folder Tahribat.com Forumları
linefolder Ulaşım Araçları ve Seyahat
linefolder Renault'ta Elektrikli Arabalarını Tanıttı - Renault E-Tech Serisi

Renault'ta Elektrikli Arabalarını Tanıttı - Renault E-Tech Serisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Erkek
    aksata bunu yazdı

elektriklide togg gerisi tırıvırı :)

Hülooooğğğ 

Ne Mutlu Türk Doğana..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

ben de elektrikli araba almayi düsünüyorum. Tesla'nin tipi bir türlü hosuma gitmedi.. Diger arabalar da cok hos degil gerci.. TOGG dan da umudumu kestim. Ilk basta yaparlar falan diyordum ama artik göz boyama oldugnu düsünüyorum, fabrika vs kurulacagini da düsünmüyorum.. Secime kadar iyi malzeme olur sonra unutulur gider.. 

audi e-tron var hos görünüyor ama onlarin fiyatlari da baya pahali.. 

-fransiz arabalari hic güven vermiyor. Bi daha asla fransiz arabasi almam

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aksata
    aksata's avatar
    Erkek
    Baturay_Turkmen bunu yazdı
    aksata bunu yazdı

Hülooooğğğ 

sana ve anlama kıtlığı olanlar için kurduğum cümleyi açıklayayım. Olmayan bir araba için başta tesla olmak üzere dünya devleri için tırıvırı dememden, ironi yaptığımı anlaman gerekirdi. 

Bazıları özgürlüğü sadece kendileri gibi düşünenlere reva görüyor...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

ben de elektrikli araba almayi düsünüyorum. Tesla'nin tipi bir türlü hosuma gitmedi.. Diger arabalar da cok hos degil gerci.. TOGG dan da umudumu kestim. Ilk basta yaparlar falan diyordum ama artik göz boyama oldugnu düsünüyorum, fabrika vs kurulacagini da düsünmüyorum.. Secime kadar iyi malzeme olur sonra unutulur gider.. 

audi e-tron var hos görünüyor ama onlarin fiyatlari da baya pahali.. 

-fransiz arabalari hic güven vermiyor. Bi daha asla fransiz arabasi almam

https://tr.sputniknews.com/turkiye/202001281041266814-togg-ceosu-yerli-otomobilin-fiyatina-dair-ipucu-verdi/

Togg fos çıktı zaten. Önce motor yerli olacak diyorlardı şimdide Alman Bosch üretecek, batarya içinde Çin ile anlaşacağız diyorlar. Tasarım desen oda İtalyan.

E amk bari bir tarafını yerli üretim yapın ? Tofaş'ın zamanında çıkardığı Tofaş Şahin-Doğan bile daha yerlidir. En azından Fiat Regeta'nın makyajlanmış haliydi. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek
    aksata bunu yazdı
    Baturay_Turkmen bunu yazdı
    aksata bunu yazdı

Hülooooğğğ 

sana ve anlama kıtlığı olanlar için kurduğum cümleyi açıklayayım. Olmayan bir araba için başta tesla olmak üzere dünya devleri için tırıvırı dememden, ironi yaptığımı anlaman gerekirdi. 

:)

Minimalist Değilim Tembelim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek

Toyota ve Hyundai'nin fuel cell sistemli araçları bence elektrikli araçlara göre daha mantıklı.

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

https://tr.sputniknews.com/turkiye/202001281041266814-togg-ceosu-yerli-otomobilin-fiyatina-dair-ipucu-verdi/

Togg fos çıktı zaten. Önce motor yerli olacak diyorlardı şimdide Alman Bosch üretecek, batarya içinde Çin ile anlaşacağız diyorlar. Tasarım desen oda İtalyan.

E amk bari bir tarafını yerli üretim yapın ? Tofaş'ın zamanında çıkardığı Tofaş Şahin-Doğan bile daha yerlidir. En azından Fiat Regeta'nın makyajlanmış haliydi. 

vay arkadas bu nasil bi istir ya.. Seviniyordum adam gibi bir türk markasi olacak ,hadi tasarimi bosver de, motordan, batarya'ya kadar, aksamdan, entegrasyona kadar hep yabanci. Biz yine montaj ülkesi olarak kalmaya devam edecegiz. Dedim ben de siparis veririm bu arabayi ama vazgectim..

Halkini bu kadar aptal yerine koyan ve hala oy alan bi iktidar olamaz. Adam kiraathane acma vaadiyle secim kazandi.. Ne desem bilemiyorum.. Bu arada bedava kekleri gören var mi? :)

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Altyapılar, teknik personeller gelişmeden pazar büyüyor, geleceğin sektörü gözü ile bakıyorum. Daha iyi bir doğa için iyi olur umarım.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    driveshaft
    driveshaft's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

vay arkadas bu nasil bi istir ya.. Seviniyordum adam gibi bir türk markasi olacak ,hadi tasarimi bosver de, motordan, batarya'ya kadar, aksamdan, entegrasyona kadar hep yabanci. Biz yine montaj ülkesi olarak kalmaya devam edecegiz. Dedim ben de siparis veririm bu arabayi ama vazgectim..

Halkini bu kadar aptal yerine koyan ve hala oy alan bi iktidar olamaz. Adam kiraathane acma vaadiyle secim kazandi.. Ne desem bilemiyorum.. Bu arada bedava kekleri gören var mi? :)

ithal girdi ile yerli üretim. Bizdeki otomobil fabrikalarından ne farkı olacak? onların parçaları da dışarıdan getirtilip burada montaj yapılıyor. Bu arada tofaş şahin tipinde birşey olsun elektrik motorunu veya bataryayı biz yapalım ona da razıyım, sonuçta ekonomik bir araç olsun binilsin. Ama propagandası iyi yapıldı, Şimdi bizim milletin büyük bir kısmı o araçların üretildiğini bile sanıyor olabilir.

"Sen doğru dur, eğri belasını bulur"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Elektrikli motor üretmek benzinli veya dizel motor üretmekten daha kolay. Ancak işlerine gelmiyor. 

Batarya üretmek ise bizim harcımız değil. Tesla bile Panasonic'ten alıyor. 

Türkiye'de batarya üreten tek kurum Aselsan'ın yan şirketi Aspilsan. Oda askeri üretim yapıyor. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
Toplam Hit: 5562 Toplam Mesaj: 37
clio