RTE Cok Tehlikeli
-
Göktug sen www.turkcu.net sitesindeki Göktug musun?
Ayrica burda otagdan baska arkadaslar da var mi?
Ögrenmek istedim.
Evet öyle Göktug, hepsi göz boyamasi.
Aslinda medya, is cevreleri, burjuva falan bu ekonominin gercekte nasil oldugunu biliyor.
Durumun farkinda
Ama tayyip erdogan in oyu azalmasin diye dogrulari yansitmiyorlar.Cünkü kendi menfaatleri söz konusu.
Aydin Dogan medyasi mesela sürekli tayyipi destekleyen yayin yapar. Bir zamanlarin keskin solculari, RTE düsmanlari bugün bir numarali tayyipci olmadilar mi?
ne icin? Cünkü yalakalar! Devrin adamlari! Yanar döner satilmis kalemler.
Bunlari millet aydin olarak biliyor...
Yazik!
Veya POAS a neden el konulmuyor? Devlete olan borcunu ödeyemez halde? Neden devlet birsey yapmiyor?
Neden yapsin ki?
Cünkü POAS in sahibi Aydin Dogan, tayyip erdogan efendinin bir numarali destekcisi!
Simdi enflasyon düstü diyorlar.
Eh fiyatlari düsen ürünlere bakiyoruz.
Mesela cimento. Millet ekmegine cimento mu sürecek?Veya tugla mi yiyecegiz?
Ya birakin ya! Hepsi göz boyamasi.
Borclanarak, borclarindan kurtulan oldu mu?
Tekrar soruyorum. Borclanarak, borclarindan kurtulan oldu mu?
Var mi bi örnek?
-
Ben kıbrıstan izlediyim kadarı ile rte nın polotikları pekde iyi değil bu özellikle ab nin heristediğini yapması çok utanc verici
özelikle kıbrıs için izledikleri siyasetde çok istikrasız hergün birşey diyor buda bizi rahatsız ediyor
herşey siyası güçle olur
sonra askeri sonrada ekonemik .....
ama siysi gücün olmadımı hiç birinde başarılı olaman....... -
loshmil Evet doğrudur. Fakat başka arkadaşlar varmı ? İnan ki bilmiyorum. Ama olduklarını seziyorum.
Asıl üzücü olan ise, yaptıkları siyaseti dini objeleri kullanarak gölgelemeleri ve halkımızın bunu yutmasıdır. Ne zaman ki ülkemizde birtakım kıpırdanmalar oluyor. Anında gündem değiştiriliyor.
Dikkatinizi çektiğine eminim.Artık eskisi kadar hatta hemen hemen hiç türban (ki başörtüsüyle alakası olmadığı halde aynı sınıfa sokuluyor.) eylemi yapılmıyor. Gizlice desteklenen eylemler ise toplumsal olmayıp, partinin politikası doğrultusun da gelişiyor. Örneğin hükümetle, üniversiteler veya anayasal kurumlar (özellikle Anayasa Mahkemesi) karşı karşıya kaldığında türban provakatörlerinin adresi belli oluyor. Ve tıpkı intihar komandoları gibi faaliyete geçiyorlar.
Hükümetin, devlet kurumları ve Türk Silahlı Kuvvetleri"yle olan çekişmelerinin odak noktasına bakıldığında dinin siyasete nasıl da alet edildiği ortadadır. Toplumdan ve diğer kesimlerden gelebilecek tepkisel hareketleri, herşeyi din uğruna yaptıkları imajıyla çok başarılı bir şekilde minimize ediyorlar. Ve hatta kendilerine taraftar topluyorlar.
AB uyum yasaları adı altında kendilerinin hangi amaç doğrultusunda hareket ettiklerini anlamak için kahin olmaya gerek yoktur. Çıkartılan aşırı esnek yasaları kendi ideolojilerini rahatça tatbik edebilmek amacıyla kullanıyorlar. Bir kısım yasalarıda AB"den sipariş ediyorlar. Ve kapsamı giderek genişletiyorlar. Bu yasaların ülkede bölücülük vb. faaliyetler için zemin hazırlamasını önemsemiyorlar. Onlar için millet değil ümmetçilik önemlidir. Teoride ve pratikte uygulanması imkansız olan İslam Birliği onların en büyük ideali durumundadır. Aynı coğrafyadan ve aynı ırktan olmalarına rağmen Arap Devletleri"nin birleşemeyişini anlamamazlıktan gelirler. Arapların geçmişte ve günümüzde bize en zayıf zamanlarımızda başka dine mensup milletlerle anlaşıp yaptıkları ihanetleri önemsemezler. Ve koca Arap Dünyası"nın küçücük İsrail"le baş edemeyişine akıl erdiremezler. Örnekler çoğaltılabilir.
