Rumuz Yorumlama Oyunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek

kikiki tamam abi yatmıcam bundan sonra söz veriyorum :(

ingilizcenin karizmatik beklenmesi saçmalığınıda sen attın ortaya :) 

eskiden away takılıp karizma yapılırdı şimdi tanrıya yakma hastası diyip karizma yapılıyor :| tanrıyı tedavi et hadi :| 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek
    hocam sakin olun,yanlış anlaşılma var,kardeşlikle çözelim bu olayıı

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    anlaşılma yokki yanlış olsun bu konunu adından belli amacından sapacağı herneyse eğlenin siz iyi geceler.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek
    ben tanrıya piroman demiyorum. benim piroman bir tanrı olduğumu kastediyorum bir kere tamam mı ingiliz arkadaşım.?

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek

sen ne yarattın demiyecem sonra birisi çıkıp senin için deccal falan der bu kadarını kaldıramam ehuehue :)

neyse bak keyfine bu arada ben TÜRK'üm.

şimdi nickinden dolayı ingiliz dedim dersen sana firavun derim bu yüzden deme öyle bişey hadi iyi geceler sana (:

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek

benim rumuzumdaki (nick ne?) dinle ilgili bir şey ve türkiye bir din ülkesi değil.

senin rumuzundaki ise doğrudan milliyetle ilgili arkadaşım arada aynı ilişkiyi kuramazsın....

ayrıca benim sana ingiliz dememle senin bana firavun demen arasında da bir paralellik yok biri yönetici biri milliyet? nasıl oluyor da böyle mantıksız şeyler yazabildin anlamadım

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek

üç silahsörlerden teklif gelse abi gel sen de bize katil diye "millet sizi üç silahsör
    diye biliyo, dört silahsörler olursak kafalar karisir klasik bozulur, yine de sag olun
    babalar" derim umarsizca

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek
    WebCrow bunu yazdı:
    -----------------------------

saçma olan birşey yok o senin algılama problemin

rumuz nedir takma ad değilmi

benimde takma adım web kargası

andırsıtend mi? :):):):)

-----------------------------

Konu açık olduğu 10 saattir kendin pişir kendin ye modunda algılama problemi olan belli.

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    la konunun boqu çikti hemen webcrow ilk yazisinda sana takilmis piromantar ee konu geyikte ne de olsa ama çok zoruna gitmis olmali ki her yazisindan bisi çikarip laf yetistiriyon pff
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    capoeira
    capoeira's avatar
    Erkek
    la nedisızzz

Hiç bir zaman kızmadım karşıma çıkınca elma kurduna. Çünkü bıçağı batıran bendim onun yurduna
Toplam Hit: 3314 Toplam Mesaj: 25