Rus Bilimadamlarının E-İnsan Çalışmaları
-
Bi önce kanser hücresini çözsüz aç itler sonra bakarız bu işlere.
Ruh ''Ctrl+C'' Pencere '' Ctrl+V'' demekten başka bi mikim dememişler ne yazık ki. Laf az icraat çok olsaydı keşke.
-
bu ruh beyinde değil ehe ehe beyin sanıyolarmış salaklar diyen arkadaşlar nerden biliyor acaba ruhun tam olarak nerede olduğunu?sinir sistemi yönetimi kıçınızdan yapılmıyor yada diğer faaliyetler başka bi organınızın auto pilot özelliğiyle olmuyor heralde :\
-
bulanik bunu yazdı:
-----------------------------
g2k bunu yazdı:
ExpirE bunu yazdı:
ruh ne amk? bunlar nasıl bilim adamı?
-----------------------------bilim ruhun varlığını reddetmez. ruh insan beynindeki duygu, düşünce anı vs.nin toplamıdır. bilim; ruh bedenden bağımsız değildir beden ölünce ruhda ölür der sadece.
-----------------------------ölmesinden kastın yok olması ise ruh ölüp hangi enerji çeşidine dönüşüyor ?
-----------------------------Hadouken olarak makattan atılıyor.
-
Lostgun bunu yazdı:
g2k bunu yazdı:
“Russia-2045” projesindeki bilim adamları bir enerji olduklarına inandıkları ruhu sağlıklı bir bedene transfer ederek ölümsüzlüğü sağlayacaklarını iddia ediyor.
http://www.ntvmsnbc.com/id/25215415/
hadi diyelimki beynimi tamamıyla kopyaladılar ve biyonik insana beyin olarak monte ettiler. bu biyonik insan kopyalanmış beyin ve ruhla sonsuza kadar yaşar belki ama bu benim açımdan nasıl ölümsüzlük sayılabilir ki?
dipnot:'her canlı ölümü tadacaktır.' tadındaki fikirlerinizi kendinize saklarsanız sevinirim.
-----------------------------Madem Allah insanlara ölümsüzlüğü bulma şansı verdi o zaman neden Cennet-Cehennemi yarattı acaba.
Hocam bunları okumaya zaman ayıracağınıza gidin namaz kılın daha kesin çözüm : )
-----------------------------bende bu konu altından mantıklı açıklamalar beklemekle çok mu şey istedim acaba ?
bilim internetin hızını 100 kat artırdığı zaman veya senin ailenden sevdiğin insanlardan birisi hastalandığında çözüm bulduğunda çok iyi. ama tanrının varlığını zedeleyecek bir durum olduğunda neden çok saçma geliyor size anlam veremedim. çoğu insan LHC deneyi hakkında bilgi sahibi değildir. tek yorum yaptıkları şey "tanrı parçaçığı" denen zımbırtı üzerinden yorum yaparsınız. peki bu deney tamamlandıktan sonra dünya üzerindeki internet hızının bakın altını çiziyorum türkiyede internet hızı değil. dünyadaki. 1000 kat daha hızlı olabileceğini biliyormuydunuz. bilim insanların idaha iyi bir yaşam sürmeleri için yapılır hocam. onlar için yaptıkları deneyler tanırının varlığını zedelemesi veya tamamen ortadan kaldırması hatta ve hatta tanrının kitaplarda yazdığı herşeyi vaad edecek durumda olması bile. onları engellemez. siz gidin harun yahya kitapları okuyun.