araçlarının aerodinamik yapısı, motor yapısı, şanzuman yapısı ile ilaç mümessillerinin kullandığı arabayı övmek :D Şaka bir yana dünyanın en iyi dizel motoru Multijet, az arıza yapar iyi kaçar ve az yakar

1.3 multijetin iyi kaçtığını nerede gördünüz tecrübe ettiniz bilmiyorum.
    komik oldugunu düsünerek,fazlasıyla smileyli bilgili cocuk havalarında yorum yazmıssın öncelikle cesaretini takdir ediyorum.
    dalga gecer gibi konusmanı da kenara atarak sana efendi gibi üslupla cevap verecegim.bunu da herkese yapmam komik cocuk,haberin olsun.

her firma ar-ge yapar belki bilirsin.
    her arac teknolojisi de yapılan ar-ge operasyonları sonrasında gelisir.teknolojiler yarıslarda öne cıkmak icin gelismek degismek zorundadır.
    bu bilgilerden hareketle f1'de yarısan markaların,ar-ge operasyonlarına ayırdıgı bütceleri de hayal edebilecegini düsünmek istiyorum.
    dci motorların yapısını incelemeni tavsiye ederim.turbo benzinli tce motorların yapısını incelemeni tavsiye ederim.bunları klavye basında oturan,komik konusup dikkat cekmeye calısan insanlar degil mühendisler tasarlıyor.
    belki bilirsin belki bilmezsin ama,renault markalar klasmanında olsun,f1 harici dallarda olsun - nurburgring önden cekis pist rekorları,megane rs vs...- ciddi fark yaratan bir firma.
    ben bugüne kadar ring rekoru kırmıs bir fiat duymadım.sen duydun mu ? 
    zaten hic kimse aerodinamik olarak,şanzıman oranları olarak f1'e benzer demedi.kimse de 400 basar,500 basar demedi.
    bir aracın sirketler tarafından kullanımı da onun fiyat/performans basarısını ve dayanıklılıgını gösterir aslında.

http://www.renault.com.au/videos/there-some-formula-1-every-renault

bu video da sana megane konusunda fikir verir belki,markanın resmi reklamı bu.

dünyanın en iyi dizel motoru demissin ama neye göre-kime göre ? allah askına bos konusmaya devam edip aksam aksam canımı sıkma.
    kendince markayı kötülemeye calısmıssın ama üslubunla kendini rezil etmissin.
    :D:D:D:D:D:D

Araba işi mavi megan ile gezmekle öğrenilmiyor. https://en.wikipedia.org/wiki/International_Engine_of_the_Year al bak buraya o halde var mı yok mu ödül.  

http://m.otoalsat.com/haber/sektor/fiat-ve-gm-tarafindan-uretilen-1-3-litre-multijet-turbodiesel-motoru-2005-yilinin-motoru-secildi.html

Multijet motora sahip aracım var ve gayet kaçıyor. Ayrıca multijet 2 ile daha da seri hale geldi motor. Bunu Egea veya Linea ile test sürüşüne çıkıp tecrübe edebilirsin. Piyasada Renault markasından çok Fiat marka araç var şirket kullanımı bakımından, ben sadece f1 örneği ile alakasız olduğunu belirtmek için söyledim. Ayrıca ben de mühendisim 3300 beygirlik lokomotif motorları dahil bir çok motor hakkında yeterli bilgiye sahibim. 

Eğer at gözlüğünü çıkarıp Multijet motorun iyi olup olmadığını öğrenmek istiyorsan taksicilere, şirket çalışanlarına danışmayı deneyebilirsin. Kronik arızaları konusunda bir çok tanıdığım sıkıntı yaşadı Clio ve Megan modellerinde daha yeni bir arkadaşım motoru rektifiye soktu. Bir markanın bir konuda iyi işler çıkarıyor olması diğer konularda onu üstün kılmaz.

