Ruhsal Acının Önüne Geçebilecekler
-
Fiziksel acıyı nasıl test ettin?
-
Fatih bunu yazdı:
-----------------------------
Fiziksel acıyı nasıl test ettin?
-----------------------------a veya b bunun bi önemi varmı reklama gerek yok evet tahmin ettiğin hacı
-
Fiziksel acı, içmek vs kolay iş ve hiç bişeye yaramaz.
Zor ve kesin çözüm mantık ile yaşamaktır, çoğu kişi olmuyor işte ah deli gönlüm edalarıyla beceremez ama biraz gerçekçi olursan acıyı uzatmanın ne kadar gereksiz olduğuna dair bi sürü neden bulursun. Aklına güven.
-
yüksekçe bir yere çıkılır. çevre bir güzel izlenir ve düşünürsün.
ne için kendime acı çektiriyorum lan böyle, malmıyım ben, öküzmüyüm ben hayatı kendime neden zindan ediyorum. diyeceksin. şu an burdan atlasam ölücem, en fazlada ölürüm zaten dedikten sonra, zikine bile takmayacağın bir hayat seni bekliyor.
-
Senden Daha Büyük Acı Çekenleri, Gördüklerini Kendi Acılarınla Kıyaslayacaksın. Sonra Kendi Çektiğin Acıya Şükretmesini Bilip Yoluna Bakacasın :)
-
eğer başedemiyosan bununla psikiyatri uzmanına gitmelisin deli doktoru falan diye düşünme herkeste olan şeyler depresyon falan uzmanlar baş edemediğin durumlarda ilaç tedavisi verirler onunla düzelebilirsin.psikologda bi yöntem ama onda ilaç yok sadece derdini anlatıyorsn karsındaki dinliyo.
-
walla dostum askerdeyken aynı durumu bn yaşadım, g3 ün kurma kolunu çekip çeneme dayama noktasına gelmiştim ki ayak sesi duyunca vazgeçmiştim. sonra kendimi fiziksel acıyla tatmin etmiştim işede yaramıştı. sende işe yaramamışsa harbi ciddi problemin var.
-
Psikolağa git hocam
-
içmek vs. cözüm değil. uyandıgın zaman gene aynı acı. Kendine bir iş bul aktif olarak çalışıp para kazandıgın ama gercekten aktıf olarak çalışacagın bır iş. Okadar aktif çalışki o parayı bıle harcamaya vaktın olmayacak bır ıs. Sıkılsn bıle bırakma. Emin ol cok guzel cozum olacak. Testedildi onaylandı. Yanlız bazı yan etkılerı var uyarmam lazım :)
-
İyilik yaparak en basiti Huzur evine git. karşıdaki insanı sevindirdikçe ruhmuh acı felan akılının ucuna bile gelmez yaşadıkların.