folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Rusyada Yaşayan Arkadaşlar

Rusyada Yaşayan Arkadaşlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    u235 bunu yazdı
    Esconda bunu yazdı
    u235 bunu yazdı
    Esconda bunu yazdı

Adama 1 yılda Rusça öğrenmiş ya la, vay anasını yahu.

Ben mi 1 yıl ?

Yeslee li ne ne ponimaes chto ia imeu vvidu,ia ne sosobiraius povtoriat.Nevozmozno viuchit iazik za Lakoe maloe vremia.Ti mozes skazat chto govoris pos ruski ne ochen horoso ili ne tak poniatno

Ovv cok derin anlamli cumleler kurdun anlayamadim ne yazdigini :D 

Beni mi deniyon bu hazirlik kursu metniyle.Bari kiril alfabesinde yazsaydin yalan yanlis yazmisin.Neyse cevabini soleyeyim.

Konuya baska bir adamda gittim geldim yazmis o adama soylemis olabilirsin diye ben mi diye sordum.Ayrica ben adama cok iyi biliyorumda demedim.Ha 1 senede sana nevozmjna olabilir ama herkes sen degil.Heralde Lehcede 1 senede hicbisey yapamadin o yuzden bu kadar dokundu sana.

Senin metninle alakali cevabi bitirdikden sonra bide sana genel bir cevap vereyim.

Ben 12 aydir degil 18 aydir burdayim ve burda maden ocaginda calismiyorum OGRENCIYIM. Yani bir sene sadece Rusca egitimi aldim,gunluk hayatimda ve okulda hep Rusca konustum.Suan tarih dersinde Rusca sunumda yapabiliyorum her istedigim konuda konusadabiliyorum.

Dedigim gibi dil bilmenin ne demek oldugunun farkindayim o yuzden Rusca biliyorum ama seviyelendirirsek cok iyi bilmiyorum.Merak etme zaten hic bisey ogrenemesem solerim.Mesela ben 3 ayda Ispanyolca calistim kendi kendime ve bir bok ogrenemedim.

Ne kimseye karizma yapmaya ihtiyacim ne de senin kadar egom var.

Ah be yavrum çok dokundu galiba, eğer kril alfabesiyle yazsaydım bir şekilde googletranslate amcadan yardım alabilirdin.Neyseki ben cevabımı aldım, egom yok diyen insan "var" deyip uzaklaşmaz.

https://t.me/pump_upp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Esconda bunu yazdı
    u235 bunu yazdı
    Esconda bunu yazdı
    u235 bunu yazdı
    Esconda bunu yazdı

Ben mi 1 yıl ?

Yeslee li ne ne ponimaes chto ia imeu vvidu,ia ne sosobiraius povtoriat.Nevozmozno viuchit iazik za Lakoe maloe vremia.Ti mozes skazat chto govoris pos ruski ne ochen horoso ili ne tak poniatno

Beni mi deniyon bu hazirlik kursu metniyle.Bari kiril alfabesinde yazsaydin yalan yanlis yazmisin.Neyse cevabini soleyeyim.

Konuya baska bir adamda gittim geldim yazmis o adama soylemis olabilirsin diye ben mi diye sordum.Ayrica ben adama cok iyi biliyorumda demedim.Ha 1 senede sana nevozmjna olabilir ama herkes sen degil.Heralde Lehcede 1 senede hicbisey yapamadin o yuzden bu kadar dokundu sana.

Senin metninle alakali cevabi bitirdikden sonra bide sana genel bir cevap vereyim.

Ben 12 aydir degil 18 aydir burdayim ve burda maden ocaginda calismiyorum OGRENCIYIM. Yani bir sene sadece Rusca egitimi aldim,gunluk hayatimda ve okulda hep Rusca konustum.Suan tarih dersinde Rusca sunumda yapabiliyorum her istedigim konuda konusadabiliyorum.

