Rusyaya Gidiyorum. Tavsiyeleriniz?
-
Merhaba arkadaşlar.
Balayına, 16 Ağustos'ta Rusya'ya Moskova'ya gidiyorum. 1450 TL'ye gidiş dönüş Aeroflot 2 kişi bilet aldım.
Müstakbel hanımın ve benim pasaportlar da zaten mevcut. Direk kimlik gibi herhangi bir vize işlemine başvurmadık.
850 TL'ye 5 gün 4 gece NOVOTEL'de rezarvasyonu mu da yaptırdım. Allah nasip ederse bir gidip göreyim şu meşhur Moskova'yı.
Şimdi sizden ricam şu? Nelere dikkat etmeliyim? Ne yapmalıyımdan ziyade ne yapmamalıyım?
2300 TL'ye patladı bana bu; ama atıyorum yanına şu kadar para al, şu ürünleri al gitmeden, orada şunu yapma sakın cinsinden...
Teşekkür ederim.
-
-
-
venedik olabilirdi hocam mutluluklar :)
-
Teşekkür ederim arkadaslar :) daha iyisi sizlere olsun inşallah. Antalya'da adam akıllı otellere baktım 2500 TL'den aşağı paket yok. Rusyaya baktım aynı fiyata. Hem değişik bir ülke olsun dedim hem oranın saraylarını, meydanlarını, müzelerini Antalya'da havuzda yüzmeye tercih ettim. Yeni bir ülkeye gidiyor olmanın endişesi var; malum her şey maddiyat. Orada soyulmak, keriz yerine konulmak istemiyorum açıkçası. Sessiz sakin güzel bir balayı temenni ediyorum.
-
-
umarım döndügünüzde ayrılmış olmazsınız:)
-
Kaptan bunu yazdı
katılıyorum oradaki kızları gordukten sonra :)
-
logas bunu yazdıKaptan bunu yazdı
katılıyorum oradaki kızları gordukten sonra :)
çok önceden haluk bilginer bir dizide diyordu.. "ben evlendiğimde siz nerdeydiniz" :D
-
bir rus arkadaşım var st. petersburg u övüyor, oraya arada bir giden bir arkadaşım da vardı o da övüyor.. Vakit olursa st. petersburg a uğrayın.. hatta tbt den bir müridin de orada olması lazım ama moskova dan baya bir uzak
-
Ben mart ayında git gel 320 TL Ye aldım bilet. Fiyatlar uçmuş
Bir Nazım Hikmet ziyaret edilir oraya gitmişken :)
evsiz tarafından 24/Haz/15 01:31 tarihinde düzenlenmiştir