Root'lu Uygulamalar ( Android )
-
la düşündüm durdum da bu wifikill facesniff bunların bilgisayar versiyonları yok mu?
yoksa neden yok? androiddeki fark ne?
-
konuyu hortlattiginiz iyi oldu ben o antiyi unutmustum kurcalayacaktim :)) sonuc cikarsa yilin paylasimini yapacam burda
-
Prometheus bunu yazdı
la düşündüm durdum da bu wifikill facesniff bunların bilgisayar versiyonları yok mu?
yoksa neden yok? androiddeki fark ne?
wifikill i bilmiyorum ama faceniffin bilgisayar versiyonu wireshark diye aratirsan bulursun birde firefoxun eklentisi vardi hatta burda haberi yapilmisti adini tam hatirlayamadim ama faceniffi alternatiflerini bulabilirsin
-
Bende çizik atayımda bi aramayalım sonra :)
-
Şu facesniff ile ona benzer bir program daha vardı konuda koyun simgeli.İkiside vaad ettiği gibi çalışmıyor sanki.facesniff ile aynı modemde bir bilgiye ulaşamadım.Birşeler verdi ama onları açınca facebook giriş ekranı çıktı.Aynı şekilde diğer program youtube sonuçlarını yakaladı.Twitter ve facebook ta birşey göstermiyor.Ama youtube ta işe yarıyor.
edit// bide şu anti ye çok uğraştım.Oda aynı ağdaki paketleri yakaladığını söylüyor.O program kredi istiyor.Kullanamadım.Full versiyonu varmı ?
CyberAngel tarafından 07/Eki/12 16:57 tarihinde düzenlenmiştir -
Uygulamanın adı dsploit
PenetratePro + WifiKill + DroidSniff + AndroidNetworkSpoofer + DroidSheep + FaceNiff karışımı bir uygulamadır kendileri :)--Belli başlı modem veya routerların (Thomson, DLink, Pirelli Discus, Eircom, Verizon FiOS, Alice AGPF, FASTWEB Pirelli and Telsey, Huawei,
Wlan_XXXX, Jazztel_XXXX, Wlan_XX, Ono ( P1XXXXXX0000X ), WlanXXXXXX, YacomXXXXXX, WifiXXXXXX, Sky V1, Clubinternet.box v1 and v2,
InfostradaWifi) wriless şifrelerini cracking edebilir,
--Ağı dinleyip ağdaki IPleri mac adreslerine ve bilgisayar adlarına varana kadar görebilirsiniz.
--Aynı şekilde ağınızdaki herhangi bir IP ye MITM komutları gönderip kendinizi tatmin edebilirsiniz :)
-Mesela PasswordSniffer komutuyla anladınız siz onu :} Start dediğiniz andan itibaren komut gönderdiğiniz IPnin
belli protokollerde (http, ftp, imap, imaps, irc, msn, etc) giriş yaptığı sitelerin veya dizinlerin U/P nu size verir.
Örnek olarak :}
-Ya da SessionHijacker komutuyla kafayı taktığınız IP nin cookielerini dinleyerek Faceniff veya Droidsheep gibi session atakları yapabilirsiniz.
(https de dinlenebiliyor yazmış kendi sitesinde hatta benzeri uygulamalarla ve ANTI ile karşılaştırma yapmış, kendini
pohpohlamış biraz; bu siteleri login olunmamış halde gösteriyor yada ben olduramadım :} )
-KillConnectioons ile adı üstünde :)
-Ya da ReplaceImage/Videos ile IP nin girdiği sayfalara istediğiniz bir resmi veya videoyu ister telinizdeki dosyalardan isterse de Url olarak
ekleyip çeşitli muziplikler yapılabilir :)
... gibi gibi daha birçok URL yönlendirmeden tutun da port taramaya kadar içinde belli başlı kullanışlı toolları birarada bulunduran bir uygulamadır.
Kullandıkça tecrübelerinizi paylaşırsanız daha iyi olacaktır.
NOT: Uygulamanın çalışabilmesi yani belirli komutların uygulanabilmesi için önce BusyBoxPro ın kurulması gerekmekte ancak
busyboxu pek kurcalamayın tavsiye etmem. Sadece busyboxu kurup izin verin sonra dsploiti açın eğer yine busyi isterse
busyboxa girip install deyin bu kadar. Şiddetle tavsiyedir kurcalamayın. Bir tavsiye de busyboxı yükleyeceğiniz bellekte
en azından 20-25mb boş alan olsun yoksa yüklediğinizde telefon donup kitlenebilir. Tabi son kalan 20-25mblik alana da
gelip busyi kurmayın :) Kurduktan sonra telefon reset atacaktır.
Eleman baya konuşuyo 1.26 dan sonrasından devam :)
http://www.youtube.com/watch?v=HrQl1cG2Hq0&feature=player_embedded
Offiial Link : http://www.dsploit.net/
HyP-X tarafından 27/Ara/12 10:25 tarihinde düzenlenmiştir -
Dsploit açılışta java.lang.NullPointerException hatası veriyor dostum .
Elora 1.17 kurulu
-
güzel konu :) sadece şu wifikill için root atasım var telefona :D ama garantiden çıkıyor vs diyorlar :D 23 senede ilk defa özenip telefon aldım elimde patlamasın oda ag :D
-
Twitter bunu yazdı
Dsploit açılışta java.lang.NullPointerException hatası veriyor dostum .
Elora 1.17 kurulu
Aynı apkden bende kurulum yaptım üstelik kendi sitesinden indirdim sıkıntı yoktu neyse :)
Linki yeniledim
HyP-X tarafından 26/Ara/12 08:26 tarihinde düzenlenmiştir -
root atılınca daha sürümü güncelleyemıomusun?