Rüya Yorumlanır
-
rüyalrımda hep bozuk para toplardım yerden küçükken sonra rüya tabirlerine baktığımda zenginliğin işareti olarak yorumlanırdı ama hiç zengin olmadık :)
2.si 10 yaşlarında falanken hep rüyalrımda köpekler kovalardı bana annemde cimrileri rüyalarında cimrilk yaptıkları kişilerin köpekleri kovalar sende cimrilik yaptığın için köpekleri seni kovaluyor diyodu ede o yaşta ben ne anlarım cimrilikten ama daha sonra eli açık biri olmak için gayret gösterdim köpekler rüyalarıma girmesin diye ve ondan sonrada gerçekten hiç köpek görmedim rüyamda cimrilikle alakalıymış demekki. -
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------Önceden çoook uzun yıllar önce rüyalarımda böyle hep bağırırım çağırırım sesim çıkmazdı.
Götümü yırtıyodum sesimi duyuramıyodum kimseye bu ne iştir ?
-----------------------------Karabasan :D
-
Hocam ucaktan Atladıktan Sonra Paraşüt açılmıyordu sureklı yanlıs seylerle ugrasıyordum en sonunda paraşüt açılıyordu hocam bu arada pm atarsan mesajı ıyı Olur cevabı Önemli:D
-
Rüyamda aynı
A Christmas Carol
Disney’in Yeni Yıl Şarkısı da olan jim carrey i kovalayan at arabasındaki o simsiyah-kapkara bir at bir yerde koşuyordu ve koşarken bastığı yerden taşı-toprağı arkaya savurarak-atarak koşuyordu.
yıllarca bu rüyanın etkisinde kaldım ama ne anlama geldiğini bir türlü çözemedim ?
Edit:T..şk falan geçmiyorum ciddi ciddi gördüğüm rüyayı anlattım.
Edit 2:Bu yazı neden böyle oldu ? -
Babamla beraber askerlik yaptığımı gördüm ve babam benim yaşımdaydı gençti ?
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------ya şeyi sorucam ben, hiç uyanmadıysak rüya olduğumuzu nerden bilebiliriz ?
-----------------------------kendine pıçak saplamaya çalış gözün kesmiyosa gerçektir.
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------Satanist rüyaları yorumlamaya buradan devam ediyorum arkadaşlar.
Rüyalarınızı anlatın Luciferin ne istediğini anlatayım.
-----------------------------rüyamda 1 topak yüne sarılıyordum ? Nedir bunun anlamı
-
GusFring bunu yazdı:
-----------------------------Allura bunu yazdı:
-----------------------------Satanist rüyaları yorumlamaya buradan devam ediyorum arkadaşlar.
Rüyalarınızı anlatın Luciferin ne istediğini anlatayım.
-----------------------------rüyamda 1 topak yüne sarılıyordum ? Nedir bunun anlamı
-----------------------------Kötü enerjiye delalet eder.
Başına büyük felaketler gelicek, bundan kurtulmak için terlik ile 5 adet hamam böceği kurban etmelisin lucifer'e.
5 adet hamam böceğini öldürdükten sonra, bir bardak şarap içmelisin, bunun sebebi lucifer alkolü sever.
-
Bu arada rüya nasıl yorumlanırsa öyle çıkar diye biliyorum. Bu yüzden hayra yorulması daha cazip
-
Yıkı bir yapının yan duvarlarında denge sağlayarak yürüyorum. Aşağısı son derece karanlık ve birden dengemi kaybedip karanlığın içine doğru bağırarak düşüyorum.
Ve kan ter içinde yataktan uyanıyorum Bu kabusu yorumla :=)