folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Rottweiler Mi? Doberman Mı?

Rottweiler Mi? Doberman Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ya golden çok güzel çok hoş bir hayvan ama ben evin içine katmayacam hayvanı o açıdan o hayvanın kanına giremem. Birde ben bekçi köpeği tarzı yetiştirecem hayvanı. Rot kilo almaya müsait bir bünyesi olduğu için sırf bu yüzden yürüyüşe çıkaracam yoksa yürüyüş felan hakgetire :D

(niye linki ekleyemedim ben yahu?) 

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

compu bende pittbull kangal karşılaştırması yapıcam beceremedim :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    o site palavra. bilgiler falan yanlıs yunlus verilmis. koskoca kafkas coban kopegine kars coban kopegi yazmıs bi zihniyetin sitesi. yani fazla inanmayın saglıklı bilgiler degil (: zumsuk kangal pitt karsılastırması yapma bosuna kangal pitt dovusleri vardı eskiden youtube da. pitt ölüyodu birinde kafasını cignemişti kangal sakız gibi.  karsılastırmak sacma. biri devasa ve boyutunun yanında guc olarakta devasa olan bir hayvan diger yanda kangalın kafası boyunda cesitli ırkların ciftlestirilmesi sonucu saldırı amaclı ortaya cıkarılmıs bi it (:

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bokee
    Bokee's avatar
    Erkek
    Ben Kendi bütün köpeklerimi dövdüm, dayak cennetten çıkmadır, halının üstüne kakasını yapınca dahada bi dövdüm, hemde boynundan kaldırdım en can alıcı noktası orada vurdum, çünkü o bana büyüyünce vurabilirdi,bilmem kaç ton basıyor rotweilerlerin çenesi, haftanın 4 günü günde 2 saat koşturdum köpeği, bacak kasları güçlensin diye, önüne kemik attım dolu, parçalasın çenesi güçlensin diye, gemi halatlarını verdim parçalasın çenesi güçlensin diye, dobermanı o ince yapısıyla beni ısırmadan şu an kaldırıp atabilirim, ama işte yanına geliyor hainliği birden zannediyon bişe yapmıyor, rotweilerler bir tane anlatılmaz yaşanır, yavruyken temel eğimi verirsen süper olur, bence rotweiler al...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

rott lar harika tugrul... ikisinide yavruyken alip büyütme sansina sahip oldum... tabi farkli zamanlarda ilk doberman geldi. 2 sene sonra bir arkadasa verdim.. hem kendini sevdiren gerektiginde sert takılan bir köpege ihtiyacim oldugu icin dobermana pek alisamadim.  sonra bir arkadastan takas ile rott yavrusu aldim. süper üstü bi köpek.. zeka yönünde harika. sahibinin ne yapacagini en iyi kestirebilen bir köpek oldugu icin cok yardimini görüceksin. egitiminide güzel verirsen, deyme keyfine.. asiri sadik bir köpek. birde emirleri aninda yerine getirir.. yemek yiyecekse sen yemegini yerken oda yemegini yer. bekle burda de.. 3 gün hic ayrilmadan bekledigini hatirliyorum biraktigim yerde.. kendini sevdirmesini bilen bir köpek. düsmanlarini cok ciddiye aliyor. sen ölüme git oda gelir seninle... kisacasi insani bir tarza sahip.. zeka olarak davranis olarak harika. 

Not: dostum geldiginde rott un arka ayaklarindaki tirnaklar varsa alma derim.. ama sanirim safkan olup olmadigini anlamak cok zor. bir site vardi onuda vereyim köpekler hakkinda güzel bilgiler var.. http://www.rottweiler.gen.tr/

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

eğitim verme konusunda kendimi eğitmeye çabalıyorum. Çünkü köpeği iyi bir terbiye altın almak istiyorum. Sonra emin olun kendi çocuğummuşçasına bakıp severim onu. Yalnız bana köpek verecek abi kitap falanda verecek eğitimi hakkında birde internetten bilgi edinmeye çalışıyorum işte. Ama ciddi ciddi rotweiler a takmış vaiyetteyim aşığım bu hayvana

buradan bi bakın

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

rott derim başka bişey demem baba :) ama aşılarını vs ihmal etme yardım ve destek istersen köpek hakkında yardım ederim :)

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Benim Alman Kurdum Var.. Yawru Daha Dişi Parazit Hapı Falan Devam Ediyor:D Gitttikcee Gelişme Kat ediyor..  İsmi: zeYNa
    ResimLeri:
    http://img131.imageshack.us/img131/8352/zeynuz1.jpg
    http://img382.imageshack.us/img382/3192/zeynaew8.jpg
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

Egitim zaten köpeginin ileride yapibileceklerinin cok daha iyisini verir.. en cokda egitim ugrastiriyor zaten. ama rottlar hizli kavrama yapan bir cins. onun icin kolay olucak.. eger egitim eksik ve az verilirse köpek ileride yilisik oluyor. yada tam tersi saldirganlasiyor. özellikle kedi parcalama. esyalari dagitma gibi huylari gibi az rastlanan seylerde oluyor. bazen zamaninizin cogunu bu egitim alir.. tek problem sabir tasi gibi olabilmek:)

Toplam Hit: 20159 Toplam Mesaj: 35