Rock"N Coke 2009
-
linkin bunu yazdı:
-----------------------------LP'nin konserine hayallerimden biri. ben bu hayali 19 temmuzda gerçekleştiremezsem bi daha gerçekleştiremem çünkü bi daha gelmez bu LP türkiyeye. Linkinpark için sahne önü biletler zaten bitti. Kamp alanına girip arkalarda dinleyecem..
durumu sarsıntıda olan buna etkinliğe gidemez gerçekten çünkü çok pahalı.
Bende denizliden otobüsle gidicem tahminen 250 tl'e patlar diye düşünüyorum.. Denizliden başka gitcek warsa pm'den uLaşsın ;)
-----------------------------Beraber gidelim ? Biz 2 kişiyiz Denizli'den :)
-
cimbomlu_15 bunu yazdı:
-----------------------------linkin bunu yazdı:
-----------------------------LP'nin konserine hayallerimden biri. ben bu hayali 19 temmuzda gerçekleştiremezsem bi daha gerçekleştiremem çünkü bi daha gelmez bu LP türkiyeye. Linkinpark için sahne önü biletler zaten bitti. Kamp alanına girip arkalarda dinleyecem..
durumu sarsıntıda olan buna etkinliğe gidemez gerçekten çünkü çok pahalı.
Bende denizliden otobüsle gidicem tahminen 250 tl'e patlar diye düşünüyorum.. Denizliden başka gitcek warsa pm'den uLaşsın ;)
-----------------------------Beraber gidelim ? Biz 2 kişiyiz Denizli'den :)
-----------------------------la gelin bakalım isterseniz bizde kalın :D istanbul parka 20 dk mesafe :P
-
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------http://www.sinetif.com/global-gathering-2009/
buna gidin buna :P
-----------------------------fg radio 10 numara ya ;)
-
lp felan bıraggg yaaa . Tek gerçek grub var oda OPETH ! antalyaya geldi .. İStanbul rock'n coke gelseydi %232137 giderdim ! bu sene gidemicem yani :S antrock !!!!!
-
Nine Inch Nails gibi bi olay varken Linkin Park'ı en üste yazmışlar ya piyasa oynamak diye buna denir işte:) Güzel ama hepsi gitmeye değer kesinlikle.
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------her sene kalitesi düşüodu bu senede yerlerde sürünüyor
dinlenicek sadece 2 grup var
1 - The Prodigy
2 - Duman
-----------------------------şaka yapıyosun herhalde gitsem oraya Linkin Park için giderim
-
birol la çömez bu amk :D sana şaka yapıosun dio tanımıo daha seni :D
ziktir edin lpyi dumanı ünirocka gelin,lets open aire gelin headbang time:W :D
-
behemoth bunu yazdı:
-----------------------------birol la çömez bu amk :D sana şaka yapıosun dio tanımıo daha seni :D
ziktir edin lpyi dumanı ünirocka gelin,lets open aire gelin headbang time:W :D
-----------------------------sanane aq benim düşüncem çömezmiş ahah sen çömez değilsinde başın göğemi erdi insan gibi tartışmayı bilmiyosun !!
-
Scolfield bunu yazdı:
-----------------------------
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------her sene kalitesi düşüodu bu senede yerlerde sürünüyor
1 - The Prodigy
2 - Duman
-----------------------------şaka yapıyosun herhalde gitsem oraya Linkin Park için giderim
-----------------------------hayır saka yapmıyorum
Linkin park gibi yaptıgı müzigin türü belli olmayan grupları sevmiyorum :)
ki dinlemem de tabi sizin gibi kolpa gencler için Linkin park limp bizkıt tokio hotel ivenısıns falan harika gruplar :) ama bizim için diel
biz gideriz unirock a lets open air a Chaoser la wackena gitmek istiyoruz mesela :) festival dedigin budur rock'n coke gibi rapci ve rap grubu cıkarmıolar sahneye
sekil 1 a
Manga Vs Cartel !
aman allahım dinlemezsem ölürüüüüm :'(
-
qaMbLer bunu yazdı:
Scolfield bunu yazdı:
qaMbLer bunu yazdı:
1 - The Prodigy
2 - Duman
-----------------------------hayır saka yapmıyorum
Linkin park gibi yaptıgı müzigin türü belli olmayan grupları sevmiyorum :)
ki dinlemem de tabi sizin gibi kolpa gencler için Linkin park limp bizkıt tokio hotel ivenısıns falan harika gruplar :) ama bizim için diel
biz gideriz unirock a lets open air a Chaoser la wackena gitmek istiyoruz mesela :) festival dedigin budur rock'n coke gibi rapci ve rap grubu cıkarmıolar sahneye
sekil 1 a
Manga Vs Cartel !
aman allahım dinlemezsem ölürüüüüm :'(
-----------------------------zevkler tartışılmaz (;