folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Rüştü Ve Yozgatlı Beşiktaş"Ta...!

Rüştü Ve Yozgatlı Beşiktaş"Ta...!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ephynal
    ephynal's avatar
    Erkek

Rüştü ve Yozgatlı iddiası!..
    Beşiktaşımızın F.Bahçe'li Rüştü Reçber ve Mehmet Yozgatlı ile anlaştığı iddia edildi

Flaş! Antalyaspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olduktan sonra uzun yıllar sarı lacivertli takımın kalesini koruyan Rüştü Reçber, bundan böyle Beşiktaş için ter dökecek. NTV'de son dakika gelişmesi olarak verilen gelişmede, siyah beyazlı takımla üç yıllık mukavele imzalayan Rüştü Rençber'in, önümüzdeki sezondan itibaren Beşiktaş için ter dökeceği ifade edildi.. Fenerbahçe ile sözleşmesi bittiği için borservisi elinde olan ünlü kaleciye yılda 1 milyon 100 bin dolar ödeneceği belirtildi.

Mehmet Yozgatlı da Beşiktaş'ta

Öte yandan Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celalettin Kolot'un açıklaması da CNN Türk ekranlarında son dakika olarak alt yazı ile geçti. Kolot, Rüştü Rençber ve Mehmet Yozgatlı ile sözleşme imzalandığını açıkladı.

Bu son dakika gelişmelerinin ardından Doğan Haber Ajansı'da iki ismin Beşiktaşlı olduğunu içeren haberi üyelerine servis etti. Rüştü için geçtiğimiz gün Fenerbahçe'nin resmi sitesinde takımda kaldığına dair resmi bir açıklama yapılmıştı..

Kaynak: NTV ve CNN TURK

17.06.2007
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    rüştü hayatının yanllışını yaptı:D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    ewet bunu bende duydum bugun ama dogrumu degılmı bılmıyoruz.. ımzayı gormeyınce ınanmam:D ama fenerlıler kudurur amkoyim bır kupa aldılar ..))  r.carlos uda bok edecekler yaw adama acıyorum fenere geldi diye:D..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burakx
    burakx's avatar
    Erkek
    yazıklar olsun rüştü diyorum başka bişey demiyorum...

Cesaret , Asalet , Adalet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    bejeke deilmi a.k o kadar bize bok atarlar her oyuncumuzu alırlar ali günes,mustafa dogan,nobre,rüstü,m.yozgatlı, bi arada alexle ilgilenmişlerdi :D

Amphetamine Logic.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ephynal
    ephynal's avatar
    Erkek
    fener deilmi a.k dedeleri alırlar sorada bizim transferlerimize laf ederler
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CuNdA
    CuNdA's avatar
    Erkek

fenerist07 bunu yazdı:
    -----------------------------
    bejeke deilmi a.k o kadar bize bok atarlar her oyuncumuzu alırlar ali günes,mustafa dogan,nobre,rüstü,m.yozgatlı, bi arada alexle ilgilenmişlerdi :D

aynen bende baska bisey demiorum.. ben iyi bir fenerliyim ve her macini izlerim.. ozellikle derbi maclarda ve yurt disinda kazanilan maclar kupala ve sampiyonluk kutlamalarinda neden on plana cikan mehmet yozgatli nasil olursa fenere gider aklim almior.. para iste adama neler yaptiriyor..

Hayaller Elbette Gerçekleşir. Büyük Bir İmparatorluk, Bir Çadırın İçinde Hayal Edilmemişmiydi.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

ephynal bunu yazdı:
    fener deilmi a.k dedeleri alırlar sorada bizim transferlerimize laf ederler

puauhuahu carlosu sırf yası yüzünden almadınız dimi paranız yetmediinden diel yani :)

alex kezman appiah bunlarda gereksiz zaten dede hepsi :) 2-3 sene sonra sözlesmesi bitince bunlarıda alırsınız :) 

Amphetamine Logic.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek
    komedi yahu :D beşiktaş bizden beslenıo yazık ya :D bıde carlosa yaslı dıolardı komedının önde gideni ..Rüştü giderse gitsin hiç takmam valla :D

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulascan90
    ulascan90's avatar
    Erkek
    ulan bizim takım nerden bulur böle çerçöpleri a.q. yok abi ne demirören ne de başka biri bırakıom ben beşiktaşı ya

bakır (II) sülfat çözeltisi mavisi gökyüzü
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oRJiNaL
    oRJiNaL's avatar
    Erkek

Başkası yapsa hadi neyse de Rüştü'ye hiç yakıştıramadım. Fb nin kaptanlığını yapmış bu kadar emek vermiş bi adamdan böle bi davranış çok şaşırdım görünce haberi.

Rüştü Yazıklar Olsun...

Ne geçmiş vardır ne gelecek sonsuz bir "şimdi" vardır hiç bitmeyecek.
Toplam Hit: 3256 Toplam Mesaj: 24