folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder RTE Cok Tehlikeli

RTE Cok Tehlikeli

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HapoelHaifa
    HapoelHaifa's avatar
    Erkek
    gordugum kadariyla hemen hemen herkes farkli seritler kullaniyor ama ulasmak istedigimiz nokta ayni.Turkiye"nin daha iyi ve guzel gunlere gitmesini istemek...Ve su anda yapilanlarin ne kadar vahim oldugu...

kufurserbest yazdiklarin dogru ancak ben Avrupa"ya su an icin refah seviyesi biciminde yaklasilmasi taraftariyim.Avrupa Birliginin bizim hakkimizda iyi dusundugunu hic zannetmiyorum...
    Bu benim gorusum tabii

Toso kairo kratiemai den sou tilefono me nihia kai me dontia mesa mou polemo se polemo, se polemo I anagi omos na se ksanado olo ke fountonei Me trellenei me kanei kai paramilo, me telionei
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tatarramazan
    tatarramazan's avatar
    Erkek
    sezer değil mi solcu olan suçluları bir bir affedip salıverirken hükümetin ülkenin daha yaşanabilir hale getirmek amacıyla hazırladığı yasaları geri gönderen.tayyıp gibi 3 tane daha olsun amam amerika ing ve de israille bu kadar içli dışlı olmasın
    aahhh nerde o günler.
    ben tayyıpe inanıyorum iyi şeyler yapıyor.
    ha bigün cumhurbaşkanı olarak görürsek şaşırmayalım yakışır da
    sezardan iidir

Bu niymiş la?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayamann
    ayamann's avatar
    Erkek
    Bizi cigeri bes para etmez abd ye ab ye muhtac eden

Halkina normal hayat standartlari saglayamayip gurbete mecbur birakan

Senede bir defa vatanina gelince bu almanci ne koparirsaniz kardir diyen

Dini cikarlari icin kullanan

Büyük insan Atatürkü din düsmanligi yapmak ve cikarlari icin kullanan

Türk topraklarinda hak idda eden

Benzin döküp köklerini kazimak lazim

Topunun amina koyum

ulan harbiden türküz falan diye övünüyozda söyle bi düsünsenize bizi bu hala sokanda Türkler

Yeni aklima geldi sisteminde a.k

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    milas
    milas's avatar
    Erkek
    hapoelhayfa herhalde korkulu bir rüyadasın,uyan uyan
    RTE sana ne yaptı millete ne kötülük yaptı sıralada bilelim veya sana göre en iyi lider kimmiş söyle de
    ne mal olduğunu anlayalım.

sevecen
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeCRoMaNCeR
    NeCRoMaNCeR's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar bu kadar kötülediğiniz bu hükümetten daha iyi bir hükümet gösterebilir misiniz bu memlekette ayrıca rte ve ekibi bu kadar kötü ise bu da demek oluyor ki halkın yüzde 35"i kör.mantıklı mı sizce.Herkes kendine göre doğrularını yazıyor ama bana kalırsa yazdıklarınız çok ileri gitmiş sözler bu kişiler için.Şimdiden söylüyeyim ben seçmen yeni oldum.İlk oyumu da bunlara vereceğimi zannetmeyin hemen...

Her zaman dürüst ol ki ihtiyacın olunduğunda yalana başvurabilesin!!! (NeCRoMaNCeR)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Goktug
    Goktug's avatar
    Erkek
    Buyrun somut veriler ışığın da tartışalım. Fikir değil gerçekleri yazalım. Sizinle kaba bir tabirle ""yeşil komnizm"" denilen bu iktidarın açılımını yapalım.

Madem savunuyorsunuz, neyi ne kadar bilerek savunduğunuz ortaya çıksın.

Buyrun...

Biz doğrudan doğruya milliyetperveriz ve Türk milliyetçisiyiz. Cumhuriyetimizin dayanağı Türk topluluğudur. Bu topluluğun fertleri ne kadar Türk kültürüyle dolu olursa, o topluluğa dayanan cumhuriyet de o kadar kuvvetli olur. M. Kemal ATATÜRK
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSYANKAR
    iSYANKAR's avatar
    Homo
    kim ne derse desin adam super gidiyo ben akpli degilim ama politikasına hayranım tavsiye ederim adamı yeniden bi incele

ALAYINA iSYAN
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HapoelHaifa
    HapoelHaifa's avatar
    Erkek
    super ne yapti soyle de bilelim???Gosterin 1 tane yaptigi seyi.Cahillerle mi konusuyoz? ne yapiyoz?Okumaz misiniz kitap falan???

Toso kairo kratiemai den sou tilefono me nihia kai me dontia mesa mou polemo se polemo, se polemo I anagi omos na se ksanado olo ke fountonei Me trellenei me kanei kai paramilo, me telionei
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HapoelHaifa
    HapoelHaifa's avatar
    Erkek
    RTE grup toplantisinda...

"Arkadaslar neden gec kaldim biliyor musunuz?(Yukselen bir ses tonu).Kapimin onunde cocuklar vardi..."
    Gruptan yine $AK$AKlar ba$lar.Peki bu adam boyle seylerden ba$ka ne yapti.Oglunun nikahinda Berlusconi"yi getirmesi mi yoksa cocuklara $eker dagitmasi mi?Yoksa patlamalardan sonra aciklamalar yapmasi mi?bombalama olayindan sonra yaptigi aciklama da tam bir fiyasko...islam"a laf soyletmezmi$.RTE islam"in koruyucusu olarak gorevlendirilmemi$tir.RTE Turkiye Cumhuriyeti Devleti basbakanidir.islam"in korumacisi mi oldun da islam"a laf soyletmem diyorsun.Bildigim kadari ile Amerika"da birsuru insan o lafi kullaniyor hatta islam dinine ve muslumanlara agiza alinmiyacak kufurler ediliyor.Git sustur o zaman Amerika halkini.
    islam dininin korumaya ihtiyaci yoktur...baska ne var beyler?Soyleyin lutfen de bilelim.Ne yapti super; cahil surusu?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HapoelHaifa
    HapoelHaifa's avatar
    Erkek
    milas bunu yazdı:
    -----------------------------
    hapoelhayfa herhalde korkulu bir rüyadasın,uyan uyan
    RTE sana ne yaptı millete ne kötülük yaptı sıralada bilelim veya sana göre en iyi lider kimmiş söyle de
    ne mal olduğunu anlayalım.

-----------------------------

bana gore su anda iyi bir lider yok...

Toplam Hit: 16224 Toplam Mesaj: 74