Ayrıca senin konuşma tarzını taklit edip sadece ifade koyduğumda bilgiçlik taslıyor olmuşum. Başka bir araç konusunda da yine ilginç ilginç cevaplar vermişsin. Önce kendi verdiğin cevapları incele sonra başkalarının cevaplarını eleştir. Buraya yazdığım cevaplardan sadece 1 tanesi ironi içeriyor o da senin bir anda sinirlendiğin cevap. https://eksisozluk.com/entry/48429044 bunu da okuyabilirsin mesela burada ironi yapmış arkadaş, benim yaptığım ironiyi anlamadığın için önden söyleyeyim sonra eee bu sorunlu motor diyor zaten deyip üste çıkmaya çalışma. Bu arada orada Fransız marka şirket arabası kullandığını da belirtmiş umarım F1 premsesi değildir marka

Ödül alan her motor,dayanıklı ve mükemmel sayılıyorsa zaten tartısmamız manasız,ödül alan motorlardan kendini kıran motorlar var.Ödül bir motoru kusursuz hale getiren,god-mode etkisi yaratan birsey degil yani.
    2005 yılında 1.3 multijet ödül almıs,senin bok attığın motoru Mercedes 2013'ten beri aktif olarak kullanıyor,bil istedim.Ben hiç bir premium araçta Multijet motor kullanıldığını duymadım.
    Zira verdiginiz taksiciler ve sirket calısanları örnegi fazlasıyla öznel ve somut bir kanıt değil.
    Biz de gibip Dacia ve Renault kullananlara soralım.Ben de kapağı açılmamış 7xx-8xx km'lerde araclara bindim,gördüm.Arkadasım motoru rektefiyeye yeni soktu,kronik arızaları cok var demekle bana sağlam argüman sunan bir makine mühendisinden ziyade sokak ağzıyla tartısmaya giren bir taksici gibi görünüyorsun.Yolda olsak he dayı der gecerim.Ama ısrarla komik,tatlı ve ironi yapabilen bilgili cocuk rolüne devam ediyorsun.

Tecrübe edeceğim hiçbir şey yok,çünkü bugüne kadar hiç bir ÖDÜLLÜ 1.3 multijet motordan memnun kalmadım.Performansları vasatı aşamıyor.Zaten 1.6 multijet motorlu araçlar da ilgi alanıma girmiyor çünkü binilemeyecek kadar kötüler ve kağıtta göründüğü kadar gitmiyorlar.

Israrla,F1 tecrübesinin bir markayı gelismeye,gelistirmeye zorladıgını kabul etmeyip tartısmayı bu noktaya getiriyorsun.
    Mesajına sinirlendim,cünkü adımdan alıntı bile yapamamıs,bos yere sacma sapan bir üslupla sallamakla yetinmissin.Üzerine bir de cıkıp eski arac konularındaki yorumlarıma bakmıs,beni bindigim arabayı bilecek kadar iyi incelemissin.
    Güzel arastırma.
    Daha da benimle muhabbete girmezsen sevinirim.Tanımadığın insanların konusmalarını taklit etme özgürlüğünü de sana kimse vermiyor sokakta bunu yapmayı denersin muhtemelen o taklit yapan ağzını elini verirler,sana kimse kendi avukatlığını yapma rolü de vermemistir eminim.Sana kimsenin benim mesajlarım hakkında yorum yapma hakkı da vermediği gibi.İlginç cevaplarım ? Neye göre kime göre ? Esas herkesin fikir beyan ettiği bir baslıkta :d:d:d:d:d:d iletileri ilginc ve abes kacıyor.

8 yıldır bu sitedeyim bu kadar gereksiz bir tartısmayı ilk defa yasıyorum.
    Eminim ki attıgın posta yerimde olsa sinirlenmeyecek kimse de yoktur.Dalga geçer gibi konusup taklit yapmanı ''ben ironi yaptım anlamadın ehehehe at gözlüklü xd'' gibi gecistirebilirsin.

Güzel kardeşim biraz araştırma yapmanı tavsiye ediyorum, sen burada bilip bilmeden sallamaya devam ediyorsun kusuruma bakma ama dalga geç diye yalvarıyorsun bildiğin. Kalkıp hangi premium marka kullanıyor diye atıfta bulunmadan önce internette araştırırsan Jeep markasının kullandığını görebilirsin ayrıca Chevrolet gibi markalar da kullanıyor. Ben sanayi ortamını gayet iyi bilen biriyim. Senin bilmişlik taslamanı da ben tasvip etmiyorum o halde sen de yok renault ile geely mi karşılaştırılır gibi saçma sapan yorumlar yapma. Ben kimsenin taklidini yapamayacaksam sen de kimsenin kullandığı markayı veya övdüğü bir şeyi saçma sapan bir şekilde yeremezsin. İnsan gibi cevap yazmış olsaydın ben de normal bir şekilde cevap verirdim hatta sana cevap vermezdim. Her konuda bilgim var demeden önce araştır.

son söz söyleme hastalığı.

