RTE Cok Tehlikeli
-
Konulari baska yere cekmekte birebirsiniz...Ya bildiklerinizi yazin ya da millete hirsiz ya da mason demeyin...
Adam gibi birseyler tartisirken niye ki bana hakaret ediyorsunuz.Masonlugu hakaret olarak algilarim.Ya da hirsizi...
Bundan sonra bana yazilanlari kaale almiyacam adam gibi oturup ta cevap yazanlarla bildiklerimi tartisacagim... -
HAPOEL HAIFA milasın ne olduğun kullanıcı bilgilerine bak anlarsın, ben seninkine daha evvel baktıydım İsrail ve Hayfa künyende yazıyordu, daha sonra değiştirdin.Müslüman ve Türk"ün bu isimlere tabii ki zaafı olacak, değiştirmeni dilerim.
GÖKTUĞ neyi kanıtladın ki, bende sana neyi anlatayım
Olan bitenler ortada değilmi, ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Seçimlerde de milletin teveccühünü
görünce ona da da itirazın olmaz herhalde?
LOSHMILL İslamda ırkçılık yoktur.Türk Kürt Gürcü
Arap vs. hepsi kardeştir, ayrım yapan kalleştir.
Bozkurtların ne olduğunu da bize değii kendinize anlatın. -
Türkçülük laik bir ideolojidir. Herhangibir dinin felsefesini esas almaz. Irkçılık İslamiyet"e göre yasakmış. Peki sadece Türklere mi yasak ? Kürt kürtlüğünü, arap araplığını, ingiliz ingilizliğini savunurken ve birbirlerine destek çıkarken birşey yokta, Türk yapınca günahmı oluyor ? Hadi yapmıyorlar diye yazda göreyim.
Bozkurt konusuna gelince; kendimize veya size anlatmamız gereken birşey yoktur. Türk olan kişi zaten kendi milli sembollerinden olan Bozkurt"u ve anlamlarını bilir. Bilemiyorsa damarlarında bunu hisseder. Yok buda olmuyorsa o kişi zaten Türk değildir.
Neyi kanıtlamışım ki neyi anlatsınBu konu hakkında daha fazla birşeyler yazmak gereksiz. Nasıl olsa duyumsamamazlıktan geleceksiniz. Şartlanmış benliğiniz ve iradesizliğiniz buna uyum sağlayacaktır. Buradan pes ettiğim gibi garip bir anlam çıkarmayın. Ben sizin iddalarınıza gereken cevapları yazarken, siz bodoslama giderek benim iddalarıma saçma nedenlerle cevap yazmaktan kaçınıyorsunuz. Ne diyelim kültürü derin bir tartışma dileğiyle...
-
ALINTI ""tayyip erdoğan ve etnik çetesi tam anlamıyla Türk düşmanı. milli ve laik devlete gıcık oluyorlar. adamların icraatlarına bakın anlarsınız. pkk lı itlere af çıkardılar, ""
BENDE SUNU SOYLEMEK ISTIYORUM..
ABDULLAH OCALAN ....ECEVIT/YILMAZ/BAHCELI UCLUSU ZAMANINDA YAKALANDI VE HIC BISEY YAPILAMADI.HALA VERGILERIMIZLE BESLENIYO ADAM.ASICAZ DEDILER NE YAPTILAR.SEHIT AILELERINI KULLANDILAR.
LUTFEN DUSUNUP, GOZLEMELEYIP KONUSALIM.TAYIIP E GELINCEYE KADAR LAF ATILACAK COK
BENCE TAYYIP EN IYISI.
-
Turkiye neden ileriye gidemiyo diye dusundunuz mu hic?ben dusundum ve su karara vardım:iyilik ananı sikiyim felsefesiyle yasıyoruz hepimiz.adam biseyler yapmaya calısıyo bizler ise destek olacagımıza kostek oluyoruz.
