folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ruhsal Olaylara Giriş Çalışma 1



Ruhsal Olaylara Giriş Çalışma 1

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Aralık/2003
    Erkek

    Çalışmalara geçmeden önce ruhsal olaylarla ilgili bir iki bilgi vereyim.İnsanın yaratılışında esasında herşey vardır.Telepati,levitasyon,telekinezi vs. vs. Fakat Ruhumuzla pek ilgilenmediğimiz için veya kendimizi dünyaya kaptırdığımız için bu tarz şeyler Çoğu insanda görülmez.Bir iki istisna olabilir ama kimse bir çalışma yapmadan bu güçleri kullanamaz.

    Genelde bu tarz şeyler mikro kozmozdan ayrılıp makro kozmozla birleşmek.İnsani ruhu bırakıp büyük ruha ulaşmak veya Ruhu temizleyip Allah ulaşmak olarakta tabir edilebilir.

    Bu evrende ruhsal konularda geçerli tek bir kanun vardır.Fakat biz bu kanunları olayları kavrayamadığımız için bunları farklı farklı isimlerdirmişizdir.Mesela ruhun bazı organları vardır.Doğu kültüründe çakra diye geçer tasavvufta lataif olarak bahsedilir.Farklı ekollerde farklı isimler alır.Bu yüzden isimlere pek takılmamak lazım.

    Bizim amacımız ruhumuza özgürlüğünü tekrar kazandırmak.

    Şimdi kendimizi kasmadan zor şeylere geçmeden olmazsa olmaz bu işin temeli olan ana çalışmaları veriyorum bunlara hergün devam etmeniz gerekli.

    1- İlk çalışma periyodik nefes tekniğidir.Bunlar çok basit ve salakça gelebilir ama bu işin alfabesi bunlardır.Belli bir ritim tutturarak yavaş yavaş nefes alıp vermeye alışın. 1-2-3-4-5-6 nefes alın 1-2-3-4-5-6 nefes verin şeklinde bir ritim tutturun.

    2- Rahatlamak,gevşemek astral uygulamaları için en önemli şeylerden biridir.Tabi diğer uygulamalar içinde çok önemlidir. Yatarak,Oturarak,Ayakta ve Bağdaş kurarak tüm vücudu rahatlatmayı becerebilmelisiniz.yatarak ve bağdaş kurarak rahatlamak kolay olsada diğerleride önemlidir.Rahatlamak için pekçok yöntem vardır.Ben tüm kasları sıkıp daha sonra bırakarak rahatlıyorum.Bunu 3-4 kez ard arda yapınca vücudun tüm kasları rahatlar.Veya aşamalı rahatlama teknikleri uygulanabilir.İnternette bu tarz uygulamalar vardır.Rahatlama konusunda istediğinizi deneyebilirsiniz.

    3- İmajinasyon, Bir şekli veya bir şeyi gözümüzde canlandırmak vs. vs. bu uygulamaya gözünüz kapalı başlayın.İlk önce gözünüz kapalı renkleri hayal edin kırmızı,turuncu,sarı,yeşil,mavi vs. daha sonra yavaş yavaş geometrik cisimlere geçin.GEometik cisimler ile çalışmayı ikinci gün yapın. Yani gözünüzü kapatın üçgen,küp,daire,yıldız falan görmeye çalışın.Farklı renkler verin bu şekillere.5-6 gün sonra objelere geçin.Vazo falan hayal edin.Onu hayal etmekten fazlasını yapın görün.,(Tabi gözünüz hep kapalı :D) Bir haftanın sonunda insanları hayal etmeye başlayabilirsiniz.3 hafta gözünüz kapalı çalıştıktan sonra tüm işlemi en baştan gözünüz açık yapın.Yani gözünüz açıkken karşınızda bir vazo görün veya bir insan(Tabi orda kimse yok siz hayal edip öyle görüyosunuz)Daha sonra bunlara hareket ekleyin yürüsünler , koşsunlar , zıplasınlar aksiyonu siz verin.

    Başlangıç çalışmaları bunlar.Size bu uygulamaları yaparken sadece sabır gerekli sabır çok önemlidir.Bu uygulamalar üzerinde ne kadar durursanız o kadar iyi.Bunlar üstünde uzmanlaşmaya çalışın.(Prof olanlar bunları yapmaya bilir ama bunlar üzerinde uzman olmanın ilerde ne kadar yararlı olabileceğini biliyorlardır herhalde.)

    Ayrıca günlük tutmanızda gerekiyor.Gördüğünüz rüyaları not edin böylece gece uyurken neler yaptığınızı kayıt altına almış olursunuz.Astrale çıkmanın en kolay yolu rüyadan astrale geçmektir.Bu yüzden rüyalar önemli.Bu günlüğün bir tarafına rüyaları not edip diğer tarafına o gün garip bişey olduysa yazabilirsiniz.Şimdilik bu kadar uygulamalara başlayın.3-4 gün sonra 2. çalışmaları vermeyi düşünüyorum ama 1. çalışmaları bırakmamanız ve üzerlerinde uzmanlaşmanız lazım.(Namaz falan kılıyosanız rüyalarınızda çok ilginç şeyler görebilirsiniz.)