Jeep'in fiat grubunun içinde yer alması ve sike sike kullanmak zorunda olması...bunu hiç düsünemiyor olman...
    Jeep'in ne kadar premium marka oldugu konuları...Kardesim dünyada premium dendiginde 3 büyük marka akla gelir.
    Jip seviyesinde de Range Rover gelir her yerde.Jeep değil.Jeep'i Jeep yapan hiç bir araçta ben multijet görmedim.Ama Mercedes'i Mercedes yapan C serilerinde dci motor görüyorum.

hic bir argüman sunmadan salt dikkat cekme cabasıyla ve sahsıma alıntı yapmaya cesaret edemeden giris yaptıgın konuyu grup icindeki motor paylasımlarına getirip,söyledigimden alakasız bir resimle desteklemen iyice sabrımı tasırdı.
    lütfen bu son mesajın olsun cünkü bos yapıyorsun farkında degilsin.
    300 basar 400 basar xd :) seklinde benim postlarıma tatlı cocuk yorumları yapmaya devam etmek istersen edebilirsin.cünkü umrumda degilsin.

Sanayi ortamını bilen biriymissin,bilgiçlik taslamamı tasvip etmiyorsun.Makine öğrencisisin.Lokomotif falan biliyorsun vikipedia kullanacak seviyede de internete hakimsin.
    Süper.

ok elestiri yapamam.
    ok insan gibi yazarım.
    ok baskalarının avukatı,mazlumun dostu zalim bilgisizlerin düsmanısın.

tamam sensin,hadi kazandın tartısmayı :)

Koca hestiy aya bedenem ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı

1.3 multijet fiat motoru bır boka yaramıyor fiorinodan bılıyorum araba cok hızlı kalkıyor 80 e kadar tamam sonrası yok 

linea dedıgınız araba ıle kısın karlı yollarda cıkamıyorsun oyle koye fılan gıdeyım dersen yollarda kalırsın toros cıkarken o cıkamıyor arabayı kıtlıyor.

@ehven sende panxerın iphone fanboylugu yaptıgı gıbı clioculuk yapıyorsun hıc gerek yok bırını tanıyorum hangı arabayı alırsa en ıyı o araba oluyor gerısı bok oluyor.

fiat renault bunlar alınacak araba degıl en ıyısı de olsa alınmaz. butce meselesıyle alakalı 

konuyu acan arkadas astra almıs arkadas gule gule kullansın

hocam derdim fan-boy olmak degil.
    ben aracların ic plastik kaliteleri hakkında degil motor ve yürüyenleriyle ilgili yorum yapıyorum.
    yoksa firmadan bir kazancım yok yani,bmw sahibi de oldum yerin dibine de soktum yani konu en iyi araba benimki olayı degil.
    konu sacma sapan yerlere gitti.
    alan arkadasa hayırlı olsun.

Koca hestiy aya bedenem ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

adam gitmiş  yılının multijet motorunu övmüş . övebilir ama renault 1.5 dci > 1.3 multijet ha bu kime göre dersen mercedes e bak hangi motooru kullanıyor. 

Oto dünyası şu şekildedir bana göre 

• italyanlar = tasarım ( italyanların motoru vardır ama üst segmentte liderdir ) 
    • Fransızlar = motor  ( halk için üretilen motorlardan kastım ) 
    • Almanlar = Motor + konfor + dayanıklılık açıkcası birazda ismi vardır 
    • Japonlar =  Motor + gösteriş sevmez + sağlamlık 

Ayrıca o övdüğünüz her fiat arabasından gelen kapı sesi ( açılıp kapanırken çok içimi gıdıklıyor ) 

Bende mühendisim motordan anlarım ,demem ki bilimsel konuşmadım verim vs . bırakın insanlar tercihini yapsın 

Ama bana soracak olsanız japon dizelleri daha iyidir. sadece türkiyede toyota nın olmasının nedenide sabancı dır . Marka olarak mazda her türlü daha kalitelidir.

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JpnTr
    JpnTr's avatar
    Erkek
    csr288 bunu yazdı

adam gitmiş  yılının multijet motorunu övmüş . övebilir ama renault 1.5 dci > 1.3 multijet ha bu kime göre dersen mercedes e bak hangi motooru kullanıyor. 

