folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Rusyaya Gidiyorum. Tavsiyeleriniz?

Rusyaya Gidiyorum. Tavsiyeleriniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efecan123
    efecan123's avatar
    Erkek

ben iş için gitmiştim taksiler normalde 300 rubleye her tarafa götürür ama turist olduğun için bu fiyat akşamları 1000 ruble ye kadar çıkıyor sakın pazarlık yapmadan binme

asıl konularda da tavsiyeler vericem ama hanım var diosun bişey diyemedim :)

eğlence mekanları zaten merkezde var. yalnız night club falan yazar sakın bar disco zanedip girmeyesin içerde olayar çok farklı.

çok güzel ermeni restoranları ve gürcü restoranları var merkezlerinde onlara gidebilirsin votkalarını sek iç ciddi güzeller hatta memlekete dönerken russian standart die geleneksel votkaları var onlardan da al bi kaç tane derim :)

onun dışında kremlin sarayını falan gezersiniz oradaki meydanı falan dolaşırsınız ha bide hard rock cafeleri var yanlış hatırlamıosam arbat die bizdeki istiklal gibi bir sokakları var orada orayı da tavsiye ederim. ki arbatı gezmeden gelmeyin.

son olarak cimrilik yapıp metroyu gece geç saatlerde kullanma 2 kuruş için canından parandan olma oralarda çünkü bizim eski şirketin 2-3  personelini gasp etmişler metroda. akşam 9 dan sonra binilmez.

Gece 11 den sonra da marketlerde içki satışı yok yasak kulağına küpe

Ek olarak Nazım Hikmet'in mezarına gidebilirsiniz.

hadi iyi yolculuklar tebrik ederim evliliğinizi.

Benim evim valizimdir. http://efecetir.info
Toplam Hit: 4460 Toplam Mesaj: 22
tatil tavsiye rusya balayı seyahat russian aeroflot moskova