folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder RTÜK Türk Malı' Dizisi İçin Savunma İstedi

RTÜK Türk Malı' Dizisi İçin Savunma İstedi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

arkadaşım televizyonun düğmesi yok mu sizin evde ? Ama gerzeğim ben her gördüğüm boktan etkileniyom diyorsan geber zaten seni RTÜK kurtaramaz ayrıca dizi bu dizi komik ya da eğlenceli olmamakla birlikte ekran başında hergördüğünden etkilenen beyinsiz Türk izleyici kitlesini hicv ettiğinden dolayı kaldırılmaya çalışılması da son derece ironik. "kötü etkilenen" beyinsiz kitle ekranda kendilerini görünce kötü etiklenmeleri durumu durduk yere sonsuz döngüye girmiş. 

herşeyin bir şeyi vardır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frosttear
    Frosttear's avatar
    Erkek

"Hiçmi aklın yok"
    "Televizyonun tuşu var beğenmiyorsan kapatırsın" gibi lafları demenin Başbakanımızın "Ananı da al git!" demesinden farkı yoktur.

Ortada bir yanlış vardır ve düzeltilmesi gerekmektedir sonuç olarak.

Sadece yetişkinler izlemiyor bu diziyi. Mahallede kaç tane velet gördüm bu şekilde etkilenip ağzı yamuk konuşan ve bir çocuk olarak neyin doğru neyin yanlış olduğunu ayırt edicek olgunlukta değiller.

Ha sen izlersin ve etkilenmezsin...Ayırt etme olgunluğuna sahipsin...ama kendinden başkasını da düşünmediğin için zaten böyle sorunlar çıkıyor.

Bence bazılarınız örnek olması gerekirken yanlış yapıyor...Burası Tahribat...Buranın kalitesine yakışanı yapın!...

-Frost 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    woya
    woya's avatar
    Dişi

sivil bunu yazdı:
    -----------------------------

böyle dandik dizi yok

neyine gülüyorsalar

kaldırılsın isabet olur

.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

sivil bunu yazdı:

böyle dandik dizi yok

neyine gülüyorsalar

kaldırılsın isabet olur

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Saçma ve sapan bir dizi, sırf bu dizi var diye bu yanlış kararı tasdikliyorum.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

salakça bir dizi.4 yaşında kardeşim izliyor zorla bize de izletiyor.kaldırılması isabet olur

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

AnaMuhalefet bunu yazdı:
    Lan 3 ay olmuş yaşıyor mu hala bu dizi !!!
    :)

şuan hala warmı bilmiorum ama sawunmayı yerinde bulmuşlarsa dewam edio olabilir 

dewdim dewrildim geldim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

Trükçe'yi yanlış kullananla gaf yapan arasında fark var. Gaf yapan herkese çoğu kişi güler. Ama kasti olarak yanlış kullanıyorlarsa bunu yapmamaları konusunda uyarılmalı. Devam ediyorlarsa para cezası verirsin. Yayından kaldırılacak kadar ağır bir suç yok ortada. Ciddiye almayıp devam ederlerse düşünülebilir tabii.

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

dizi gerçekten hoş bir dizi değil. türkçe'yi bilerek ve isteyerek sırf komiklik adına yanlış kullanmaları da pek saygı duyulacak bir durum değil fakat insanlar bundan eğleniyorsalar neden bu diziyi yasaklamak gibi uğraş içerisine giriyorlar anlamıyorum... kurtlar vadiside türk halkını öyle bir yozlaştırdı ki artık sokakta magandalardan mafya babalarından polat alemdarlardan yürüyemez olduk ama kimse o diziye birşey demedi. sırf türkçeyi düzgün kullandıkları içinmi acaba birşey diyemedik bu diziye? yani türkçeyi düzgün kullanalımda gerisi pekte önemli değil öylemi? güzel mantıkmış...

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

kaldırılsın hacı, dün iki öküz bu diziyi seviyo diye izlemek zorunda kaldım

TBT'ye Mescit istiyoruz.
Toplam Hit: 11381 Toplam Mesaj: 79