folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Rüya Görmek İstemiyorum !

Rüya Görmek İstemiyorum !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    filiz
    filiz's avatar
    Dişi

aslinda rüya görmek psikolojiji rahatlatir. gün boyunca yasadigin stresi rüya görmekle atabiliosun eger gercek hayati ve rüyayi karistiriosan ciddi bir psikolojik sorun olabilir.

seni korkutmak istemem ama sizofren hastalarinda görülen ilk belirti bunlardir.

bence sen yatmadan önce meditasyon yap. uzan gözlerini kapa kendini sal. cok rahatlarsin :)

ilk defa banlandim :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suiQast54
    suiQast54's avatar
    Erkek

Gün İçindeki Yaptıklarını Gece Yatarken Hepsini Film Şeridi Gibi Göz Önünden Geçirmen Yani Şizofren Başlangıbı =))))

Antisosyal kişilik Bozukluğu )))) Bendede Var .

X
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muratkaradag
    muratkaradag's avatar
    Erkek
    ZaYGo bunu yazdı:
    -----------------------------
    Kötü rüyalar goruyorsan, yatmadan once spice platium seyret ;) Rüyaların öyle bi değişir ki hergün rüya gormek istersin:D
    -----------------------------
    =))

Bu Alana REKLAM Verebilrsiniz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SPY-CX5
    SPY-CX5's avatar
    Savaş Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Arkadaşın dediği olay bendede var, bi yatarım sabaha kadar rüya görürüm abartısız hergece..

Cinayet, aşk, ölüm, aksiyon, aşırı korku ve dramatik vs. şeyleri film gibi görüyorum.. Rüyayla gerçek yaşantıyı aşırı derecede karıştırmaya başladım.

Ayrıca rüyamda kavga ettiğim kişiyi gerçek yaşantımda gördüğümde küsülümüşüm gibi geliyor. Cidden sıkılmaya başladım bu işten bi çare yokmu a.k :/

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dina_Kaki
    Dina_Kaki's avatar
    Erkek
    dostum rüya görmende bi sakınca yok ama bunları gerçek haytla karıştırman pek normal değil..kısa zamnda bi psikiyatrse git derim..filiz arkaşımızında dediği gibi bunlar Şizofren başlangıçları..daha çok arkaşlarnla zamn geçirmeye çalış..mümkün oldğnca pc başına az otur..Allah kolaylık versin..

Ve blok yapılan derslerin tek güzelliği, bir sigara daha içmeyip düşünebilmek seni..A.Redif YANKI
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek

way amk , tum millette aynı sorun warmış,

yorgunluk olayı dogru olabilir bu aralar baya yorgunum yazılılar dersane sınav etutler falan filan baya yoruluyorum

ama çok sukur bugun bitti yazılılar ,  dersane sınavlarıda bitti sayılır dinlenecem baya

biraz dinleneyim zaman geçsin hala devam ederse psikiyastris falan ozaman düşünürüm

dün iyice geç yattım boyle çok derin uyuyim diye 2-3 gibi yattım yine rüya gördüm ama anlayabiliyorum rüyada olduklarını

çocuktum,büyüdüm
Toplam Hit: 6124 Toplam Mesaj: 27