Rock"N Coke....!!! Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    andidit
    andidit's avatar
    Erkek

Organizasyonu gayrettepede bir firma yapıyor, blgisayar işlerini ben yapmıştım ve bu surede yaptıkları ışın çirkinliğini görme fırsatım oldu. Kıçımdan uydurmuyorum. 

Neyse hocam ben toplumumuza uygun olmayan bir eğlence tarzı oldugunu dusunuyorum.

Gideceklere iyi eğlenceler dilerim. 

Boynumuz yiğit boynu, bükerse sevda büker.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jezreel
    jezreel's avatar
    Erkek
    Toplum belini tutamayip tavsanlar gibi skisirse her cadirli konserde adamlarda prezervatif dagitirlar fenami ayrica herkez skisecek diye bi kaidede yok yani

gaipten görüntüler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

jezreel bunu yazdı:
    -----------------------------
    Toplum belini tutamayip tavsanlar gibi skisirse her cadirli konserde adamlarda prezervatif dagitirlar fenami ayrica herkez skisecek diye bi kaidede yok yani

zuahahahahahahahahahahahahahha :D belini tutamayıp tavşanlar gibi sikişirse ha zuahahahahahhahahaha :D lan öldüm yaaa :D

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

jezreel bunu yazdı:

Prezervatif diyip geçmeğin doğulular hiç sevmiyorlar,takmıolar  sexin doğallığı bitirio,kalitesii düşürüo die ama bak sonuç ortada :d 3 5 7 10 diye gido.. 

andidit

Bilgisayar işini yaparken bilgisayarda topluca prezervatif dağıtılıcağı filan mı yazıodu ? yada şu şu şu çadır bölgelerinde erkekler kendi çadırlarını kuracak vatan millet sakarya diyip kız erkek birbirine girecek filan mı yazıodu :))) ben anlamadım yani açıklarmısın biraz..

Bknz. başka anlamda çadır kurmak

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    andidit
    andidit's avatar
    Erkek
    Türk toplumuna yakışmayan bir  şey oldugunu dusunuyorum ve sana hayatında başarılar dılıyorum mürid kardeşim. :)

Boynumuz yiğit boynu, bükerse sevda büker.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    bencede Türk toplumunun yapısına, geleneklerine tamamen ters düşen bir organizasyon.lakin hangimiz bozkır Türkleri gibi yaşıyoruzki ?

... sorcerer & musket ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek
    walla her sene gidiyoru mwe bence tm turk toplumuna geleneklerine uymayan bir etkinlik ama abi muzik dısında arkadas ortami alkol we kizlar cok ii oluor walla

Nerede o eski günler...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirac
    Mirac's avatar
    Erkek
    Sizce bu Rockn Coke Konserleri neden yapılıyor..??Bu soruya sizin cevabınız ne merak ediyorum..?

UnforgivEn_
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirac
    Mirac's avatar
    Erkek
    Ayrıca andidit arkadasımıza aynen katıldıgımı ifade etmek istiyorum..Cunku en ufak organizasyonlarda bile neler oldugu gozler onundeyken boyle buyuk bi organizasyonda hemde yatılı olan içinde cadırların kuruldugu bi organizasyonda nelerin yasandıgını hayal bile edemiyorum..Ben diyorumki keske prezervatif dagıtsalar da genc kızlarımız doktor doktor dolasmasa sonra..Bide sunu soyleyeyim eger ordaki rezillğin boyutlarını gormek istiyorsanız konserler bittikten sonra ve milelt dagıldıktan sonra bi gidin ve gordukleriniz paylasın bizle..

UnforgivEn_
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    bileti teslim aldım az önce siz :) namuslu olanda kızını akrabasını eşini yollamasın :) oraya gelen herkes cinsel ilişikiye mecbur gibi bi şeyden bahsetmeye başlıycaksınız nerdeyse a.q :) benim oraya gidiş sebebim ise türk gruplarını izlemek yabancıların a.q :) hea karı kız çadıra yanaşırsa orası da ayrı tabe geceler uzun olucak :)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
Toplam Hit: 5873 Toplam Mesaj: 40