folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Rusça Bilen Müridlerden Ufak Bir Rica...

Rusça Bilen Müridlerden Ufak Bir Rica...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

irwa mesajımı okudun mu demicem çünkü okumadığın belli !!! Bak tekrar yazıyorum ilk mesajımı;

"Selam tbt :)

Elimde rusça bir metin var, birkaç paragraflık. Çok ama çok önemli gerçekten, yani Google Translate işime yaramaz.

Bir kişi için uzun gelirse metin; birkaç kişi kısa kısa paragraf alır ve herkes az iş yapmış olur ve bitmiş olur.

Metni 2. mesajda vereceğim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler =))"

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

wking bunu yazdı:
    -----------------------------

irwa mesajımı okudun mu demicem çünkü okumadığın belli !!! Bak tekrar yazıyorum ilk mesajımı;

Elimde rusça bir metin var, birkaç paragraflık. Çok ama çok önemli gerçekten, yani Google Translate işime yaramaz.

Bir kişi için uzun gelirse metin; birkaç kişi kısa kısa paragraf alır ve herkes az iş yapmış olur ve bitmiş olur.

yahu okudumda sonuçta fikir werebilecek şekilde çewirdiği için yazdım ne o ünlemli yazılar falan yardım etmeye çalışmak mı hata..!!

dewdim dewrildim geldim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

wking bunu yazdı:

maximuss bunu yazdı:

bulgarcaya benziyor ama

Наша компания имеет возможность поставить интересующий вас энергетический уголь марки ССОМСШ и ССГЖ, в месячном объеме 30000 и 50000 тонн/месс, соответственно, страна назначения Турция, на следующих условиях:

bizim kampanyamizda sizi ilgilendiren olanaklar-ihtimaller var enerjik marka. ayda 30000 ve 50000 ton , uygun, tayin olan ulke Turkiye , sonraki sartlar :

ama emin degilim , umarim aciklayici olmustur biraz da olsa ...

Google'a çevirttim, dili algıla seçeneğini seçtim ve Rusça olarak algıladı. Yine de sağ ol :)

dedigim gibi bulgarcaya benziyor . bulgarca degil :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:

wking bunu yazdı:

yahu okudumda sonuçta fikir werebilecek şekilde çewirdiği için yazdım ne o ünlemli yazılar falan yardım etmeye çalışmak mı hata..!!

Ne demek fikir verebilecek yani ? Zaten en kötüsü google translate ile çeviririm. Ayrıca bu yaptığın yardım etmek mi bilemem, zaten google translate'in bir işe yaramadığını yazmışım daha neyi uzatıyosun ki ? Kimse her yere mesaj atmak zorunda değil.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

wking bunu yazdı:

irwa bunu yazdı:

wking bunu yazdı:

Ne demek fikir verebilecek yani ? Zaten en kötüsü google translate ile çeviririm. Ayrıca bu yaptığın yardım etmek mi bilemem, zaten google translate'in bir işe yaramadığını yazmışım daha neyi uzatıyosun ki ? Kimse her yere mesaj atmak zorunda değil.

wking amacın ne senin ben bi yere bişe yazmak için yazmam tanımıosan bu şekilde konuşamazsın benim rusyada arkadaşlarım war onlara rica ettim demin en azından belki fikir werir die translate belki çewiremez die denememiş olursun die yazdım benimle hesap sorar gibi de yazışma neyi uzatıosun falan daha yumuşak şekilde diebilirsin inadına yapılan bişe gibi deil..

dewdim dewrildim geldim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:

wking bunu yazdı:

irwa bunu yazdı:

wking bunu yazdı:

wking amacın ne senin ben bi yere bişe yazmak için yazmam tanımıosan bu şekilde konuşamazsın benim rusyada arkadaşlarım war onlara rica ettim demin en azından belki fikir werir die translate belki çewiremez die denememiş olursun die yazdım benimle hesap sorar gibi de yazışma neyi uzatıosun falan daha yumuşak şekilde diebilirsin inadına yapılan bişe gibi deil..

