"+Rep","Emeğe Saygı" Nedir? - Toplumsal Soruna Parmak Basıyoruz :P
-
teşekkür etmenin zorunlu olduğu forumlar var bide tşk etmezsen linkleri göremiyosun ajshdasjd ezikliğin dorukları
-
Güzel açıklama.
Bu konuya +rep
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Güzel açıklama.
Bu konuya +rep
-----------------------------bendende sana +rep sendende beklerim.
şaka bi yana rep,saygı felan bi yana şu her forumda link gizleme olayı çok canımı sıkıyo.
-
JohnD bunu yazdı:
-----------------------------
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Güzel açıklama.
Bu konuya +rep
-----------------------------bendende sana +rep sendende beklerim.
şaka bi yana rep,saygı felan bi yana şu her forumda link gizleme olayı çok canımı sıkıyo.
-----------------------------
he bendende rap rup falan filan işte...üye olmayanlar linki göremez, 5 sn içinde üye olmak için tıklayın... zorlamı...
-
+rep nasıl vercez bu konuya xD
-
aynen hocam iyi bi konuya deyimişsin +reppp emeğe saygı.
-
emeğe saygı.
Buda senin bu yazıyı paylaştığın için! -
Beni ifrit eden şey var mesela: Biri bi konu açmış, paylaşım olur vs. olur... Konu atıyorum 100 hit almış sonra 2. mesaj yine konuyu açan adamdan şuna benzer bir şey: "100 kişi bakmış bir teşekkür bile mi yok!" bu ne şimdi?
"paxner" diyor ki bi teşekkür edilmesi güzel bir şey ama bence forumu kirleten bir şey. Zamanında renegadealien da sanırım buna benzer bir uyarıda bulunmuştu; forumu kirletmemek adına +1, teşekkürler vb. gibi boş mesajları atmamamız için. Paylaşım yapılmışsa ve o konuda yararlı bir şey yapacaksan ya paylaşılan şeyle ilgili bir sorunu dile getirirsin, ya da örneğin film paylaşılmışsa sen de altına bunlar da başka linkler daha iyi çözünürlüklü veya daha düşük boyutlu falan dersin, veya paylaşılan şey bir programsa crack çalışıyor/çalışmıyor, bu daha yeni versiyonu falan gibi bi ekleme yapabilirsin. Ama gel gör ki bi konuyu açıp da altında 40-50 tane teşekkürler +rep mesajları görmek benim hoşuma gitmiyor.
-
Tamamen eksikliklerle alakalı,Torrent vs sitelerde bu olaya karşı çıkmam ama diğer sitelerde karşı çıkarım, bu forumda da yapmaya çalışanlar var, bana göre +rep muhabbeti sosyal hayatta biryere gelememiş ergen eğlencesidir, egosudur ....
Bu sitede olana örnek : Hiç yorum yok profilimde beaaa ( örnektir :) ) -
okadar convert upload yapıyorum :| elinize mi yapışır lan tşk etseniz :P :D
elinize sağlık afiyet olsun :C