    Sorularınız olursa pmye msn adreslerinizi atın ben elimden geldiğince yardım edebilirm işin profları sabırsızlanacak haliyle hocam sizlere başka bişeyler ayarlamaya çalışıyorum.Bu çalışmalara bakmasanızda olur ama siz bilirsiniz.

    Birde bu konunun altına geyik yapmayalım.Bir daha millet bi sürü sayfayı okumak zorunda kalıyo.


    Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SPY-CX5
    SPY-CX5's avatar
    Savaş Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası
    Kayıt Tarihi: 03/Mart/2007
    Erkek

    Hocam ben bu konuyu bilmiyordum ama buna benzer şeyler farkında olmadan yapıyordum.

    Sık rüya görürüm, hatta günlük yaşantımda rüyamı gördüm gerçekmi gördüm dediğim çok oluyor.

    İki kerede rüyam gerçek olmuştu baya bi şaşırdıydım bununla bir ilgisi olabilirmi?

     

    Bu yapacaklarımızın faydası tam olarak nedir?

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Aralık/2003
    Erkek

    İmajinasyon hayal etme olayı telekinezi,telepati aklına ne geliyorsa herşey için lazım olacak bir uygulamadır.

    Rahatlama olayı Astral için olmazsa olmazlardır.Çoğu çalışmadada kafayı boşaltmadan önce bedeni rahatlatmak ,gevşetmek gerekir.

    Nefes çalışması gereklidir.Rahatlamaya yardımcı olur. astrale çıkarken nefesin ritmi bozulur onu düzelticem derken astral mastral yalan olur.Nefes çalışması başka şeyler içinde lazım olacak.

    Günlük tutmak sadece farkında olmadan acaba rüyada neler yapıyoruz falan onları tespit etmek için yararlı olabilir ayrıca ileride rüyada geçişler için yararlı olucak.


    Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HackMan
    HackMan's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ağustos/2006
    Erkek

    Harbi telekinezi olayına çok takmıştım ben bi ara... Lisedeyken bizim sınıftaki bi çocuk sadece düşüncelerimle kalemimle yazı yazıyorum demişti. 2 sene araştırma yaptım hiç bişey bulmadım. Ama çok farklı yerlerde görgü tanıkları olduğu için bence olmuş ve ya olabilecek bişey. Neyse...

     Bi ara telekinezi konusunada durarsanız super olur :)


    Sevmekten Korkmuyorum; Kitabını çalıştım... Başımdan geçmişi var; her cefaya alıştım...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Ağustos/2005
    Erkek
    bunlar bildiğim şeylerdi, düzenli bi programa ihtiyacım vardı. Burda yazdıkların doğrultusunda çalışmalarıma başlıyorum.

    imajinasyon yani düşünme hayal etme olayı gözler kapalıyken kullanılıyorsa yani obje, cisim, varlık hayal ediyorsa bunun adı "Duru-Görü" olur. Durugörü özelliği doğuştan (vehbi) gelebileceği gibi sonradan da bu yazdığın şekilde çalışılırsa kazanılabilir.

    bu işlerde az çok bilgim var [uygulama-deneyim olarak] ama yapamadığım tek nokta rahatlamak, beyni boşaltmak ve sabır ! bu kilit şeyleri yapamıyorum yaa :S

    Telekineziye kaşık bükme ile girdim. 2.gün kaşığı tam tuttuğum yerde [kepçe ile sapının birleştiği yer] bir enerjinin, sıcaklığın olduğunu hissettim. Artık bunu nezaman yapsam 5-6 saniye sonra hissedebiliyorum. ama eğmeye geçemedik daha. neyse, Allah'ın izniyle o da olur inşallah...

    ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Aralık/2003
    Erkek
    Durugörü olayı farklı bir çalışmadır.Bunuda ileride vericem alt yapısı imajinasyon.İmajinasyon olayında istediğimizi görmeye çalışıcaz.Herşey bizim irademiz doğrultusunda olucak ilerleyen çalışmalarda duru görüde var.

    Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Aralık/2003
    Erkek

    Çoğu kişinin yapamama nedeni bu tarz şeylere en zor kısımdan başlamak ana basamakları atlamak.

    Mesela ben okuma-yazma bilmeden suç ve ceza yı nasıl okur ve anlarım.

    Bu yüzden sabır,disiplin ve basamakları atlamadan ilerlemek lazım.Mesela sen kaşıktan değil psi-whell denen dalgadan başlasaydın teleknezi olayında baya bi uçardın.


    Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Eylül/2005
    Dişi

    durugörüden imajinasyonu karistirmayin durugörü gerçek olan biseyi görmek imajinasyon adi üstünde istedigin sekilleri görüyosun

    parapsikolojide bisiler yapmak için konsantrasyon, gevsemek, ve kendine güven ve inanç (0 süphe) gerek

    zaten ilk ikisini yukardaki çalismalarla basliyabilirsiniz

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Ağustos/2002
    Erkek
    Wolf Messing yardımcınız olsun : )

    Çekil,Önümden Çekil...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Ağustos/2006
    Erkek
    Güzel paylaşım :)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ocak/2006
    Erkek

    sagolun calısma ıcın okuyucam bı ara hepsını devamınıda beklerız =)

    okuduktan sonra soru gelebılır :p


    Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
Toplam Hit: 4329 Toplam Mesaj: 30