Rumuz Yorumlama Oyunu
-
diyorum ki geyiğine bir oyun oynayalım.
herkes kendinden bir önceki mesajı atanın rumuzuna göre karakter tahlilini yapsın.
mesela ilk arkadaş benimkini yorumlasın...
-
yakma hastası tanrı demek istemişsin
buradan düşünce tarzın belli oluyor ama sanalda yaptıkları reelde yaptıklarını tutmayan biri olabilirsin kesin konuşmak doğru olmaz ama karizma bir nick değil :)
-
Konuda üstümdekimin rumuzda saçmalık...
-
alpis +1
bu oyunun aynısın 3 tane açıldığını biliyorum. bari farklı bişey bulun. sonra tahribatın en güzel oyunu bitmeyen hikayedir. gidin ona yazın
-
saçma olan birşey yok o senin algılama problemin
rumuz nedir takma ad değilmi
benimde takma adım web kargası
andırsıtend mi? :):):):)
-
web gargası anlamındaymış üstteki çok nete giryo heralde...
-
sünnetçi efendi demekmiş
-
mor portakal işte değişik ama güzel :)
-
webcrow arkadaş nickimin karizma olmadığını söylemişsin.
karizma olması için illa ingilizce olacak değil mi? neden? çünkü ingilizce karizmadır.tabi tabi.türkçe nedir ki zaten değil mi vebkurov!
+ bir rumuz yani takma ad kişinin karizmasını değil kişiliğini gösterir ve ben senin ingilizce rumuzundan senin sadece özenti olduğunu çıkarabiliyorum...
-
senin o mesajda sana doğrudan hakaret olmadığını anlaman için bir süre daha sabit kalıp forumun akışını takip etmen gerek :)
o nick sana ait olduğu için karizma değil demedim seni tanımıyorum nick tanıdığım birisine ait olsada yorumum değişmezdi :) ehehe özentiyik biz :)
-
ben de zaten bana karizmatik olmadığımı söylediğini söylemiyorum.öyle desen de alınmazdım zaten...
benim anlatmak istediğim bir rumuzun karizmaya ihtiyacı olmaması. ve ingilizcenin karizmatik bellkenmesindeki özentilikti.bence sen beni anlamadın.
ayrıca haklı görünmek için "biz eskiyiz buralarda biz biliriz sen biraz daha takıl"ayaklarına da yatma.