Resimdeki Genç Bayanı Görüyor Musunuz ?
-
Genç kızı ilk bakışta yaşlı kadını 20 saniye sonra gördüm...
-
Ben mal gibi bakıyorum haala göremedim çıtırı,
Yaşlı teyze gitmiyor bir türlü,
Çıtırı görmek için abazanmı olmak lazım acaba :)
-
Sonunda gördüm. Kızın yüzü görünmüyor sadece böyle yan arkadan bakış açıcı var. O yaşlını ağzını kolye olarak düşün yani kızın boynu ve burna odaklan. Yaşlının burun hatları ise gencin çene kemiğinin hatları.
-
22 yaşlarında genç hafif tombul bir kız var. Yaşlı kadını göremiyorum
-
amcoğlu sen bangbross izleye izleye güzel bayan kavramını yitirişsin, sende haklısın güzel mi lan bu :)
-
http://i1010.hizliresim.com/2010/10/29/3959.jpg uzaklara bakan bi kız var orada :)
-
daha bunlarlamı uğraşıyonuz büyüyün la biraz :D
-
uzunca bir uğraşıdan sonra güç bela gördüm :(
-
Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------
Muhakkak sitelerin birinde reklamına denk gelmişsinizdir..Şimdi ben bu resme defalarca bakmama rağmen saçlarını benzetsemde genç bir kızı asla göremedim yani göz,burun,ağız yok sadece saçlarını benzetebildim.Fakat yaşlı kadın gayet açık ve net görebiliyorum.
Bu ilgimizi çekip linke tıklatmak için şahsımca ancak takdir edilebilecek bir strateji mi yoksa cidden resimde bir genç kız var mı ? bunu merak ediyorum çünkü resme tıkladığımda traviana yönlendirmekten başka bişey yapmıyor.Var mı bu resimde genç kız gören ? Bende mi sorun yoksa ..
-----------------------------a.kodumun resmi :D resmi çözeyim diye o kadar gerildimki ameliyat dikişlerim patlicaktı az kalsın :D
-
10 yaşındayken Bilim teknik dergisinde rastladıydım bu resme o gün bugündür görürüm o kızı