Rüştü Ve Yozgatlı Beşiktaş"Ta...!
-
siktir ya :S ulen ne işi war rüştünün beşiktaşta ,hadi yozgatlı tamamda rüştünün amuna goyam
-
ulan bıkmadınızmı artık febenin çapulcularını almaya yönetim
ulan SEBAyı istiyom beaa (:
-
amk gayları gitsinler bjk ye ama ben ençok tuncaya üzüldüm:S
-
gelsinler amk. ii olucak inş. bjk
Şimdi fanatik habere baktım bunlar yazıyodu
Colin Kazım'ı Fenerbahçe'ye kaptıran Beşiktaş, Mehmet Yozgatlı'yı renklerine bağladı ve ezeli rakibine yanıt verdi.
17.06.2007
Ve Beşiktaş, transferdeki suskunluğuna son verdi... İngiltere seferinden eli boş dönen Siyah-Beyazlılar, Fenerbahçe’nin yıldızı Mehmet Yozgatlı’yla 1 senesi opsiyonlu olmak üzere 4 yıllık anlaşma yaptı. İmzalanan sözleşmeye göre, tecrübeli oyuncu, yüzde 30’u garanti olmak üzere yıllık 1 milyon YTL’ye Kartal oldu. Futbol Şube Sorumlusu Abdi Celalettin Kolot ve yönetici Mario Berk ile yaklaşık
3 saat süren bir toplantı yapan Yozgatlı’nın, Beşiktaş’ta oynamaya istekli oluşunun anlaşmada önemli rol oynadığı bildirildi. Bilindiği gibi sağ kanat için daha önce Serhat Akın ile görüşen Beşiktaşlı idarecilerin, gurbetçi oyuncunun yüksek maliyeti nedeniyle bu transferden vazgeçtiği ve rotayı Mehmet Yozgatlı’ya çevirdiği ifade edildi. -
oRJiNaL bunu yazdı:
-----------------------------Başkası yapsa hadi neyse de Rüştü'ye hiç yakıştıramadım. Fb nin kaptanlığını yapmış bu kadar emek vermiş bi adamdan böle bi davranış çok şaşırdım görünce haberi.
Rüştü Yazıklar Olsun...
-----------------------------
tümerde beşiktaşın kaptanıydı. fener tümeri aldıgında bu adamlar profesyonel her takımda olur böyle şeyler diyodunuz. şimdi nooldu? ne değişti? rüştüye ihtiyacımız yok neden aldılar anlamıyorum o ayrı. ama siz fenerlilerin tamamen tek taraflı düşünmesi beni hasta ediyo aq! :mad: -
bu arada şeyhimiz hangi takımlı?
-
feneri tek kurtaran kisi rustuydu. birde serdar. smdi rustu gitti. bakalim fenerliler ne diyecek. ayrica parasiyla degilmi ? verilmis para alinmis. bunlar prof adamlar forum transferi yapilmiyor futbolcu sporcu transferi yapiliyor. bekleyelim ve sonucu hep beraber gorelim.
-
gharghamel bunu yazdı:
siktir ya :S ulen ne işi war rüştünün beşiktaşta ,hadi yozgatlı tamamda rüştünün amuna goyam
yeni sezon görürsün=) kardeşim konuşmakla olmuyo öle biraz heber oku -
ya zico rüştüye üçüncü kalecim demiş.
o saatten sonra rüştü 3. kaleci olup ne yapacak.
resmen herifin âzına vermişler.
ben de olsam ben de kaçar giderdim ordan.
hiç laf etmeye hakkı yok fenerin.
-
Zico, Rustuye 3. kalecisin mi demis? , yok canim sende guldurme..
Takim sampiyonlar ligine gidecek nasip olursa, avrupada deneyimli kaleci gerekiyor, rustunun gozunun icine bakiyorlardi form tutsunda avrupada sirtlasin takimi diye, asbaskan kaptanimiz Rustu'dur dedi, lafi bitmeden Rustu Besiktasa gitti.
Simdi Rustusuz, Umit Ozatsiz, Tuncaysiz Fenerbahce kaptansiz kaldi, Brezilyali Alex turkiye liginde kaptanlik yapamaz dil problemi var, Tumor desen gemiyi ilk once satar..
Rustuye gelince, kalecilerin en iyi performans yaslari 30-34 arasi, bu hirsli adam Turkiye lig ve milli takiminin rakipsiz en iyi kalecisi oldugu gibi, dunya klasinda bir kaleci, Barcelona bosuna almamisti kendisini.
Form tutmus bir Rustunun, Besiktasin avrupa macerasinda takima cok buyuk katkisi olacagi kesin, hem genc kaleciler icin iyi bir ornek, 13 senelik bu koklu Fenerbahce kaptan oyuncusunun efendi kisiligi ile laik oldugu takima kazandirilmasindan taraftarlar memnun olmali. Runjeye 10 ceker.
Yozgatliya gelince, sag kanatta iyi bir oyuncu + almanca ve ingilizce bilmesi avrupa maclarinda avantaj