RTE Cok Tehlikeli
-
gordugum kadariyla hemen hemen herkes farkli seritler kullaniyor ama ulasmak istedigimiz nokta ayni.Turkiye"nin daha iyi ve guzel gunlere gitmesini istemek...Ve su anda yapilanlarin ne kadar vahim oldugu...
kufurserbest yazdiklarin dogru ancak ben Avrupa"ya su an icin refah seviyesi biciminde yaklasilmasi taraftariyim.Avrupa Birliginin bizim hakkimizda iyi dusundugunu hic zannetmiyorum...
Bu benim gorusum tabii -
sezer değil mi solcu olan suçluları bir bir affedip salıverirken hükümetin ülkenin daha yaşanabilir hale getirmek amacıyla hazırladığı yasaları geri gönderen.tayyıp gibi 3 tane daha olsun amam amerika ing ve de israille bu kadar içli dışlı olmasın
aahhh nerde o günler.
ben tayyıpe inanıyorum iyi şeyler yapıyor.
ha bigün cumhurbaşkanı olarak görürsek şaşırmayalım yakışır da
sezardan iidir -
Bizi cigeri bes para etmez abd ye ab ye muhtac eden
Halkina normal hayat standartlari saglayamayip gurbete mecbur birakan
Senede bir defa vatanina gelince bu almanci ne koparirsaniz kardir diyen
Dini cikarlari icin kullanan
Büyük insan Atatürkü din düsmanligi yapmak ve cikarlari icin kullanan
Türk topraklarinda hak idda eden
Benzin döküp köklerini kazimak lazim
Topunun amina koyum
ulan harbiden türküz falan diye övünüyozda söyle bi düsünsenize bizi bu hala sokanda Türkler
Yeni aklima geldi sisteminde a.k
-
hapoelhayfa herhalde korkulu bir rüyadasın,uyan uyan
RTE sana ne yaptı millete ne kötülük yaptı sıralada bilelim veya sana göre en iyi lider kimmiş söyle de
ne mal olduğunu anlayalım.
-
Arkadaşlar bu kadar kötülediğiniz bu hükümetten daha iyi bir hükümet gösterebilir misiniz bu memlekette ayrıca rte ve ekibi bu kadar kötü ise bu da demek oluyor ki halkın yüzde 35"i kör.mantıklı mı sizce.Herkes kendine göre doğrularını yazıyor ama bana kalırsa yazdıklarınız çok ileri gitmiş sözler bu kişiler için.Şimdiden söylüyeyim ben seçmen yeni oldum.İlk oyumu da bunlara vereceğimi zannetmeyin hemen...
-
Buyrun somut veriler ışığın da tartışalım. Fikir değil gerçekleri yazalım. Sizinle kaba bir tabirle ""yeşil komnizm"" denilen bu iktidarın açılımını yapalım.
Madem savunuyorsunuz, neyi ne kadar bilerek savunduğunuz ortaya çıksın.
Buyrun... -
kim ne derse desin adam super gidiyo ben akpli degilim ama politikasına hayranım tavsiye ederim adamı yeniden bi incele
-
super ne yapti soyle de bilelim???Gosterin 1 tane yaptigi seyi.Cahillerle mi konusuyoz? ne yapiyoz?Okumaz misiniz kitap falan???
-
RTE grup toplantisinda...
"Arkadaslar neden gec kaldim biliyor musunuz?(Yukselen bir ses tonu).Kapimin onunde cocuklar vardi..."
Gruptan yine $AK$AKlar ba$lar.Peki bu adam boyle seylerden ba$ka ne yapti.Oglunun nikahinda Berlusconi"yi getirmesi mi yoksa cocuklara $eker dagitmasi mi?Yoksa patlamalardan sonra aciklamalar yapmasi mi?bombalama olayindan sonra yaptigi aciklama da tam bir fiyasko...islam"a laf soyletmezmi$.RTE islam"in koruyucusu olarak gorevlendirilmemi$tir.RTE Turkiye Cumhuriyeti Devleti basbakanidir.islam"in korumacisi mi oldun da islam"a laf soyletmem diyorsun.Bildigim kadari ile Amerika"da birsuru insan o lafi kullaniyor hatta islam dinine ve muslumanlara agiza alinmiyacak kufurler ediliyor.Git sustur o zaman Amerika halkini.
islam dininin korumaya ihtiyaci yoktur...baska ne var beyler?Soyleyin lutfen de bilelim.Ne yapti super; cahil surusu? -
milas bunu yazdı:
-----------------------------
hapoelhayfa herhalde korkulu bir rüyadasın,uyan uyan
RTE sana ne yaptı millete ne kötülük yaptı sıralada bilelim veya sana göre en iyi lider kimmiş söyle de
ne mal olduğunu anlayalım.
-----------------------------
bana gore su anda iyi bir lider yok...
Toplam Hit: 16224 Toplam Mesaj: 74