Rüya Görmek İstemiyorum !
-
arkadaşlar son bir haftaya kadar nerdeyse hiç rüya görmezdim, görsemde uyanır uyanmaz unuturdum
ama son 1 haftadır nerdeyse hergece rüya görüyorum,ve ne gördüysem aynen hatırlıyorum bissuru karma karışık saçma sapan rüya :|
vede gördüğüm rüyalar genelde o gün yaşadıklarımla ilgili şeyler oluyor,
işin kötü yanı rüyamda gördüklerimi gerçek hayatta yaşadıklarımla karıştırmaya başladım,
boyle bişey hatırlıyorum, onun rüyada mı gerçek hayatta mı oldugunu anlayamıyorum :|
acaba ben onu rüyadamı,gerçek hayattamı yaptım diye soruyorum kendime ama genelde anlayamıyorum
rtık delirecek seviyeye geldim , niye boyle oluyo? yada ne yapsam da kurtulsam bu şeyden
lütfen daşşak geçmeyin
-
Hacı Yatmadan Önce yemek yeme,Esrar içme,Alkol Kullanma Faydası Olucakdr
-
esrar, sigara alkol hiçbiri yok,
-
gharghamel bunu yazdı:
-----------------------------
hacı illaki yemek yiyosundur :D geçer banada oluyo arada yemek yeme...masturbasyon yapman gereken zaman masturbasyon yap;) yani izleyip yatma işini gör öle yat...:| yoksa rüyana hiç aklına gelmeyecek kız bile giriyo...gündüz gidince acaba dün böyle birşey oldumu diyosun biliyorum ;) -
Yatmadan önce o gün içerisindeki şeyleri düşünerek uykuya dalarsan o gün ya$adıklarını görebilirsin :| o yüzden yatmadan önce hiçbişiy düşünmemeye çalı$ veya martılar vapurlar ku$lar vs düşün :|
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
Yatmadan önce o gün içerisindeki şeyleri düşünerek uykuya dalarsan o gün ya$adıklarını görebilirsin :| o yüzden yatmadan önce hiçbişiy düşünmemeye çalı$ veya martılar vapurlar ku$lar vs düşün :|
a.q ben hiç bişey düşüne miyom direk aklıma patron geliyo onu evire çevire ... -
gharghamel; Rüya Görmek üzerine Aşırı yoğunlaşıp, Hergün Rüya Gördüğümü Bilirim...
Senin Sorunu'na Gelin'ce; Bir çok Arkadaş Bilmem ne der, ne şekil karşılar söylediklerimi veya yazacaklarımı...
Gerçek Hayatla Karıştırman ( Uyanıklık'la, Uyku arasın'da ) ise gördüğün şeyler ve bu ikisini hemen , hemen sanki yaşadım gerçek hayatta diyor'san: Bunun iki sebebi vardir. Birincisi; Beyninde aşırı yüklenme olmuş, zaman zaman halisilasyonlar görmeyle başlıyan bir pskolojik vakaadir..
ikinicisi ise ki bu en pis olanı! bunu bire bir yaşamıştım:(
Cinler...
Cinler: insanlara Bulaştıkların'da özellikle uyku ile uyanıklık arasın'da görünürler ( başlangıçlarda bu böyledir ) İlerki dönemler'de aynalara bakamaz olursun, korkutulursun, banyoya girmekten çekinirsin, zamanla bu senin beyninde bir ödem oluşturur sanki ve için, içini yemeye başlar!.. Ben Bir Buçuk YılBöyle Bir Azap Çekmiştim:( Lanet olası bişeydir..
Diğer yandan; bu saydıklarıma bir ikilem'de oluştursada: Rüyalar'la Hayat Yönlendirilmez..
Direk bir Pkoloğa Gitmeni tavsiye ederim...
