folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Rüya Yorumlanır

Rüya Yorumlanır

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    • arkadaşlar yorumlamadan atladığım rüyalar var.
    • onların sebebi ya standart şeylere dayalı herhangi bir rüya olmaları ya da benim yorumlayamamış olmam.
    • her rüyanın bir anlamı yoktur.
    • çoğunu yorumladım. yazan olursa devam edeceğim.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

Bosluk bunu yazdı:
    -----------------------------

Dostum o değilde rüya görmemek için ne yapabilirim var bi çözümü arkadas , her 6-8 saat uyudugum zamanlar en az uyandgmda 4-5 tane ruya hatrlıorum kalktıgımda yorgunluktan ölüyorum be dınlenmek ıcın uyuyorum ama uyku benı yoruyor o ruyadan o ruyaya koş hepside aksiyon dolu normal rüyalarda değiller varmı bunun çözümü

düşüneyim hocam. aklıma birşey gelirse pm atarım. ama açık söyleyeyim benim için buna çözüm bulmak çok zor. çünkü bu senin doğanda olan birşey. bu özellik bende olsa bayram ederdim. onun için hiç senin istediğin şey üzerine çalışmadım.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

çoook eskiden rüyada koşup ilerleyemezdim, kulelerden düşerdim, bağırıp ses çıkaramazdım ama her rüyada birilerini keser biçer birilerini kurtarırdım, şimdide bi rüyayı görüyorum kalkınca bi anlık hatırlıyorum sonra unutuyorum sorun ne olabilir. Mesela bugün de rüya gördüm, rüya gördüğümü hatırlıyorum ama rüyayı hatırlamıyorum :(

test 1 2
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

peki ben rüya görmek için ne yapabilirim ? hiç rüya görmüyorum, görsem de hatırlamıyorum hiç. bu gün kü rüyamdan bir kesit anlatayım, rüyanın içinde uyuyorum ve uyanıyorum. gözüm çapaklı. her yer bulanık. görmem gerekiyor bir takım şeyler oluyor. ama göremiyorum. sonra rüyadan uyanıyorum ? varmı bir anlamı 

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

Gharzvog bunu yazdı:

peki ben rüya görmek için ne yapabilirim ? hiç rüya görmüyorum, görsem de hatırlamıyorum hiç. bu gün kü rüyamdan bir kesit anlatayım, rüyanın içinde uyuyorum ve uyanıyorum. gözüm çapaklı. her yer bulanık. görmem gerekiyor bir takım şeyler oluyor. ama göremiyorum. sonra rüyadan uyanıyorum ? varmı bir anlamı 

rüyalar o kadar masum şeyler olmayabiliyor. böylesi daha iyi ki öyle oluyor.

panik atak gibi ya da mesela karanlıktan, hayvanlardan falan korkma gibi bi durumun var mı hocam?

onları aşarsan belki değişebilir bu durum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

Gharzvog bunu yazdı:

rüyalar o kadar masum şeyler olmayabiliyor. böylesi daha iyi ki öyle oluyor.

panik atak gibi ya da mesela karanlıktan, hayvanlardan falan korkma gibi bi durumun var mı hocam?

onları aşarsan belki değişebilir bu durum.

yok hocam :∫

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

Gharzvog bunu yazdı:

korkularından da değilse valla çok zor bu iş. bir çözüm öneremiyorum. kendini güvende hissettiğin yerde uyumadan önce bi kafanı dinle. aklındakileri tamamen boşalt. ondan sonra huzurla yat. belki faydası olur.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

Gharzvog bunu yazdı:

korkularından da değilse valla çok zor bu iş. bir çözüm öneremiyorum. kendini güvende hissettiğin yerde uyumadan önce bi kafanı dinle. aklındakileri tamamen boşalt. ondan sonra huzurla yat. belki faydası olur.

hocam kafama takma olayı var. aklını boşalt dedin aklıma geldi. geceleri yatmadan önce hep düşünürüm o gün yaşadıklarımı. bu en az 30 dk sürer. hep derim acaba şöyle değilde böyle mi yapsaydım felan, yada bunu yaptım yapmasamıydım diye her akşam düşünürüm.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Reskam bunu yazdı:

seboist bunu yazdı:

rüyalrımda hep bozuk para toplardım yerden küçükken sonra rüya tabirlerine baktığımda zenginliğin işareti olarak yorumlanırdı ama hiç zengin olmadık :)

2.si 10 yaşlarında falanken hep rüyalrımda köpekler kovalardı bana annemde cimrileri rüyalarında cimrilk yaptıkları kişilerin köpekleri kovalar sende cimrilik yaptığın için köpekleri seni kovaluyor diyodu ede o yaşta ben ne anlarım cimrilikten ama daha sonra eli açık biri olmak için gayret gösterdim köpekler rüyalarıma girmesin diye ve ondan sonrada gerçekten hiç köpek görmedim rüyamda cimrilikle alakalıymış demekki.

bozuk para  anlasıldı

abi Kücük Paralarla Zengin olacaksın Dilencilik Gibi :P :) :) :)

hocam mesela kaldırımlarda 1 tl bozuk para varya onlardan onlarca vardı topluyodum toplkuyom sonra 5 tl kağıt paralar çıkmaya başlıyodu ciddiyim.

ebedi devlet
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

rüyamda kamyonu devirdim sence neye yormalı kötüyemi iyiyemi yoralım bunu fena devrildi yanlız.

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
Toplam Hit: 7132 Toplam Mesaj: 91