Peki iyi niyetli düşündüğünü düşünerek bir şey demiyorum. Kavga etmenin ya da tartışmanın lüzumu yok.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

boşa tartışmayın , tamam sen iyilik olsun diye çevirmissin. ama onun işine profesyonel yada işi bilen biri tarafından çevirilmesi gerekiyor.

rusça bilen arkadaş var eğer bulabilirsem (online yakalayabilirsem ) çevirttiririm , birbirimizi kırmaya deymez yapmayın.

bu arada pm at rusça biliyor , online deil girince cvp atar heralde

http://tahribat.com/Murit-emuxa/

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:

boşa tartışmayın , tamam sen iyilik olsun diye çevirmissin. ama onun işine profesyonel yada işi bilen biri tarafından çevirilmesi gerekiyor.

rusça bilen arkadaş var eğer bulabilirsem (online yakalayabilirsem ) çevirttiririm , birbirimizi kırmaya deymez yapmayın.

Tamam hocam uzatmadık zaten :)

Cevabını bekliyorum...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek

firmamız bir fırsat ilgiye enerji kömür markaları SSOMSSH ve SSGZH, 30000 ve / kitleler, sırasıyla 50.000 ton aylık hacim koymak zorundadır, aşağıdaki koşullara hedef, türkiye, Soraki şartlarda:

kömür temini demiryolu olduğunu koşullarda kalkış istasyonu (Incoterms 2000) XRD.
    Aşağıdaki kalite özellikleri ile:
    kalori Th, Mark's hizip Cullen / Kül,% nem,% uçucu,% Kükürt,% kg
    ССОМСШ  (0-50) 6300 10-13 ДО 10 dan 28 < 1
    ССПК (0-300) den 6500 10-12 10 dan 28 < 1

kömür için ödeme şartları:

-100% Advance;

-L, ödeme yöntemi olarak kabul edilmiştir aşağıdaki gibidir; hacmi en az 25.000 (25.000) aylık ton olmalıdır hizmetleri için sözleşme demiryolu taşıyıcı, ama bizim% 100 ön ödeme Rail hizmetleri ulaşım.

Alıcı teslimat aylık maliyeti, bölünebilir, devredilebilir, kümülatif miktarı, (akreditif teyit vazgeçilmez bir,% 100 kapsama koyar aday bankası Bank Satıcının) içinde yedi iş günü sözleşme, sözleşme süresince geçerli imzalanmasından sonra. satıcının banka içinde banka masrafları satıcı ve alıcının banka, alıcı olduğunu.

Açıklanması kredi belgelerin üzerine sözleşmede beş gün içinde kalkış istasyonunda kömür sevkiyat (sonra imzalanan) SAR olduğunu.

ayrı bir ajans anlaşma% 100 durumuna RZD için Novorossiysk, Tuapse, Güney limana taşıma ön ödeme maliyetli ulaşım sağlayabilir: / ton 34 YTL, acente ücretleri / ton 3 YTL üzerinde;

% 100 ön ödeme koşuluyla ayrı bir ajans anlaşma, biz portundan / ton, ABD bir ajans ücreti 3 $ / ton, ön maliyet 10 $ düzenleyebilirsiniz.

Ayrı bir Ajansı Anlaşmada% 100 ön ödeme koşulu ile yük gemisi düzenleyebilirsiniz, değeri yük ve mesafe teslim bağlıdır.

. Agent ücreti - ücret ulaşım hizmetleri için.

Taşıma giderleri% 100 avans ödemesi sadece ödenir ve 2 ay (double ödeme için bir kerelik işlem) için. ilk ay nakledildiği zaman, ikinci ay planlama olduğu.

zorunluluk olarak, belki de bağımsız bir inceleme yapmak için: 808, 1peo1a. Maliyet $ 2000 ABD. Ödenen alıcı tarafından.

Orada port bir ilişki vardır? Eğer gümrük sonrası durmak?

Saat 10 gün sunuyor.

Gotilova Ludmila

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

emuxa bunu yazdı:

oha hayat hikayesi resmen :D iyiki kısa diye girdim 10 15 dk ya çevirirm :)

Yapma hocam ya nesi uzun :D:D

İlk mesajımda da belirttim hocam, bir kişiye uzun gelirse birkaç kişi birkaç paragraf alabilir. Ama hepsini çevirebilirsen 10 numero olur :P

Toplam Hit: 2961 Toplam Mesaj: 28