Rock"N Coke....!!! Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Tamam merak etmeyin sizin içinde Rocnk Zikir Coke düzenlerler.. Beraber zikir çeker Tarikat geleneğini devam ettirirsiniz..

Bu ne saçmalıktır ya ne kadar geri zihniyetlliktir bu yakında siz bacılarınızıda sokağa salmazsınız günah diye Hey Allahım yaa.. herneyse konuya giripte salça olup saptırmazsanız sevinirim..

Başka gelicek yada gelmeyi düşünen arkadaş varsa burda paylaşırsa sevinirim.. Belkide orada görüşme imkanımızda olur..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    Olmayan bir ideolojinin peşinden gidiyorlar
    +1
    sonuçta kendileri üzülüyorlar ya bizi ilgilendirmez hacı.

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Google
    Google's avatar
    Erkek
    within temptation da geliomuş ogh mis gibi olur.

Abra Kadabra
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chaoser
    Chaoser's avatar
    Erkek

Memorial bunu yazdı:
    -----------------------------
    within temptation da geliomuş ogh mis gibi olur.

Gidersem sırf bu yüzden gidecem. Yalnız medyamıza teesüflerimi bildiriyorum rockncoke'un sitesi hariç nerdeyse hiçbiryer de within temptation'dan bahsedilmiyo nightwish gelse çoşardı medya kiwithin temptation havada karada yer nightwish'i

dünyada en güzel 3 şey vardır; et yemek, ete binmek, etin içine et koymak.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thonguch371
    thonguch371's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    andidit bunu yazdı:
    persian  konuyu yanlış yere sürükleme, nerden buluyon fetullah ı falan.  Tavsiyem yinede akıllı konusman olur.
    alan razı veren razı size ne oluyo? ben geçen sene 2 tane yedim çadırda ondan önce 3. kime ne bundan? yaparımda ederimde aids'ten ölürümde bu benim bileceğim iş sonuçta... yapamıyosunuz diye millete çamur atmayın. sen daha bi kızla yüzyüze bile konuşmamışsındır güna diye. bu arada bende geliorum kesin. zaten beleşe giriyom bilet sorunum yok. pentagram geliomuş yaa daha nolsun? teomanda war ama esas sebep pentagram. bi toplantı olursa gelirim tanışırık =)) 

Karizmatik metin editörünü kullanmak istemiyorum, ben zaten yeterince karizmatiğim ;))
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZzOzoO
    ZzOzoO's avatar
    Dişi
    Herkesin kendi sorunu sizi niye kasıyorsa konserde cinsel ilişkiye girmek.. türklere yakışmıyormuş o konsere gelmeyip de aynı şeyi sevgilisinin evinde otelde şurda burda kaç kişi var onlara bakmadan buna laf ediosunuz ..amaç rockn coke konserlerini kirletmek mi?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

ZzOzoO bunu yazdı:
    Herkesin kendi sorunu sizi niye kasıyorsa konserde cinsel ilişkiye girmek.. türklere yakışmıyormuş o konsere gelmeyip de aynı şeyi sevgilisinin evinde otelde şurda burda kaç kişi var onlara bakmadan buna laf ediosunuz ..amaç rockn coke konserlerini kirletmek mi?
    Hani türk aile yapısını bozuoya konserler ondan arkadaşlar karşı...

O prezervatifler evde kullanılmıo yada onları sadece rock'n coke da satıolar sanıo millet.

Allahım nası bi nesil bu anladım, arada kalmışmı desem 2 zıtlığın temsilcisimi desem bilmiorum.

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

Bileti aldım bu çoşkuyu herkesle paylaşayım dedim :) organizasyona da bok atmayın rulez biz müzik dinlemeye gidiyoruz sizin içininiz fesat a.q. :))

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Şimdi gidip orda hem kamp yapıyorsun hem de konser mi dinliyorsun?

Bundan sonra bizde her hafta bir sanatçıyı konuk ediyoruz. Sağ üst köşeye kurarız çadırını.

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
Toplam Hit: 5861 Toplam Mesaj: 40