-
Herkesin düşüncesi kendisine aittir. Ancak gerçeklerden saptırılmış olmamasını dilerim. Bahçeli, Ecevit ve Yılmaz"ın yaptıkları hayasızlığı ise hiç onaylamıyorum.Buna mhp ve ülkü ocakları"da dahil. Bazıları benim kendi dışımda ki herşeye karşı olduğumu düşünebilirler. Ben Türklük dışında ki herşeye karşıyım. Sadece Türklüğe uyumlu olursa her oluşumu desteklerim. Sizlere çok uluslu şirket ve hatta devlet yönticilerinin bir sözünü hatırlatmak isterim. "" Türkiye toprakları Türklere bırakılamayacak kadar değerlidir"" Takip edin bakalım. Hangi araziler ve doğal kaynaklar nerelere gidiyor.
-
goktug ne oldu sanki bana doğru bir cevap mı verebildin. Irkçılığı ben değil Allah yasaklıyor.
Allahın dediğini inkar mı edeceksin. Bozkurt niye Türkün tek temsilcisi ki. O sizin uydurmanız. Türklüğümü bozkurt ölçemez.Kuranda Türke başka uygu
lama araba başka uygulama yok ki.Herkesin şartları ve imtihanı aynıdır.Allaha şükür iradem yerindedir ve hiçbir şeye şartlanmış değilim -
Milas
Islamda irkcilik yok da, neden hep israiloglluari kötüleniyor, asagilaniyor?
TANRI HIC KULLARI ARASINDA - NE OLURSA OLSUN -
AYRIM YAPAR MI? SONUCTA YAHUDILER DE INSAN VE TANRININ YARATTIGI BIR MILLET.
Söylesene! Neden israilogullari kötüleniyor?
Bu irkcilik degil mi?
Veya neden cennetde arapca konusulacak?
Bu arap milliyetciligi degil mi?
Neden tanrinin selami arapca?
Tanri baska dilden anlamiyor mu?
AT GÖZLÜKLERINI CIKAR, GERCEKLERI GÖR!
YAHUDI KENDI IDEOLOJISIYLE KENDI MILLIYETCILIGINI, KENDI IRKCILIGINI YAPIYOR,
ARAP DA KENDI IDEOLOJISIYLE KENDI IRKCILIGINI YAPIYOR!
Ama biz Türklere her türlü milliyetcilik yasak!
-
hahaha kullanici bilgilerine baktim alem adamsin ya
-
loshmil bunu yazdı:
-----------------------------
Milas
Islamda irkcilik yok da, neden hep israiloglluari kötüleniyor, asagilaniyor?
TANRI HIC KULLARI ARASINDA - NE OLURSA OLSUN -
AYRIM YAPAR MI? SONUCTA YAHUDILER DE INSAN VE TANRININ YARATTIGI BIR MILLET.
Söylesene! Neden israilogullari kötüleniyor?
Bu irkcilik degil mi?
Veya neden cennetde arapca konusulacak?
Bu arap milliyetciligi degil mi?
Neden tanrinin selami arapca?
Tanri baska dilden anlamiyor mu?
AT GÖZLÜKLERINI CIKAR, GERCEKLERI GÖR!
YAHUDI KENDI IDEOLOJISIYLE KENDI MILLIYETCILIGINI, KENDI IRKCILIGINI YAPIYOR,
ARAP DA KENDI IDEOLOJISIYLE KENDI IRKCILIGINI YAPIYOR!
Ama biz Türklere her türlü milliyetcilik yasak!
-----------------------------
sen Allahın yazdığını kabul etmiyorsab sana söylenecek birşey varmı? var,Allah iman nasip etsin.
HAPOEL HAIFA, kaçak güreşme, kullanıcı bilgileri gizli değil ki herkes okuyor, ne demek istiyon, site
sakinleri bir de seninkine baksın,samimilik testi yapsın.
Toplam Hit: 16217 Toplam Mesaj: 74