• italyanlar = tasarım ( italyanların motoru vardır ama üst segmentte liderdir ) 

Ayrıca o övdüğünüz her fiat arabasından gelen kapı sesi ( açılıp kapanırken çok içimi gıdıklıyor ) 

Bende mühendisim motordan anlarım ,demem ki bilimsel konuşmadım verim vs . bırakın insanlar tercihini yapsın 

Ama bana soracak olsanız japon dizelleri daha iyidir. sadece türkiyede toyota nın olmasının nedenide sabancı dır . Marka olarak mazda her türlü daha kalitelidir.

Ben arkadaşın verdiği cevaplara hitaben söyledim. Kendisi konulara en birinci benim edası ile yorum yaptığı için eleştirdim ve daha da saçmalamaya devam ediyor.

O zaman şöyle bakalım olaya,

Ülkeler arasındaki ikili ilişkiler yapılacak her türlü ticareti etkiler. Fransız-Alman birlikteliği muhtemel bir şey. Bu demek değil ki Dci çok kötü bir motor ben sadece alternatif olarak Multijet iyi bir motor diyorum. O kadar iyi olan Dci fi tarihinde bile ödül alamamış ise bu Renault ayıbı.

Ayrıca saçma sapan bir yorum daha yapmış arkadaş yok Fiat grubun o motoru koymak zorunda falan diye. Niye spor araba markaları Japon icadı Boxer motor kullanıyor ? Arkadaşın mantığı ile otomobil grupları hep kendi motorunu üretecekve kullanacak. VW grup haricinde tüm markalar biri birilerinin motorlarını kullanıyorlar

Jeep premium mu bunu da araştırmasını tavsiye ediyorum kendisine 

Mercedes'i mercedes yapan http://fiyat.mercedes-benz.com.tr/c-serisi-sedan serisi midir ? yoksa E ve S serisi midir ?

Ben insanların tercihine saygı duymadığı için cevap verdim. Kalkmış o olmaz o bilmem ne diye laf ediyor sonra da sensin ok diye cevap yazıyor

Bir cinayet işleniyorsa tek suçlu katil değildir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek
    JpnTr bunu yazdı
    csr288 bunu yazdı

Ben arkadaşın verdiği cevaplara hitaben söyledim. Kendisi konulara en birinci benim edası ile yorum yaptığı için eleştirdim ve daha da saçmalamaya devam ediyor.

Ülkeler arasındaki ikili ilişkiler yapılacak her türlü ticareti etkiler. Fransız-Alman birlikteliği muhtemel bir şey. Bu demek değil ki Dci çok kötü bir motor ben sadece alternatif olarak Multijet iyi bir motor diyorum. O kadar iyi olan Dci fi tarihinde bile ödül alamamış ise bu Renault ayıbı.

Ayrıca saçma sapan bir yorum daha yapmış arkadaş yok Fiat grubun o motoru koymak zorunda falan diye. Niye spor araba markaları Japon icadı Boxer motor kullanıyor ? Arkadaşın mantığı ile otomobil grupları hep kendi motorunu üretecekve kullanacak. VW grup haricinde tüm markalar biri birilerinin motorlarını kullanıyorlar

Mercedes'i mercedes yapan http://fiyat.mercedes-benz.com.tr/c-serisi-sedan serisi midir ? yoksa E ve S serisi midir ?

Ben insanların tercihine saygı duymadığı için cevap verdim. Kalkmış o olmaz o bilmem ne diye laf ediyor sonra da sensin ok diye cevap yazıyor

https://tr.wikipedia.org/wiki/Boksör_tipi_motor

1896 yılında boxer engine  karl benz tarafından patenti  alınmıştır. 

mühendislikte dalın ne hocam merakımdan sordum ? 

csr288 tarafından 14/Kas/16 15:04 tarihinde düzenlenmiştir

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JpnTr
    JpnTr's avatar
    Erkek
    csr288 bunu yazdı
    JpnTr bunu yazdı
    csr288 bunu yazdı

https://tr.wikipedia.org/wiki/Boksör_tipi_motor

1896 yılında boxer engine  karl benz tarafından patenti  alınmıştır. 

mühendislikte dalın ne hocam merakımdan sordum ? 

Bir yanlışlık yapmışım kusuruma bakma, aklıma Subaru'nun ilk kullandığı boxer motor geldi düzeltmen için teşekkürler, Raylı Sistemler Mühendisiyim

Bir cinayet işleniyorsa tek suçlu katil değildir
Toplam Hit: 10218 Toplam Mesaj: 58
araç