Rumuz Yorumlama Oyunu
-
kikiki tamam abi yatmıcam bundan sonra söz veriyorum :(
ingilizcenin karizmatik beklenmesi saçmalığınıda sen attın ortaya :)
eskiden away takılıp karizma yapılırdı şimdi tanrıya yakma hastası diyip karizma yapılıyor :| tanrıyı tedavi et hadi :|
-
hocam sakin olun,yanlış anlaşılma var,kardeşlikle çözelim bu olayıı
-
anlaşılma yokki yanlış olsun bu konunu adından belli amacından sapacağı herneyse eğlenin siz iyi geceler.
-
ben tanrıya piroman demiyorum. benim piroman bir tanrı olduğumu kastediyorum bir kere tamam mı ingiliz arkadaşım.?
-
sen ne yarattın demiyecem sonra birisi çıkıp senin için deccal falan der bu kadarını kaldıramam ehuehue :)
neyse bak keyfine bu arada ben TÜRK'üm.
şimdi nickinden dolayı ingiliz dedim dersen sana firavun derim bu yüzden deme öyle bişey hadi iyi geceler sana (:
-
benim rumuzumdaki (nick ne?) dinle ilgili bir şey ve türkiye bir din ülkesi değil.
senin rumuzundaki ise doğrudan milliyetle ilgili arkadaşım arada aynı ilişkiyi kuramazsın....
ayrıca benim sana ingiliz dememle senin bana firavun demen arasında da bir paralellik yok biri yönetici biri milliyet? nasıl oluyor da böyle mantıksız şeyler yazabildin anlamadım
-
üç silahsörlerden teklif gelse abi gel sen de bize katil diye "millet sizi üç silahsör
diye biliyo, dört silahsörler olursak kafalar karisir klasik bozulur, yine de sag olun
babalar" derim umarsizca -
WebCrow bunu yazdı:
-----------------------------saçma olan birşey yok o senin algılama problemin
rumuz nedir takma ad değilmi
benimde takma adım web kargası
andırsıtend mi? :):):):)
-----------------------------Konu açık olduğu 10 saattir kendin pişir kendin ye modunda algılama problemi olan belli.
-
la konunun boqu çikti hemen webcrow ilk yazisinda sana takilmis piromantar ee konu geyikte ne de olsa ama çok zoruna gitmis olmali ki her yazisindan bisi çikarip laf yetistiriyon pff
-
la nedisızzz