RTÜK Türk Malı' Dizisi İçin Savunma İstedi
-
arkadaşım televizyonun düğmesi yok mu sizin evde ? Ama gerzeğim ben her gördüğüm boktan etkileniyom diyorsan geber zaten seni RTÜK kurtaramaz ayrıca dizi bu dizi komik ya da eğlenceli olmamakla birlikte ekran başında hergördüğünden etkilenen beyinsiz Türk izleyici kitlesini hicv ettiğinden dolayı kaldırılmaya çalışılması da son derece ironik. "kötü etkilenen" beyinsiz kitle ekranda kendilerini görünce kötü etiklenmeleri durumu durduk yere sonsuz döngüye girmiş.
-
"Hiçmi aklın yok"
"Televizyonun tuşu var beğenmiyorsan kapatırsın" gibi lafları demenin Başbakanımızın "Ananı da al git!" demesinden farkı yoktur.Ortada bir yanlış vardır ve düzeltilmesi gerekmektedir sonuç olarak.
Sadece yetişkinler izlemiyor bu diziyi. Mahallede kaç tane velet gördüm bu şekilde etkilenip ağzı yamuk konuşan ve bir çocuk olarak neyin doğru neyin yanlış olduğunu ayırt edicek olgunlukta değiller.
Ha sen izlersin ve etkilenmezsin...Ayırt etme olgunluğuna sahipsin...ama kendinden başkasını da düşünmediğin için zaten böyle sorunlar çıkıyor.Bence bazılarınız örnek olması gerekirken yanlış yapıyor...Burası Tahribat...Buranın kalitesine yakışanı yapın!...
-Frost
-
sivil bunu yazdı:
-----------------------------
böyle dandik dizi yok
neyine gülüyorsalar
kaldırılsın isabet olur
-----------------------------.
-
sivil bunu yazdı:
böyle dandik dizi yok
neyine gülüyorsalar
kaldırılsın isabet olur
----------------------------- -
Saçma ve sapan bir dizi, sırf bu dizi var diye bu yanlış kararı tasdikliyorum.
-
salakça bir dizi.4 yaşında kardeşim izliyor zorla bize de izletiyor.kaldırılması isabet olur
-
AnaMuhalefet bunu yazdı:
Lan 3 ay olmuş yaşıyor mu hala bu dizi !!!
:)
-----------------------------şuan hala warmı bilmiorum ama sawunmayı yerinde bulmuşlarsa dewam edio olabilir
-
Trükçe'yi yanlış kullananla gaf yapan arasında fark var. Gaf yapan herkese çoğu kişi güler. Ama kasti olarak yanlış kullanıyorlarsa bunu yapmamaları konusunda uyarılmalı. Devam ediyorlarsa para cezası verirsin. Yayından kaldırılacak kadar ağır bir suç yok ortada. Ciddiye almayıp devam ederlerse düşünülebilir tabii.
-
dizi gerçekten hoş bir dizi değil. türkçe'yi bilerek ve isteyerek sırf komiklik adına yanlış kullanmaları da pek saygı duyulacak bir durum değil fakat insanlar bundan eğleniyorsalar neden bu diziyi yasaklamak gibi uğraş içerisine giriyorlar anlamıyorum... kurtlar vadiside türk halkını öyle bir yozlaştırdı ki artık sokakta magandalardan mafya babalarından polat alemdarlardan yürüyemez olduk ama kimse o diziye birşey demedi. sırf türkçeyi düzgün kullandıkları içinmi acaba birşey diyemedik bu diziye? yani türkçeyi düzgün kullanalımda gerisi pekte önemli değil öylemi? güzel mantıkmış...
-
kaldırılsın hacı, dün iki öküz bu diziyi seviyo diye izlemek zorunda kaldım