Rumuz Yorumlama Oyunu

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Ağustos/2005
    Erkek
    Sen ne anlatmak istiyosun arkadaşım?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Nisan/2007
    Erkek
    şimdi de olduğu gibi beni anlamakta zorlandığını anlatmaya çalışıyorum. ama zor tabi anlamak değil mi?

    Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Aralık/2003
    Erkek

    Polemiğe gerek yok devam edelim.İlk olarak PIROMANTANRI ilk okunduğunda.PireMantarı gibi okunuyor.İkinci okunuşta Bira Mantarı gibi oluyor.Gözlük takılarak okunduğunda Bir Roman:Tanrı gibi oluyor.Sonra yanlış gözlük takıldığı anlaşılarak başka gözlük takılıyor.Sonra PIROMAN TANRI diye bişey çıkıyo.Tövbe tövbe denilerek PIROMAN ne la diye düşünülüyor.Sonra PİRElerin taptığı bir adam olduğu akla geliyor.Sonra lan bu PIROMAN bilenen bişeydir ben bilmiyorumdur şimdi bu herifler benle dalga geçmesin denilerek safa yatılıyor. ARkadan biri PIROMANTANRI nın PRIMO-ANTRANI sözcüğünün anagramı olduğunu ve bu kelimeninde homolog kromozonların çifter kros geçirerek bütünlemeden kalmasına dendiğini söylüyor.Ben anlamıyorum(anlıyorum sallıyor bizim arkadaki bayan eleman)Ama hadi yazayım ayıp olmasın diyorum.

     

    Düzeltme:Daha sonra mesajlar baştan okunuyor ve PIROMANTANRI'nın yakma hastası tanrı demek olduğu öğreniliyor. Doğruluğu nedir bilinmiyor herhalde doğrudur denilerek bu mesaj yollanıyor.


    Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Ağustos/2005
    Erkek
    ne diyon olm alttan aldıkca ne polemik yaratıyosun. benimle ilgili bir yorumunu daha görmeyeyim.
Toplam Hit: 3312 Toplam Mesaj: 25