Dedigim gibi dil bilmenin ne demek oldugunun farkindayim o yuzden Rusca biliyorum ama seviyelendirirsek cok iyi bilmiyorum.Merak etme zaten hic bisey ogrenemesem solerim.Mesela ben 3 ayda Ispanyolca calistim kendi kendime ve bir bok ogrenemedim.

Ah be yavrum çok dokundu galiba, eğer kril alfabesiyle yazsaydım bir şekilde googletranslate amcadan yardım alabilirdin.Neyseki ben cevabımı aldım, egom yok diyen insan "var" deyip uzaklaşmaz.

cevabini yazdigim halde translateden yardim alirdin diyosun :D

Ayrica adamada var dedim sonra o bana pm atti ve bende onun istedigininin cevirisini yaptim.Sonucda ise yaradi.Bana satasacagina adama yardim etseydin cok yardimseversen :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReeX
    ReeX's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı
    Esconda bunu yazdı
    u235 bunu yazdı
    Esconda bunu yazdı
    u235 bunu yazdı
    Esconda bunu yazdı

Ben mi 1 yıl ?

cevabini yazdigim halde translateden yardim alirdin diyosun :D

Ayrica adamada var dedim sonra o bana pm atti ve bende onun istedigininin cevirisini yaptim.Sonucda ise yaradi.Bana satasacagina adama yardim etseydin cok yardimseversen :D

http://www.lexilogos.com/keyboard/russian_conversion.htm

:D

Gimme Some Tits
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek
    Ben rusyada MOSKOVA'da yasiyorum merak ettigin nedir buyur yardimci olayim

Altın'ı olan kuralı koyar,kuralı koyan altın'ı alır!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byhackerx12
    byhackerx12's avatar
    Erkek

ekaterinburgda yaşayan yada giden var mı ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacked75
    hacked75's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    fth_ bunu yazdı

bende şubatta gidiyorum kız arkadaşımın yanına, oyuzden bu konu yararlı olabilir bana.

-direkt uçuşlar 600, aktarmalılar 450den başlıyo moskovaya( eğerki ucuz bilet bulmama yardım edebilecek birileri varsa çok büyük hayır işler)

-vizesiz giriyosun, pasaport yetiyo,

-onlar 3 ay kalabiliyo burda vizesiz, ama turkler için nekadar bilmiyorum.

-moskova dünyanın en pahalı 2.şehri(tokyodan sonra) oyuzden yanında çok para bulundurmanı tavsiye ederim.

-hostel fiyatlarına hostelbookers, hostelworld den bakabilirsin, 8 erkekle falan kalırım dersen uygun bulabilirsin heralde(ben evde kalıcam oyuzden çok araştırmadım)

- hava çok sogukmuş, kız arkadaşım -25 derecelerden bahsediyo(moskovanın 100 km yakınında bi şehir) ölmeden dönersem iyi olur, adanalı adamım sıfırın altındaki derecelere pek alışık değilim.

-egerki sadece turistik olarak gidiyosan, yaza kadar beklemni tavsiye ederim, hava gerçekten sorun olabilir)

-rus kızlarının nekadar güzel olduğunu görünce aklını kaybetme :) ve lütfen insan gibi davranın, zaten antalyadaki insanlardan dolayı kötü bir izlenimimiz var,

-bu konuda tavsiye istersen, türk kızı gibi atarlı, kaprisli değiller, git istediğinle konuş, barda gece klubunde içki ısmarla( senin yapacağın cömertliği çok seviyolar)

aklıma gelirse yazarım daha :)

not: rusyada hiç bulunmadım ilk defa gidicem, ama gecen yazımı 4 ay amerikada sadece rusların içinde geçirdim. beginner seviyede rusça ögrenecek kadar yakın ilişkiler kurdum

Hava -25 ile ölmezsin hocam ben Ardahan'da -50 gördüm.

İçinizde hâlâ bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var.
Toplam Hit: 4297 Toplam Mesaj: 27