RTÜK Türk Malı' Dizisi İçin Savunma İstedi
-
Şu konu bile siyasete gelmiş ya helal olsun.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------dizi sevıyorum ama karar isabetli
-----------------------------
-
kaçımız kuzu'ya Guzu eşofmana aşörtmen demiyor ?
-
FireX bunu yazdı:
Birkaç kere denk geldim. Gerçekten Türkçe'yi çok bozuk kullanıyorlar. Bildiğiniz şeyleri unutturacak düzeyde. Sözcüğe yanlış anlamlar yüklemeler, yanlış telaffuz vs. Diziyi izleyen çoluk çocuğu bırak yetişkin insanlar bile zamanla sözcüklerin gerçek anlamlarını karıştırabilir.
-----------------------------tabi izlemediğin için bekara karı okşamak kolaydır :)
-
Stargazer bunu yazdı:
FireX bunu yazdı:
Birkaç kere denk geldim. Gerçekten Türkçe'yi çok bozuk kullanıyorlar. Bildiğiniz şeyleri unutturacak düzeyde. Sözcüğe yanlış anlamlar yüklemeler, yanlış telaffuz vs. Diziyi izleyen çoluk çocuğu bırak yetişkin insanlar bile zamanla sözcüklerin gerçek anlamlarını karıştırabilir.
-----------------------------tabi izlemediğin için bekara karı okşamak kolaydır :)
-----------------------------+1 en güzel yorum buydu ahahahh.
-
saçmalık millet aptal olmasın birdiziden eklenecek kadar gerizekalı insanlr varsa bırakın etkilensinler zaten birfaydaları olmaz bu millete
-
bsg rtük ya.
-
Stargazer bunu yazdı:
FireX bunu yazdı:
-----------------------------1-) Öncelikle ona karı okşamak değil karı boşamak denir.
2-) Yazdıklarımı tekrar oku. Ben kaldırılsın diye birşey demiş miyim? Sadece dizideki Türkçe kullanımı eleştirdim.
3-) Birkaç bölümünü izledim. Kullandıkları bazı sözcükler gerçek anlamlarını unutturacak kadar bozuk. Aşofman, guzu gibi kullanımlardan bahsetmiyorum. Şu an aklıma gelmeyen çok daha beterleri dizide geçti.
-
SeRDaR bunu yazdı:
saçmalık millet aptal olmasın birdiziden eklenecek kadar gerizekalı insanlr varsa bırakın etkilensinler zaten birfaydaları olmaz bu millete
-----------------------------kesinlikle çünkü cinsellik yok kawga döwüş yok zate adamlar farkllık için bunu yapıolar ülkede takılcak daha önemli şeyler war.. 2 çok ii oyuncu war o dizide we onlar içinde rencide edici bi durum bence
-
Dizi kaldırılsın ama böyle boktan bi sebepten değil. Bu ne mk komedi dizisi zaten ne bekliyodunuz istanbul türkçesi mi? Mal bu adamlar vallahi mal billahi mal
edüt. ayrıca kaldırılacak bi sürü dizi varken bu diziyi kaldırmak mallık.