Rüya Yorumlanır
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------GusFring bunu yazdı:
-----------------------------Allura bunu yazdı:
-----------------------------Satanist rüyaları yorumlamaya buradan devam ediyorum arkadaşlar.
Rüyalarınızı anlatın Luciferin ne istediğini anlatayım.
-----------------------------rüyamda 1 topak yüne sarılıyordum ? Nedir bunun anlamı
-----------------------------Kötü enerjiye delalet eder.
Başına büyük felaketler gelicek, bundan kurtulmak için terlik ile 5 adet hamam böceği kurban etmelisin lucifer'e.
5 adet hamam böceğini öldürdükten sonra, bir bardak şarap içmelisin, bunun sebebi lucifer alkolü sever.
-----------------------------Hacı yararlandığın bir hadis veyahut kaynak var mı ?
-
Bico bunu yazdı:
-----------------------------Branxian bunu yazdı:
-----------------------------Önceden çoook uzun yıllar önce rüyalarımda böyle hep bağırırım çağırırım sesim çıkmazdı.
Götümü yırtıyodum sesimi duyuramıyodum kimseye bu ne iştir ?
-----------------------------Karabasan :D
----------------------------Harbi mi :D
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------GusFring bunu yazdı:
-----------------------------Allura bunu yazdı:
-----------------------------Satanist rüyaları yorumlamaya buradan devam ediyorum arkadaşlar.
Rüyalarınızı anlatın Luciferin ne istediğini anlatayım.
-----------------------------rüyamda 1 topak yüne sarılıyordum ? Nedir bunun anlamı
-----------------------------Kötü enerjiye delalet eder.
Başına büyük felaketler gelicek, bundan kurtulmak için terlik ile 5 adet hamam böceği kurban etmelisin lucifer'e.
5 adet hamam böceğini öldürdükten sonra, bir bardak şarap içmelisin, bunun sebebi lucifer alkolü sever.
-----------------------------
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------Önceden çoook uzun yıllar önce rüyalarımda böyle hep bağırırım çağırırım sesim çıkmazdı.
-----------------------------yakın bir arkadaşına nargile ısmarlaman gerektiğine işaret :R
-
abi 2 tane rüyam war .
kücüklükten başlıyım
kücükken yanar dağın içindeyim sanki 2 tane yol war birinde annem ötekindede canavarlar falan var annemle canavarların olduğu yoldan kosuyorduk falan
simdiki ise hani halka 2 warya o kızı rüyamda görüyorum evdeki herkezi kendi gibi yapıor evden kacmaya calısıyorum sonra ter içinde kalkıyorum
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------Branxian bunu yazdı:
-----------------------------yakın bir arkadaşına nargile ısmarlaman gerektiğine işaret :R
-----------------------------Zamanıda gösteriyo mu senin yorumlar :p
-
Shephard bunu yazdı:
-----------------------------Çocukken rüyalarımda yün ip ile 3. kattan aşağıya sallanırdım. Yarıya gelmişken ip kopardı ve ben sürekli düşerdim o yere bir türlü inemezdim. Yıllarca aynı rüyayı gördüm daha sonra hiç rüya görmez oldum.
-----------------------------hocam şu an hayalgücün pek yok ya aşırı üst seviyede. tahminimce pek yok. yorumlanabilecek bir rüya değil. bazı konulara karşı korkuların var. bunu bilinç altına attığından "yok öyle birşey" de diyebilirsin ama var korkuların. bu korkuların kökeninin bir yansıması anlattığın rüya.
korkularını aşmaya çalışabilirsin. bunun için de eskisinden farklı olarak bilinçli bir halde üzerlerine gidebilirsin.
-
Reberals bunu yazdı:
-----------------------------Yıkı bir yapının yan duvarlarında denge sağlayarak yürüyorum. Aşağısı son derece karanlık ve birden dengemi kaybedip karanlığın içine doğru bağırarak düşüyorum.
Ve kan ter içinde yataktan uyanıyorum Bu kabusu yorumla :=)
-----------------------------banada olurdu
-
Eredanne bunu yazdı:
-----------------------------Ben her mutlu rüyamın sonunda ölüyorum, neden? (Öncelerini hiç hatırlayamıyorum ama bir şekilde ölüyorum)
-----------------------------yanlışsam söyle ama içini bunaltan birşeyler var değil mi? hayatını bambaşka yapmak istiyorsun. değişmesini istediğin çok şey var. ama sileceğin şeylerin yerine ne gelebilir pek kestiremediğin için değişmiyorlar bi türlü.
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------ya şeyi sorucam ben, hiç uyanmadıysak rüya olduğumuzu nerden bilebiliriz ?
-----------------------------çalışma gerektirir. uyumadan önce rüyada olduğunu farkedeceğini kendine telkin edip kararlı olursan zamanla rüyada olduğunu farkedersin.