folder Tahribat.com Forumları
linefolder Mobil Programlama
linefolder Root'lu Uygulamalar ( Android )

Root'lu Uygulamalar ( Android )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HyP-X
    HyP-X's avatar
    Erkek

Sezpanhe bunu yazdı:
    -----------------------------

Droidsheep programını çalıştıramadım :| telefonun rootlu olup olmadığını nereden anlayabiliriz. 

bu Droidsheep programını çalıştırınca busybox programını indirmemi istiyor . sonrasında blackmark dan indirdim pro versiyonunu install yazıyordu tıkladım uygulama kendi kendine kapanıyor. Droidsheep programında ise start diyorum öyle kalıyor hiç bir şey çıkmıyor girdiğim yerler filan. 

Menünde SU,SUser,superuser adlarında uygulama olcak, ordan anlayabilirsin rootlu olup olmadığını.. 

Uygulamayı ilk açtığında izin ver diye bi uyarı gelmesi lazım zaten rootluysa, yoksa değildir.

.. you only have you ..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sezpanhe
    Sezpanhe's avatar
    Erkek

HyP-X bunu yazdı:

Sezpanhe bunu yazdı:

Droidsheep programını çalıştıramadım :| telefonun rootlu olup olmadığını nereden anlayabiliriz. 

bu Droidsheep programını çalıştırınca busybox programını indirmemi istiyor . sonrasında blackmark dan indirdim pro versiyonunu install yazıyordu tıkladım uygulama kendi kendine kapanıyor. Droidsheep programında ise start diyorum öyle kalıyor hiç bir şey çıkmıyor girdiğim yerler filan. 

Menünde SU,SUser,superuser adlarında uygulama olcak, ordan anlayabilirsin rootlu olup olmadığını.. 

Uygulamayı ilk açtığında izin ver diye bi uyarı gelmesi lazım zaten rootluysa, yoksa değildir.

menüde o dediğin uygulamalar yok fakat Droidsheep uygulamasını açtığımda izin ver diye bir uyarı geliyor :)

Zehirrr . . .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HyP-X
    HyP-X's avatar
    Erkek

O nası iş la ? :P

Uygulamayı açtığında izin ver ekranındamı öyle kalıyo?

Uygulamayı kaldır tekrar kur, ilk açtığında 

SU

şeklinde uyarı veriyosa rootludur, gelmiyosa değildir.

.. you only have you ..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sezpanhe
    Sezpanhe's avatar
    Erkek

yok rootlu değil o halde :D htc wildfire s için güvendiğin yerden root kaynağı verirmisin ? nerden root yapabilirim ?

Zehirrr . . .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HyP-X
    HyP-X's avatar
    Erkek

Sezpanhe bunu yazdı:

yok rootlu değil o halde :D htc wildfire s için güvendiğin yerden root kaynağı verirmisin ? nerden root yapabilirim ?

Konunun en başında paylaştığım uygulamayla yapmayı dene (Unlockroot) bütün gerekli sürücüler ve kablo devicelerin yüklü olsun.

Yani teli bilgisayara hangi program ile bağlıyorsan son sürümü yüklü olsun.

Zaten kabloyla bilgisayara bağladığında netten gerekli sürücüleri de yükler.

Ayarlar>Geliştirme>Hata ayıklama modunu tikle hocam, programı da pcye kurduktan sonra teli kabloyla bağladığında

tanıması lazım gerkli sürücüler yüklendiği için. ROOT a tıkla PowerSaver yükleme uyarısı gelene kadar bekle, hayır de geç.

Ayrıyeten inş t20 ler gibi custom rom yüklenmeden root yapılabiliyordur.

.. you only have you ..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sezpanhe
    Sezpanhe's avatar
    Erkek

unlock root v2.3.1 programında root a bastıkdan bir süre sonra - failed to get shell root ! - diye bir hata alıyorum dediğin şeyleri yaptım. 

Zehirrr . . .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HyP-X
    HyP-X's avatar
    Erkek

Sezpanhe bunu yazdı:

unlock root v2.3.1 programında root a bastıkdan bir süre sonra - failed to get shell root ! - diye bir hata alıyorum dediğin şeyleri yaptım. 

Tamam hocam biraz araştırim dedim de yok Bootloader unlocktu yok s-off tu ıvırı zıvırı var. Wildfire s için;

http://forum.donanimhaber.com/m_55893351/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_56894031/tm.htm

http://www.androidforumun.com/440/android-htc-wildfire-s-root-etme-ve-clockwork-recovery-yukleme.html

en oluru bunlar..

Tez zamanda bi Samsung alman dileğiyle inş yapabilirsin hocam.

.. you only have you ..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    HyP-X bunu yazdı:

HeYeT bunu yazdı:
    bilgisauarsız direk teli root luyan bi android apk vardı adı neydi?

z4root; alternatifleri de vardır illaki..

Galiba anlık yani tel reset atana kadar rootluymuş gibi davrandırıyo teli. 

Yanlız şahsen denemişliğim yok hocam, sağlıklı olmayabilir.

Edit: Hangi sürümünü indirdiysem m.securty sildi. (Exploit:Unix/Lotoor) Sıkıntılı.

hatırladım z4root kurmuştum benim tel (galaxy mini) mide spazmı geçirdi.. o uygulama bazı modeller için destek veriıodu modeller üst modeller di sanırım

matematik24.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hworm
    hworm's avatar
    Erkek

Sezpanhe bunu yazdı:

cyongenmod 9 kurulu kurdum direk çalıştırdı on numara bi program facebook hesaplarında geziyorum.

Dipnot: url'nin başına m. koyun daha rahat geziliyor.m.facebook da kimin ne halt ettiğni görebiliyorum ama sıkıldım :D daha egzantirik şeyler olsa keşke :D

No thing is possible ,world itselfs say ı’m possible
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KeRiM_0_5KeRiM_0_5
    KeRiM_0_5
    KeRiM_0_5's avatar
    Erkek
    Yakinda daha egzantirik seylerde cikar bizde burda paylasiriz o zamana kadar droidsheeple idare et :))

Bilgi tamamen özgür olmalıdır...
Toplam Hit: 43646 Toplam Mesaj: 151