Bu Delirdim mi Demek Değildir. Çağ Atlıyoruz.. Hepimizin sorunları olabılıyor. Ki: Günü Birlik aşamadığımız sorunları bir çok kişi pskoloklarıyla aşmaktalar.Tabi biz Bayaği Bir geriden Geliyoruz :(((ilerki Dönemler'de hala görmeye devam Edersen bana Pm Atabilirsin.Elimden Geldiğin'ce yardımcı olmaya çalişırım.buı Bir illettir..
İnş. ben yanılıyorumdur...
-
lordvader89 bunu yazdı:
gharghamel bunu yazdı:
hacı illaki yemek yiyosundur :D geçer banada oluyo arada yemek yeme...masturbasyon yapman gereken zaman masturbasyon yap;) yani izleyip yatma işini gör öle yat...:| yoksa rüyana hiç aklına gelmeyecek kız bile giriyo...gündüz gidince acaba dün böyle birşey oldumu diyosun biliyorum ;)
-----------------------------abi yok bişey yemiyorumda osbir olayını bi deneyecem :)
-
rEfLeX bunu yazdı:
a.q ben hiç bişey düşüne miyom direk aklıma patron geliyo onu evire çevire ...
sus ak bi sigarayı yerine koyamıosun daha :| -
Bide Siz Benden Önce Yazan Arkadaşlar; Harbiden Adamla iyi daşşak Geçmişssiniz..
Yazık.....
Biz insanlar Niye böyleyizki? Başkasının Acısıyla Dalga Geçeriz. Kendi Başımıza Gelin'ce ve Acı Çekerken bir başkası bizimle Dalga geçerken, Acımızı Katlarız.. Bu komik olaylar diye yayınlanan videolarda bile vardir.. Adam düşer, kalkar, yaralanır ölür vs.. olur Biz Güleriz,Dalga Geçeriz..
Niye ?
Çokmu Zevkli...
-
Elixir bunu yazdı:
-----------------------------gharghamel; Rüya Görmek üzerine Aşırı yoğunlaşıp, Hergün Rüya Gördüğümü Bilirim...
Senin Sorunu'na Gelin'ce; Bir çok Arkadaş Bilmem ne der, ne şekil karşılar söylediklerimi veya yazacaklarımı...
Gerçek Hayatla Karıştırman ( Uyanıklık'la, Uyku arasın'da ) ise gördüğün şeyler ve bu ikisini hemen , hemen sanki yaşadım gerçek hayatta diyor'san: Bunun iki sebebi vardir. Birincisi; Beyninde aşırı yüklenme olmuş, zaman zaman halisilasyonlar görmeyle başlıyan bir pskolojik vakaadir..
ikinicisi ise ki bu en pis olanı! bunu bire bir yaşamıştım:(
Cinler...
Cinler: insanlara Bulaştıkların'da özellikle uyku ile uyanıklık arasın'da görünürler ( başlangıçlarda bu böyledir ) İlerki dönemler'de aynalara bakamaz olursun, korkutulursun, banyoya girmekten çekinirsin, zamanla bu senin beyninde bir ödem oluşturur sanki ve için, içini yemeye başlar!.. Ben Bir Buçuk YılBöyle Bir Azap Çekmiştim:( Lanet olası bişeydir..
Diğer yandan; bu saydıklarıma bir ikilem'de oluştursada: Rüyalar'la Hayat Yönlendirilmez..
Direk bir Pkoloğa Gitmeni tavsiye ederim...
Bu Delirdim mi Demek Değildir. Çağ Atlıyoruz.. Hepimizin sorunları olabılıyor. Ki: Günü Birlik aşamadığımız sorunları bir çok kişi pskoloklarıyla aşmaktalar.Tabi biz Bayaği Bir geriden Geliyoruz :(((ilerki Dönemler'de hala görmeye devam Edersen bana Pm Atabilirsin.Elimden Geldiğin'ce yardımcı olmaya çalişırım.buı Bir illettir..
İnş. ben yanılıyorumdur...
-----------------------------abi inş oyle dedigin gibi diildir, ama zannetmiyorum okadar ciddi bi durumun oldugunu:S