folder Tahribat.com Forumları
linefolder Mobil Programlama
linefolder Root'lu Uygulamalar ( Android )

Root'lu Uygulamalar ( Android )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

la düşündüm durdum da bu wifikill facesniff bunların bilgisayar versiyonları yok mu?

yoksa neden yok? androiddeki fark ne?

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KeRiM_0_5KeRiM_0_5
    KeRiM_0_5
    KeRiM_0_5's avatar
    Erkek

konuyu hortlattiginiz iyi oldu ben o antiyi unutmustum kurcalayacaktim :)) sonuc cikarsa yilin paylasimini yapacam burda 

Bilgi tamamen özgür olmalıdır...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KeRiM_0_5KeRiM_0_5
    KeRiM_0_5
    KeRiM_0_5's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

la düşündüm durdum da bu wifikill facesniff bunların bilgisayar versiyonları yok mu?

yoksa neden yok? androiddeki fark ne?

wifikill i bilmiyorum ama faceniffin bilgisayar versiyonu wireshark diye aratirsan bulursun birde firefoxun eklentisi vardi hatta burda haberi yapilmisti adini tam hatirlayamadim ama faceniffi alternatiflerini bulabilirsin

Bilgi tamamen özgür olmalıdır...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek

Bende çizik atayımda bi aramayalım sonra :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Şu facesniff ile ona  benzer bir program daha vardı konuda koyun simgeli.İkiside vaad ettiği gibi çalışmıyor sanki.facesniff ile aynı modemde bir bilgiye ulaşamadım.Birşeler verdi ama onları açınca facebook giriş ekranı çıktı.Aynı şekilde diğer program youtube sonuçlarını yakaladı.Twitter ve facebook ta birşey göstermiyor.Ama youtube ta işe yarıyor.

edit// bide şu anti ye çok uğraştım.Oda aynı ağdaki paketleri yakaladığını söylüyor.O program kredi istiyor.Kullanamadım.Full versiyonu varmı ? 

CyberAngel tarafından 07/Eki/12 16:57 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HyP-X
    HyP-X's avatar
    Erkek

Uygulamanın adı  dsploit 

PenetratePro + WifiKill + DroidSniff + AndroidNetworkSpoofer + DroidSheep + FaceNiff  karışımı bir uygulamadır kendileri :)

--Belli başlı modem veya routerların (Thomson, DLink, Pirelli Discus, Eircom, Verizon FiOS, Alice AGPF, FASTWEB Pirelli and Telsey, Huawei,

Wlan_XXXX, Jazztel_XXXX, Wlan_XX, Ono ( P1XXXXXX0000X ), WlanXXXXXX, YacomXXXXXX, WifiXXXXXX, Sky V1, Clubinternet.box v1 and v2,

InfostradaWifi) wriless şifrelerini cracking edebilir,

--Ağı dinleyip ağdaki IPleri mac adreslerine ve bilgisayar adlarına varana kadar görebilirsiniz.

--Aynı şekilde ağınızdaki herhangi bir IP ye MITM komutları gönderip kendinizi tatmin edebilirsiniz :)

-Mesela PasswordSniffer komutuyla anladınız siz onu :}   Start dediğiniz andan itibaren komut gönderdiğiniz IPnin

belli protokollerde (http, ftp, imap, imaps, irc, msn, etc) giriş yaptığı sitelerin veya dizinlerin U/P nu size verir.

Örnek olarak :}

asd

-Ya da SessionHijacker komutuyla kafayı taktığınız IP nin cookielerini dinleyerek Faceniff veya Droidsheep gibi session atakları yapabilirsiniz.

(https de dinlenebiliyor yazmış kendi sitesinde hatta benzeri uygulamalarla ve ANTI ile karşılaştırma yapmış, kendini

pohpohlamış biraz; bu siteleri login olunmamış halde gösteriyor yada ben olduramadım :} )

-KillConnectioons ile adı üstünde :)

-Ya da ReplaceImage/Videos ile IP nin girdiği sayfalara istediğiniz bir resmi veya videoyu ister telinizdeki dosyalardan isterse de Url olarak

ekleyip çeşitli muziplikler yapılabilir :)

... gibi gibi daha birçok URL yönlendirmeden tutun da port taramaya kadar içinde belli başlı kullanışlı toolları birarada bulunduran bir uygulamadır.

Kullandıkça tecrübelerinizi paylaşırsanız daha iyi olacaktır.

NOT: Uygulamanın çalışabilmesi yani belirli komutların uygulanabilmesi için önce BusyBoxPro ın kurulması gerekmekte ancak

busyboxu pek kurcalamayın tavsiye etmem. Sadece busyboxu kurup izin verin sonra dsploiti açın eğer yine busyi isterse 

busyboxa girip install deyin bu kadar. Şiddetle tavsiyedir kurcalamayın. Bir tavsiye de busyboxı yükleyeceğiniz bellekte

en azından 20-25mb boş alan olsun yoksa yüklediğinizde telefon donup kitlenebilir. Tabi son kalan 20-25mblik alana da

gelip busyi kurmayın :) Kurduktan sonra telefon reset atacaktır.

Eleman baya konuşuyo 1.26 dan sonrasından devam :)

http://www.youtube.com/watch?v=HrQl1cG2Hq0&feature=player_embedded

Offiial Link : http://www.dsploit.net/

HyP-X tarafından 27/Ara/12 10:25 tarihinde düzenlenmiştir

.. you only have you ..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

Dsploit açılışta  java.lang.NullPointerException hatası veriyor dostum . 

Elora 1.17 kurulu 

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

güzel konu :) sadece şu wifikill için root atasım var telefona :D ama garantiden çıkıyor vs diyorlar :D 23 senede ilk defa özenip telefon aldım elimde patlamasın oda ag :D

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HyP-X
    HyP-X's avatar
    Erkek
    Twitter bunu yazdı

Dsploit açılışta  java.lang.NullPointerException hatası veriyor dostum . 

Elora 1.17 kurulu 

Aynı apkden bende kurulum yaptım üstelik kendi sitesinden indirdim sıkıntı yoktu neyse :)

Linki yeniledim

HyP-X tarafından 26/Ara/12 08:26 tarihinde düzenlenmiştir

.. you only have you ..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

root atılınca daha sürümü güncelleyemıomusun? 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Toplam Hit: 42221 Toplam Mesaj: 151