Rock"N Coke....!!! Hakkında
-
Tamam merak etmeyin sizin içinde Rocnk Zikir Coke düzenlerler.. Beraber zikir çeker Tarikat geleneğini devam ettirirsiniz..
Bu ne saçmalıktır ya ne kadar geri zihniyetlliktir bu yakında siz bacılarınızıda sokağa salmazsınız günah diye Hey Allahım yaa.. herneyse konuya giripte salça olup saptırmazsanız sevinirim..
Başka gelicek yada gelmeyi düşünen arkadaş varsa burda paylaşırsa sevinirim.. Belkide orada görüşme imkanımızda olur..
-
Olmayan bir ideolojinin peşinden gidiyorlar
+1
sonuçta kendileri üzülüyorlar ya bizi ilgilendirmez hacı. -
within temptation da geliomuş ogh mis gibi olur.
-
Memorial bunu yazdı:
-----------------------------
within temptation da geliomuş ogh mis gibi olur.-----------------------------
Gidersem sırf bu yüzden gidecem. Yalnız medyamıza teesüflerimi bildiriyorum rockncoke'un sitesi hariç nerdeyse hiçbiryer de within temptation'dan bahsedilmiyo nightwish gelse çoşardı medya kiwithin temptation havada karada yer nightwish'i
-
andidit bunu yazdı:
persian konuyu yanlış yere sürükleme, nerden buluyon fetullah ı falan. Tavsiyem yinede akıllı konusman olur.
alan razı veren razı size ne oluyo? ben geçen sene 2 tane yedim çadırda ondan önce 3. kime ne bundan? yaparımda ederimde aids'ten ölürümde bu benim bileceğim iş sonuçta... yapamıyosunuz diye millete çamur atmayın. sen daha bi kızla yüzyüze bile konuşmamışsındır güna diye. bu arada bende geliorum kesin. zaten beleşe giriyom bilet sorunum yok. pentagram geliomuş yaa daha nolsun? teomanda war ama esas sebep pentagram. bi toplantı olursa gelirim tanışırık =)) -
Herkesin kendi sorunu sizi niye kasıyorsa konserde cinsel ilişkiye girmek.. türklere yakışmıyormuş o konsere gelmeyip de aynı şeyi sevgilisinin evinde otelde şurda burda kaç kişi var onlara bakmadan buna laf ediosunuz ..amaç rockn coke konserlerini kirletmek mi?
-
ZzOzoO bunu yazdı:
Herkesin kendi sorunu sizi niye kasıyorsa konserde cinsel ilişkiye girmek.. türklere yakışmıyormuş o konsere gelmeyip de aynı şeyi sevgilisinin evinde otelde şurda burda kaç kişi var onlara bakmadan buna laf ediosunuz ..amaç rockn coke konserlerini kirletmek mi?
Hani türk aile yapısını bozuoya konserler ondan arkadaşlar karşı...O prezervatifler evde kullanılmıo yada onları sadece rock'n coke da satıolar sanıo millet.
Allahım nası bi nesil bu anladım, arada kalmışmı desem 2 zıtlığın temsilcisimi desem bilmiorum.
-

Bileti aldım bu çoşkuyu herkesle paylaşayım dedim :) organizasyona da bok atmayın rulez biz müzik dinlemeye gidiyoruz sizin içininiz fesat a.q. :))
-
Şimdi gidip orda hem kamp yapıyorsun hem de konser mi dinliyorsun?
Bundan sonra bizde her hafta bir sanatçıyı konuk ediyoruz. Sağ üst köşeye kurarız çadırını.