Rock"N Coke 2009

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    th317
    th317's avatar
    Erkek
    metrobüsle karşıya geç yenibosnada in yenibosnadaki toplu otobüs duraklarının olduğu yere gitmek için köprüden yolun öteki tarafına geç (köprü dediğim sadece yayalar için değil arabada geçio, üst geçit gibi düşün:)  ) havaalanı otobüsüne bin :)

Duyuyor musun yeğen??? Suyun sesini duyuyor musun?? Yapamam diyordun. Gücün yetmez sanıyordun... Anlarlar, yaptırmazlar, bir daha yenerler diye korkuyordun. İmkansız diyordun... Ama suyun sesini duyor musun yeğen?? Deniz sonunda yarıldı; bize sadece içinden yürümek kaldı......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paranoiattack
    Paranoiattack's avatar
    Erkek

th317 bunu yazdı:
    -----------------------------
    metrobüsle karşıya geç yenibosnada in yenibosnadaki toplu otobüs duraklarının olduğu yere gitmek için köprüden yolun öteki tarafına geç (köprü dediğim sadece yayalar için değil arabada geçio, üst geçit gibi düşün:)  ) havaalanı otobüsüne bin :)
    -----------------------------

metrobusten yenibosnada inip, direk metro ile havalimanına geçse daha kolay olmaz mı ?  :) 

dün için aglamiyorum zira siradan bir dünya var orada.. bir şekilde bunu bulacagim ve siradan bir dünyada yolumu bulmaya çalışırken yaşamayı ögrenecegim..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek
    benim nacizane tavsiyem rocknbok gibi gelenleri düzmek amaçlı tiki bir fest yerine - bi arkadaş sormuş ya condomı çadırdamı kullanıyonuz , hayır hoca girişte kullanıyorlar girenler üzerinde - unirock a gitmektir. ki ben öyle yapacağım, dandik linkin park dinlemektense kreator dinlerim babalar gibi ve kimsede geleni gideni düzmeye kalkmaz .

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 5524 Toplam Mesaj: 34