folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder RTÜK Türk Malı' Dizisi İçin Savunma İstedi

RTÜK Türk Malı' Dizisi İçin Savunma İstedi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

eski konuyu hortlatmayın hocam. dizi devam ediyor :)

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kasVa
    kasVa's avatar
    Erkek

Sabah programlarına müge anlıya sus buna konuş

rapid premium alacak para çalana hırsız deniyor ama rapid premüumun kendisini çalana hırsız denmiyor.neden ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

iğrenç bir dizi. izlemek te gerçekten türkçemiz için zararlı olabilir. ben izlemiyorum. yakınlarımın ve çevremin de izlemesini istemiyorum.

ama insanlar bunu izlemek istiyor demekki izliyorlar. adamlar mal satıyor diğerleri de satın alıyor.

bu yasakçı kısıtlayıcı zihniyetten kurtulmamız lazım. yasaklamak gayet yanlış. herşeyi yasaklamak için bir bahane bulunabilir.

tarihimizde örnekleri sayılamayacak kadar çoktur.

beğenmiyorum izlemiyorum. beğenen izleyecek. bu yasakçı mantıkla hiçbir şey yapılamaz.

south park , simpsons , sarah silverman program , tom green show gibi programlar türk yapımı olsaydı saniyesinde yasaklanırdı.

ama adamlar dünyaya mâl oldu .

yasakçı zihniyetin birşeyler yasaklamak için her zaman bahanesi olacaktır...

bugün diğerlerine yarın bize

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    meco
    meco's avatar
    Erkek
    yahu bozuk kelimeleri görüp bozuk kelime kullanıyorsa bu cocuklar, o zaman fadimenin sucu ne'yi izleyip tecavüze, kücük kadınları falan felanı izleyip orospuluga da kalkısır bu cocuklar.. hangisi daha tehlikeli iyi ayırt etmek gerekir...

PORTABLE programları tercih edin... isletim sistemi sismez, nereye atarsan orada calısır ve en önemlisi serial-key derdinden kurtulursunuz...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

C_e_Z_a bunu yazdı:
    -----------------------------

Yok abi gülmekte yasak artık. Bazen işin boku harbiden çıkıyo, zaten o dizi o telafuz edilemeyen kelimeler üzerine kurulmuş, sende gel bunu sebep göster kapatmaya çalış.

Sonra Rtük neden TRT'ye göz yumuyor dediğimizde laf oluyo :D

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Konyali
    Konyali's avatar
    Erkek

ztn hasss bir dizi.. neyine gülüyorlar anlamiyom, evet yerine ivet ne kadar komik, veya ne kadar yerine ne kadan.. :|

bunun neyine gülecez, adanali dizisinden bi farki yok, hep cocuk dizileri...

Parmak bassam olurmu?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cilginsucu
    cilginsucu's avatar
    Erkek

umarım kalkar dua edeceğim boş konuşuyorlar sanki insanlar böyle boş konuşan salak bir yapıya sahipler.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek

kasVa bunu yazdı:

Sabah programlarına müge anlıya sus buna konuş

aynen öyle onca çöpçatan programı var, onlara neden bişey demiyorlar, izleyenleri gördükçe utanıyorum

...
Toplam Hit: 11378 Toplam Mesaj: 79