Resimdeki Genç Bayanı Görüyor Musunuz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

http://img828.imageshack.us/img828/9389/3834.jpg

Göremeyenler için :d

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek

soru 'resimdeki bayanı görüyormusunuz' diye sorulsaydı büyük ihtimal ilk bakışta genç kız gözükürdü.ama öyle sorulunca sanki resimde birde yaşlı bayan varmış gibi anımsatıyor.sıkıntı orda : )

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek

Monarosa bunu yazdı:
    -----------------------------

Efendi bunu yazdı:

Noneyim bunu yazdı:

Efendi bunu yazdı:

Beyaz Olan Örtü Altındaki Saç Onun Altındaki Kulak. Uzaklara Bakıyor. Sevgilisi Bırakıp Gitmiş. Sonra Zaten İntihar Etti Bu Kız. Gömdüler...

öncesi/sonrası var mı hikayenin hocam? güzel anlatıyorsun :D

Köye Öğretmen Gelen Bir Adamın Sevgilisi Bu Kız. Her Gün Pencereden Bakmalar Filan. Sonra Samanlık Seyran İken Okul Kapanıyor.Öğretmen Gidiyor. Kız, İçinin 2 p.çiyle Kalıyor. Yıllarca Pencerede Bekleyip O Yaşlı Hali Alıyor. Sonra Şizofrenimsi bir Halle Adamı Gördüğünü Sanıp Genç Oluyor. Lanet gibi Bir Şey İşte Tanrı Cezalandırıyor Bunu. Yaşlı Filan Oluyor Arada ...

hikaye cok acikli.. neselisi yokmu ya :)

Var. Şöyle ki. günlerden Bir gündür Kız Ormanda Gezer. Papatya Felan Filan Toplamaktadır. Son Papatyayı Da alıp Eve gitmeye Karar Verir.Önüne Çıkan Papatyayı Koparırken Papatya birden " Bacım Ne Ayaksın" Der. birden Bütün Papatyalar Dile Gelir.Sonra Hep Bir Ağızdan "Sordum Sarı Çiçeğe"yi Söylemeye Başlarlar. Kız diz Çöküp İmana Gelir. bunu Gören İblis Der Ki : " Ben ki Görevlendirildim Haktan Ayırmaya Sizi, Çiçekle mi Gelirsiniz İmana ,Bilmez misiniz İblisi ?"

Kız İçine Doğan Nuru Sebep Ederekten Duymaz İblisi. Yoluna Bakar,Yürür. Az biraz Yürüdükten Sonra Ağacın Arkasından Kötü Kalpli İblis Yaşlı Kadın Şeklinde  " Kızım,Gençliğimin Aynadaki Yansıması,Bir el Atıver De Beni De Evime Kadar Götür" Der. Nurani Kızımız El Atar Kol atar Giderler Evlerine Doğru. Yaşlı Kadın yolda " Kızım Nedir bu Meymenetsiz Papatyalar Elinde" Der. Kız " Onlar Bana Sebeptir. İçimin İçinde Candırlar.Dile Gelir İlahiler söylerler" Der.

Yaşlı Kadın(Euzubillahimineşeytanirracim) "Kanma Bunların Hepsi Yalan, Bir Bak Bana Ne Var Elimde Kalan" Der. Kız, Kadının Onu Kıskandığı düşüncesiyle Sadece Ona Gülümser. Eve Varırlar. "Teyzem Burası Benim Evim" Der. "bundan Sonrası Senin İşin". Yaşlı Kadın Gülümseyerek Kızın Kolunu Bırakır. Kız Eve Girer. Anne Ben Geldim" Annesi " Körolasıca yine Çiçek Böcek Peşinden Koştun Değil Mi ? " Der. Kız " Beni anlamazsınız Siz. ruhum Bir Kafes İçinde Çırpınır Durur. Hakka Uçmak İçin Sıyrılmam Lazım Bu Esaret Bedeninden." Diye düşünür. Odasına Çekilir. Papatyalar dile Gelir :"O Kadın İblistir. Kanma Ona" Derler. Bu Esnada İblis Odaya girer. "Ben Sana Cenneti Müjdelerim. Sen Bana Gençliğini Ver "Der. "Ruhunu Sat Bana. Kaç Aşk İstersen Verilecektir Sana" Der. İlahi aşkın sınırlarını KEstiremeyen Kız Beşeri Aşkı Seçer.

Kız Ruhunun Bütün Gençliğini Verir Kadına. Kadın " Alemlerin Rabbi Görür Mü Bu İnsanları? Seni unuttular Şimdi Kim Paklar Onları" Der. İlahi Bir Ses " Ey Cennetimden Kovulmuş Lain(Lanetlenmiş) Benim Merhametim Benimle Olanlarladır. Şimdi Sizi Tek Bir Bedende Hem Gençliğin Hem Yaşlılığın Sembolu Olarak Lanetliyorum. Hanginizin Yüzü Bana Dönerse Genç, Benden Başkasını Arayan Da Yaşlı Kalacaktır" Der İlahi Ses. O günden Bu Yana Bakan Genç,Bakmayan Yaşlıdır...

yine Pek Neşeli Olmadı ama İyi Oldu Sanırım :)

Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

obie bunu yazdı:

soru 'resimdeki bayanı görüyormusunuz' diye sorulsaydı büyük ihtimal ilk bakışta genç kız gözükürdü.ama öyle sorulunca sanki resimde birde yaşlı bayan varmış gibi anımsatıyor.sıkıntı orda : )

1-)Soru ekleri ayrı yazılır
    2-)Resimde zaten yaşlı bi nine var :)

Troubles'll come & they'll pass
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    yazmiyim dedim ama 28 dk dir bakiorum ve hala secemedim kizi o kadar oneriye cizime ragmen :D telefon eekranindan olsa gerek ya da dahiyim :D kucuk bi ihtimal gerizekali olma ihtimalim de var tabi

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spyMASter
    spyMASter's avatar
    Erkek

: D neyse gördüm bir problem yok.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek
    x3uqm4 bunu yazdı:
    Meraclitus bunu yazdı:

CellyM bunu yazdı:

hala göremiyosanız :|

3834.jpg

hoca inanırmısın şuan bu konuya nerden beladan girdim diyom bulmadanda çıkmak istemiyon o kadar güzel açıklamış ama hala göremiyorum.Kafamda bi yaşlı kadın var çünkü ondan olabilir mi acaba.O burnu ben başka bişiye benzetemiyom .

edit:lanet olsun sonunda gördüm.Bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi

aynen yaa vallaha o kadar baktım göremedim. hakaretler ettim kendime ne malım göremiyorum diye. zorla gördüm ya :D

valahi gördüm sonunda :)) ulaa gözlerde mi sorun var algılamada mı.. dikkat arttırıcı şeyler içsek iyi olcak

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mqstar
    mqstar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    gördüm gördüm bi miyav gördüm,:D ben seçebildim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oqqanoo
    oqqanoo's avatar
    Erkek

1 dk baktım göremedim. son sayfaları okudumda ancak öyle görebildim. :) şimdi bende birşey mi var ?

:D:D

gözüm fıldır fıldır dönüyor etrafında (beyin hastalık arıyor) :D:D acaba bende de mi birşeyler var:D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maldonado
    Maldonado's avatar
    Erkek

Yaşlı kadında ne burun var be nerdeyse ağzına gircek :)

Toplam Hit: 19655 Toplam Mesaj: 85