Rus Bilimadamlarının E-İnsan Çalışmaları
-
bulanik bunu yazdı:
-----------------------------
ölmesinden kastın yok olması ise ruh ölüp hangi enerji çeşidine dönüşüyor ?
-----------------------------ruh dediğimiz bir insanı kendisi yapan şeylerdir. bunun büyük bir kısmı da anılardır. bunlarda beyinde elektrik sinyalleri olarak bulunur. ruh ölür deyince bedenden ayrı bir ölümden bahsetmiyoruz. beden öldüğünde hangi enerji çeşidine dönüşürse ruhu oluşturan şeylerde o enerji çeşidine dönüşür. nöroloji üzerine uzmanlığım olmadığı için çok bilgili değilim bu konularda ama ruh hangi enerji çeşidine dönüşür demek pek mantıklı değil.
-
bir ata sözü vardı "in soviet russia..." gerisini sen getir.
Ben inanıyorum ki x kişinin anılarını, bilgilerini komple alıp hafızasını kaybetmiş başka bir y şahsına aktarırsan o kişi kendini x şahıs olarak bilir.
Böylelikle ruhun mantığına gelicek olursak ne seni bir tanıyan olsa ne de kendi anılarını kaybedip başkalarınkini çaksak bal gibi de olur.
-
DiKeyEy bunu yazdı:
ztn var olan ve ölmeyen bişeyi kopyalarsan ikizini elde edersin kendisini değil mal ruslar soğuktan beyinleri donmuş..
-----------------------------rusları küçük görme...adamların parapiskoloji üzerine devlete bağlı araştırma üstleri var...boru değil...vardır bildikleri düşündükleri şeyler ama bu tarz konular medyaya yansıdığında medyada işi olay yaratacak derecede sapıtarak yansıtır...insanlara ilginç gelen ama saçma kabul edilen şoğu şeyin yapacağı traj sağlam olur çünki :D
ruslar boş değiller...abd de güzel bu konularda...ama kendi içine kapanık yürütüyor çalışmalarını...
-
Hangi filmdi hatırlamıyorum ama, adam karısını bir tümör yüzünden kaybediyordu ardından ölüm bir hastalık ve ben bu hastalığın çaresini bulacağım diyordu, şimdi biz dünyadaki en zeki varlıklar olarak, neden öldüğümüzü biliyoruz, hücrelerimizde atık maddelerin birikmesi (ağır metaller kimyasallar) gibi, ve telemerlerin her bölünme sonucu kısalması, bizi ölüme sürüklüyor, bu noktada sormamız gereken bazı sorular var, 1- bakteriler bizim kendimizi mitozla yenilediğimiz şekilde ürüyorlar, bizim mitozumuz telomerlerin kısalmasına neden oluyorda bakterilerin neden olmuyor 2 -Hadi telomerlerin kısaltılması sorununu çözdük, bazı hücreler bölünme yeteneğinden yoksun onlara ne olacak 3-kök hücre tedavisi ile entegre edilebilir bir durum var mı
1- Bakterin genetik kodları halkalı yapıdadır bu nedenle sonsuza dek mitoz geçirebilirler, insanoğlunun dnasını iki ucundan koparıp halka haline getirdikden sonra hayati fonksiyonlarını devam ettirebilecek hale getirebilirsek ilk adımı atmış oluruz.
2- Bölünme yeteneği olmayan ve içi pislikle dolan hücreleri öldürüp yerine kök hücre yöntemi ile yeni doku yerleştirebilirz
3-Kök hücre tedavisiyle entegre edilebilir ancak beyin hücrelerinin kök hücre yöntemi ile yenilenmesinden sonra tüm hafızanız silinecektir.
İnsanoğlu bu noktada ya hücrelerin içine girip pislikleri temizleyecek bakteriler programlamalıdır, ya da beyindeki kimyasal hafızayı kopyalamanın yolunu bulmalıdır, zaman hangisinin daha kolay olacağını gösterecek, ve bu zamanın cok da uzak olmadıgını dusunuyorum, tabi o bilgiler bizle asla paylaşılmayacak =)
-
Bunlar Votka İçmeyi Bırakmışlar halisnasyon Görmeye Başlamışlar Kovanın Başında Sanırım :)
-
:D yok hocalar bunlar Tayyip'e özeniyorlar heralde Russia 2045 çılgın proje :D :D
-

aha bunu izleyin o zaman :)
-
kim ne derse desin . ruslar bilimin ufkunu açma konusunda çok başarılılar . daha önce defalarca söylenmiş şeyleri dinlemektense uçuk ama düşünülmesi bilim için güzel olan şeyleri duymak daha iyidir. alttaki video da rusların vakti zamanında yaptığı bir deney
-
Adamlar cesur en azından. Doğru olduğuna inandığı bir amaç uğruna gayret gösteriyor, çalışıyor. Bizim gibi boş durmuyorlar anasını satim. Takdire şayan.
-
g2k bunu yazdı:
“Russia-2045” projesindeki bilim adamları bir enerji olduklarına inandıkları ruhu sağlıklı bir bedene transfer ederek ölümsüzlüğü sağlayacaklarını iddia ediyor.
http://www.ntvmsnbc.com/id/25215415/
hadi diyelimki beynimi tamamıyla kopyaladılar ve biyonik insana beyin olarak monte ettiler. bu biyonik insan kopyalanmış beyin ve ruhla sonsuza kadar yaşar belki ama bu benim açımdan nasıl ölümsüzlük sayılabilir ki?
dipnot:'her canlı ölümü tadacaktır.' tadındaki fikirlerinizi kendinize saklarsanız sevinirim.
-----------------------------Madem Allah insanlara ölümsüzlüğü bulma şansı verdi o zaman neden Cennet-Cehennemi yarattı acaba.
Hocam bunları okumaya zaman ayıracağınıza gidin namaz kılın daha kesin çözüm : )