Herşeye rağmen gerçekten de ekonomik alanda başarılı olsalar ve halk zenginleşse bile verdikleri zararla karşılaştırılamaz bile. Örneğin yahudiler dünyanın en zengin milleti olmasına rağmen vatansız olduklarından hiçbir zaman rahat edemeyeceklerdir. Kan ve gözyaşı ile alınan topraklar pazarlık konusu dahi yapılamaz. İster AB ister ABD uğruna olsun. Örnek Kıbrıs"tır ki; bu tamamen ayrı bir başlık konusudur.
Herşeye rağmen sonuçta, isteklerine ulaşsalar dahi tarih tekerrürden ibarettir. Bizler yüzlerce yıl hilafetle idare edilmiş olmamıza rağmen ülkemiz ve milletimiz tehlikeye girince, halifeye karşı gelerek kumandanının yanında yer almış bir neslin çocuklarıyız. Yeter ki milli şuurumuz açık ve geniş olsun.
( Buradan dine karşı olduğum sonucu çıkacağını sanmıyorum. Ama yinede yazayım. Din bir kimlik değil, ilahi bir kavramdır. Dini amaç olmaktan çıkarıp, kendi menfaatleri doğrultusun da araç edinenlere karşıyım. )
-
Sipari$ yasalar...Ne kadar mantiksiz
-
Avrupa birligini ve Turkiye"yi bir ucurumun farkli taraflarinda olan 1 i bayan 1 i erkek 2 kisiye benzetebiliriz.bayan(Avrupa) bizim gozlerimizi baglattirmis ve bize heran birer adim atmamizi telkin etmekte.Ancak nedense onlar bir adim dahi atmiyorlar bize yaklasmak icin.Nedeni ise basit.Ucurum genis.Hem de cok genis.Herhangibir Avrupa kenti ile Turkiye"de herhangi bir kenti gezerseniz yasayislarin ne kadar farkli oldugunu anlayabilirsiniz.Dusunce yapilari celisir.
Bircok Avrupa birligi ulkesinde terorist orgutun terorist olarak adlandirilmamasi da bize ne kadar yaklasmak istediklerini gosteriyor(!!!!!)Emperyalist dusuncelerden baska bir dusuncesi olmayan bu ulkeler sadece bizi ucurumdan asagi yuvarlayarak onlara bagli olan zayif bir ulke olmamizi istiyorlar.Simdi aydin(!) arkadaslar gelip te bana Avrupa devletlerinin sosyalist oldugunu soylemesin.Evet sosyalistlerdir.Ancak iclerinde sosyalistlerdir.Disa karsi herzaman emperyalist olmuslardir.Zaten politikalar oyle 5-10 yil icin tasarlanmaz.Batinin su andaki politikasi 100 sene once belli idi.Ben zaten inanmiyorum su andaki Avrupa Birligi"nin 50 yil sonra birlik icinde olacagina.
Saygilar... -
ampul partisi tamamiyle sinsi ve derinden gidiyor
kuran kurslari, turban universitelerde , ordudan ihraclar, cumhurbaskani ile takismalar, abd ye avurpa ya ozellikle ic kamuoyuna caktirmadan ulkeyi arap camiasina yanastirma , ulke kaynaklarini yapilan hasiralti enerji, alim antlasmalari ile arap camiasina finans saglama vs vs vs
ulke tarihinde hicbir iktidar donemi bu kadar gerginlik olmamistir
yine cumhuriyet tarihinde hicbir iktidar yuzde 33 (bunun yariya yakini digerlerine tepki oylaridir)
oy ile anayasanin temel kanunlarini degistirmeyi goze dahi alamamistir, bir nevi cumhuriyetin temeli kanunlara saldiri vardir ki bu da tahriki beraberinde getirir
pkk ie hizbullaha hicbir iktidar bu kadar kapsamli yasa af cikarmamistir , abd istedi biz cikartmak zorunda kaldik diyen ampul ve yandaslarina , hizbullah i da iran mi istedi diye sormak gerekir (tabanina oyunun hakkini veriyorum gosterisidir hizbullaha af)
110 hizbullahci saliverilmis 420 sini dosyasi adalet bak.liginda incelenmektedir
ulke tarihinde gorulmemis bir kadrolasma yapilmaktadir her kurumda sagligindan egitime , bakanliklardan kapidaki soforlere kadar , halbuki su ana kadar en adi iktidarlarda dahi burokratik seviyede kalmistir bu degisimler, ampul bir ilktir
EN ONEMLISI AMPUL UN VEKILLERININ YARISINA YAKINININ SUC DOSYALARI MECLIS TE BEKLETILMEKTEDIR , BUNLARINARASINDA HUKUM GIYMIS OLANLARI DA VARDIR , DEPREMDEKI OLUMLERE YOL ACAN MUTEAHHITLERDEN DOLANDIRICILIGA , KATILE , RUSVET IRTIKAP , YOLSUZLUK , KADIN TICARETI ! UYUSTURUCU DOSYALARI DOKUNULMAZLIK ZIRHINDA BEKLETILMEKTEDIR . BUNA RTE EFENDI DE DAHILDIR !!
