Renault'ta Elektrikli Arabalarını Tanıttı - Renault E-Tech Serisi
-
aksata bunu yazdı
elektriklide togg gerisi tırıvırı :)
Hülooooğğğ
-
ben de elektrikli araba almayi düsünüyorum. Tesla'nin tipi bir türlü hosuma gitmedi.. Diger arabalar da cok hos degil gerci.. TOGG dan da umudumu kestim. Ilk basta yaparlar falan diyordum ama artik göz boyama oldugnu düsünüyorum, fabrika vs kurulacagini da düsünmüyorum.. Secime kadar iyi malzeme olur sonra unutulur gider..
audi e-tron var hos görünüyor ama onlarin fiyatlari da baya pahali..
-fransiz arabalari hic güven vermiyor. Bi daha asla fransiz arabasi almam
-
Baturay_Turkmen bunu yazdıaksata bunu yazdı
Hülooooğğğ
sana ve anlama kıtlığı olanlar için kurduğum cümleyi açıklayayım. Olmayan bir araba için başta tesla olmak üzere dünya devleri için tırıvırı dememden, ironi yaptığımı anlaman gerekirdi.
-
unbalanced bunu yazdı
ben de elektrikli araba almayi düsünüyorum. Tesla'nin tipi bir türlü hosuma gitmedi.. Diger arabalar da cok hos degil gerci.. TOGG dan da umudumu kestim. Ilk basta yaparlar falan diyordum ama artik göz boyama oldugnu düsünüyorum, fabrika vs kurulacagini da düsünmüyorum.. Secime kadar iyi malzeme olur sonra unutulur gider..
audi e-tron var hos görünüyor ama onlarin fiyatlari da baya pahali..
-fransiz arabalari hic güven vermiyor. Bi daha asla fransiz arabasi almam
Togg fos çıktı zaten. Önce motor yerli olacak diyorlardı şimdide Alman Bosch üretecek, batarya içinde Çin ile anlaşacağız diyorlar. Tasarım desen oda İtalyan.
E amk bari bir tarafını yerli üretim yapın ? Tofaş'ın zamanında çıkardığı Tofaş Şahin-Doğan bile daha yerlidir. En azından Fiat Regeta'nın makyajlanmış haliydi.
-
aksata bunu yazdıBaturay_Turkmen bunu yazdıaksata bunu yazdı
Hülooooğğğ
sana ve anlama kıtlığı olanlar için kurduğum cümleyi açıklayayım. Olmayan bir araba için başta tesla olmak üzere dünya devleri için tırıvırı dememden, ironi yaptığımı anlaman gerekirdi.
:)
-
Toyota ve Hyundai'nin fuel cell sistemli araçları bence elektrikli araçlara göre daha mantıklı.
-
mkyb bunu yazdı
Togg fos çıktı zaten. Önce motor yerli olacak diyorlardı şimdide Alman Bosch üretecek, batarya içinde Çin ile anlaşacağız diyorlar. Tasarım desen oda İtalyan.
E amk bari bir tarafını yerli üretim yapın ? Tofaş'ın zamanında çıkardığı Tofaş Şahin-Doğan bile daha yerlidir. En azından Fiat Regeta'nın makyajlanmış haliydi.
vay arkadas bu nasil bi istir ya.. Seviniyordum adam gibi bir türk markasi olacak ,hadi tasarimi bosver de, motordan, batarya'ya kadar, aksamdan, entegrasyona kadar hep yabanci. Biz yine montaj ülkesi olarak kalmaya devam edecegiz. Dedim ben de siparis veririm bu arabayi ama vazgectim..
Halkini bu kadar aptal yerine koyan ve hala oy alan bi iktidar olamaz. Adam kiraathane acma vaadiyle secim kazandi.. Ne desem bilemiyorum.. Bu arada bedava kekleri gören var mi? :)
-
Altyapılar, teknik personeller gelişmeden pazar büyüyor, geleceğin sektörü gözü ile bakıyorum. Daha iyi bir doğa için iyi olur umarım.
-
unbalanced bunu yazdımkyb bunu yazdı
vay arkadas bu nasil bi istir ya.. Seviniyordum adam gibi bir türk markasi olacak ,hadi tasarimi bosver de, motordan, batarya'ya kadar, aksamdan, entegrasyona kadar hep yabanci. Biz yine montaj ülkesi olarak kalmaya devam edecegiz. Dedim ben de siparis veririm bu arabayi ama vazgectim..
Halkini bu kadar aptal yerine koyan ve hala oy alan bi iktidar olamaz. Adam kiraathane acma vaadiyle secim kazandi.. Ne desem bilemiyorum.. Bu arada bedava kekleri gören var mi? :)
ithal girdi ile yerli üretim. Bizdeki otomobil fabrikalarından ne farkı olacak? onların parçaları da dışarıdan getirtilip burada montaj yapılıyor. Bu arada tofaş şahin tipinde birşey olsun elektrik motorunu veya bataryayı biz yapalım ona da razıyım, sonuçta ekonomik bir araç olsun binilsin. Ama propagandası iyi yapıldı, Şimdi bizim milletin büyük bir kısmı o araçların üretildiğini bile sanıyor olabilir.
-
Elektrikli motor üretmek benzinli veya dizel motor üretmekten daha kolay. Ancak işlerine gelmiyor.
Batarya üretmek ise bizim harcımız değil. Tesla bile Panasonic'ten alıyor.
Türkiye'de batarya üreten tek kurum Aselsan'ın yan şirketi Aspilsan. Oda askeri üretim yapıyor.