Resimdeki Genç Bayanı Görüyor Musunuz ?
-
arkaya bakan bi kız war siyah saçlı ,)
-
Şaka yapıyosun..
-
Efendi bunu yazdı:
-----------------------------
Beyaz Olan Örtü Altındaki Saç Onun Altındaki Kulak. Uzaklara Bakıyor. Sevgilisi Bırakıp Gitmiş. Sonra Zaten İntihar Etti Bu Kız. Gömdüler...
-----------------------------öncesi/sonrası var mı hikayenin hocam? güzel anlatıyorsun :D
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------Efendi bunu yazdı:
-----------------------------
Beyaz Olan Örtü Altındaki Saç Onun Altındaki Kulak. Uzaklara Bakıyor. Sevgilisi Bırakıp Gitmiş. Sonra Zaten İntihar Etti Bu Kız. Gömdüler...
-----------------------------öncesi/sonrası var mı hikayenin hocam? güzel anlatıyorsun :D
-----------------------------Köye Öğretmen Gelen Bir Adamın Sevgilisi Bu Kız. Her Gün Pencereden Bakmalar Filan. Sonra Samanlık Seyran İken Okul Kapanıyor.Öğretmen Gidiyor. Kız, İçinin 2 p.çiyle Kalıyor. Yıllarca Pencerede Bekleyip O Yaşlı Hali Alıyor. Sonra Şizofrenimsi bir Halle Adamı Gördüğünü Sanıp Genç Oluyor. Lanet gibi Bir Şey İşte Tanrı Cezalandırıyor Bunu. Yaşlı Filan Oluyor Arada ...
-
Önceden çok rahat fark ederdim bu tür göz yanılmalarını şimdilerde fark edemiyorum sanırım algılarımda zayıflamalar var.
Bu arada sende güzel yazıyorsun efendi hocam bu hikayelerini bi kitapta derleyip toplayalım .....
-
Önceden göremiyordum artık görüyorum!
-
arkadaş bak bak gözlerim yaşardı ama görebildim :D
-
heleşükür gördüm aq kör oldum sandım ama en sonunda gördüm hatunu beton gibi isitedim vermedi
-
teyzeden başka kimseyi göremedim malesef , çok uğraştım yok kızı göremedim ne kadar da olumsuz düşünmeye başlamışım :S
-
aha lan harbi bende göremiyorum. görmem lazım merak ettim.