dunya tarihinde turkiye yi geciyoruz ; hicbir basbakan vs ust duzey su an dunyanin en cok aranan teroristinin sag kolunun dizlerinin dibinde fino kopeginin yalayayim abi triplerinde bir fotografi yoktur , ortaya cikarsa da istifayi basar
ulke tarihinde bu kadar itilip kakilmamis , hicbir donemde koalisyonlar dahil , bu kadar assagilanmamistir , bugun gelinen nokta dibe vurmak ile aynidir
bir once ki hukumetin gidisinden 2 seneye yakin bir zamanda cikardigi vergi ve kemer sikma paketlerinin meyvelerini bu hukumet toplamaktadir , ancak piyango bunlara vurmustur
hemen hemen her bakanin yasadisi icraatlari mevcuttur , maliyesinden milli egitimine , turizminden ekonomissine kadar
hic dusunmeden 1 ay yazabilirim hem yazi uzun oldu hemde ben yazmaktan biktim
son olarak , ampul rte ve saz arkadaslarina inanan kesimin yuzde 90 i cahil kesimdir , cunku 2 kilo bulgura bi cift terlige oyunu satan vatan hainleri ! yarin bayraga yesilli beyazli garip sekiller esliginde birkac kilic resmi gectigini gordugunde , sokakta ilk gorecegi renk yesil olacaktir ancak bu bayraktaki ve ampulun sevdigi yesilden farkli bir yesil olacaktir .
ulkeyi imamlar birligi , arap sakal cemaati , univeersiteler isgal cephemizdir mantigiyla yonetmek askere koz vermektir , cunku bu oyun cok kez oynanmis 2 sin de mart ve eylul aylarinda bu oyunda perdeyi asker kapatmistir
deneme yanilma yontemi ile yoklayarak nereye kadar giderim mantigi rte ve saz arkadaslarina pahaliya patlayacaktir
disislerinde ki zatin karisi turkiyeyi turban yuzunden mahkemeye vermistir ve dava hala aihm de surmektedir , yani bakanin bizi sozde ab ! ye sokacak kisinin esi turkiyeden tazminat istemekte ve ozgurluk yok demeye getirmektedir , bu sahis nasil olacaktir da ulkeyi sikayet ettigi yere biz iyiyiz bizi alin diyebilecektir
uyarildigi halde dava geri cekilmemistir , hersey gostermelik ve kamuoyunu ab den avrupa abd den sogutma taktigi su an iyi islemektedir
rte en son sakalli kesime aihm ye gidip turbani sikayet edin demistir yani kendi yonettigi ulkeden tabanini tazminat yoluyla zengin etmeye calismaktadir
sen hazineyi doldurmakla mi yoksa sakalli turbanlilara ulkeninparasini peske scekmek icin mi oaray geldin
var da var kisa keseyim dedim yine uzadi burada keseyim
designer denen vatandas iskembeden atma -
son birsey
ekonomi zart diye duzelmez diyenlere akif kokce nin unlu sozunu yazayim dedim
BU ENFLASYON CEMRE MIDIR KI DUSERKEN GORULMEZ !!
ekonomi kayit disidir , enflasyon hesaplanirken
dinamit lokumu , masa tenisi topu , 12 lik insaat civisi hesaplandigi icin masallah ab ye gore bile enflasyon dusmus ulke gulluk gulistan olmustur
aslinda hicbirsey yazmaya gerek yok ampulu savunanlar ekmegi uzaydan , tupu vs yi baska yerden belese ithal edip , kahvalti vs de ekmek yerine ailece dinamit lokumu ,insaat civisini tercih ediyorsa
DOGRUDUR ONLARIN ENFLASYONU DUSMUSTUR VE DUSMEKTEDIR
-
HapoelHaifa Sipariş yasaların neresi mantıksız? Bu yasaların iki kesime de hitap ettiğini anlamıyormusun ? Yoksa kastın farklıydı da ben mi yanliş anladım ?
Saygılar... -
ben yasalarin Avrupa"dan sipari$ edilip getirilmesine tamamen karsiyim.Tamamen Turkiye"de yasamis,Turkiye"de cagdas bir egitim gormus hukukcular,politikacilar ve bilim adamlari tarafindan yasalarin cikarilmasi gerektigi taraftariyim.Seninle ayni dusuncedeyim yani...
Turkiye gercekleri Turk insaninin icinden cikmis aydinlar tarafindan gorulur kanaatindeyim -
Kesinlikle
Toplam Hit: 16216 Toplam Mesaj: 74