Rüya Görmek İstemiyorum !
-
gharghamel inş. Değildir..
Şimdi kendine şunu sor; Birisinin anlattığı olaylardan ne kadar etkileniyor ve yaşıyorsun ? Kendi hayatın'da bire bir, bir benzerini veya aynısını yaşadığını görüyorsun ?
Veya böyle bişey yaşıyormusun ?...
-
Olm o kadar masturbasyon yapma sonu bu olur:D abazasında bu kadar olunmaz ki amk:D
-
4 ay yogunbakimda kaldim hala hergece ruyyalar goruyorum ya hemsireler sessizce ustume egilip elinde nesterle tamam baha sakin oldiyolar ya annem karanli kbi odada sandelyede oturup hickira hickira agliyo delirmemek elde degil.paxil kullaniyorum yazdirabiliyosan dene iyi gelir
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------
hacı illaki yemek yiyosundur :D geçer banada oluyo arada yemek yeme...masturbasyon yapman gereken zaman masturbasyon yap;) yani izleyip yatma işini gör öle yat...:| yoksa rüyana hiç aklına gelmeyecek kız bile giriyo...gündüz gidince acaba dün böyle birşey oldumu diyosun biliyorum ;)
-----------------------------
a.q abazası ne alaka adam karı görüyorum dememiş ki rüya görüyorum demiş ne adamsın birader :D demek aklına gelmicekler bile giriyo hee oo anladım ben onu dilime düştün olum pis piyanist seni :)) -
hoca boşver sen diğerlerinin dediklerini,onlarla alakalı olduğunu sanmıyorum. kendimden örnek vereyim,şu an yaşadığım eve taşındığımda, taşındıktan 1 sene sonraya kadar bu evle ilgili rüya görmedim,hep eski evimdeymiş gibi görüodum.. fakat şu an yatmadan önce bi bardak kırılsın,o bardağı rüyamda görürüm.. bunun nedeni beynin doluluğuyla alakalı bence.. rüyanın amacı beynin boş durmayıp egzersiz yapmasıdır zaten, bunun için de malzemeye ihtiyacı vardır, kafan çok dolu deilse bulduğunu alır ve malzeme olarak kullanır.. buradan senin de benim gibi kafasını hiçbişeye yormayan biri olduun ortaya çıkıo :D
-
aynı şey benim de başımda :) hemde uzun bir süredir ortalama 2 yıldır var o bende, ama alıştım artık, insan yaşadıkça alışıyo garip bi duygu
-
hacı rüya görmek istemiyorsan sne boş ver bunları, gece yatarken yastığın altına bir parça ekmek koy(yarım ekmek koyma :D bir parçacık) rüya müya görmezsin. haa belki küçücükj ihtimalk görürsen oda melekler ilgili bulutlar felan görürsün :D ciddi söylüyorum sen beni dinle pişman olmazsın. bugün dene faydasını göreceksin
-
Kötü rüyalar goruyorsan, yatmadan once spice platium seyret ;) Rüyaların öyle bi değişir ki hergün rüya gormek istersin:D
-
cok yogun bir yaşam biçimin varsa kendine gerektiği kadar zaman ayıramıyorsan
sosyal hayatın zayıf ve kendini tam anlamıyla rahatlamıs yorgunlugunu atmıs hissedemiyorsan
canını sıkan olaylar başından geçtiyse yada uzun sure canını sıkan olaylarla ugrasmak zorunda kaldıysan
bu ve bu gibi seyler nedeniyle böyle ruyalar goruyor olabilirsin ama öle psişik guclerin bir etkisi oldugunu yada paranormal biri oldugunu zannetmiyorum acıkcası donem donem yorulan yada kendini yorgun hisseden herkesin basına gelebilecek bir sorun gibi geliyor kendi tavsiyem yukarıda saydıgım gibi sorunlar warsa kendini bir tatile cıkar =)değişik hoşlandıgın seylere zaman ayır yok bunlarla alakam yok diyorsan da bir uzmandan yardım almakta fayda vardır her zaman=)
-
ustat bence sen böle aşırı derecede kendine sinir stres ve bazı seyleri cok kafana takıyosun dur sanırım.bence kendine biraz zaman ayır git bi yere böle sessiz sakin bi yere orda bagar cagar kos zıpla rahatlar at herseyi üstünden düzelirsin.