Rüyada Uçmanın Verdiği Tat
-
uz-i bunu yazdı:
-----------------------------
astral seyahat mi
-----------------------------bi defa akşam saatlerinde uyurken rüya gördüm, yine aynı şekilde rüyamda uçarak memleketimde geziniyordum. hısım akrabalardan bir ikisini gördüm, rüya baya uzun sürmüştü. astral seyahat bilinçli yapılan bişey diyorlar, benimkisi bilinçsizce rüyada görülen bir olay.
-
yahu bana da bu sabah (şimdi uyandım) adadan adaya felan kaçıyorduk sonra birden ormandan çıktım bir kutudan silah aldım silahı arkamızdan kovalayan şeye doğrulltum sonra o anda silahı sıkarken bi his yaşadeım ulan sen daha 18 yaşınasın üniversiteye yeni, geçtin busilahlar felan ne iş dedim hssktir rüyadayım sonra etrafıma bakıyimd erken pat bitti rüya.
Hep tam rüyada olduğumu anladğım an bitiyo bir izin vermiyo dolaşıyim az :D
-
Banda oluyo oyle ama ben oyle bı anda zıplayıp uçamıyorum illakı kosucam yuksek bı yerden atlıcam oyle ucuyorum ama bunun verdıgı mutluluk ve rahatlık hıssıni hiç bisey vermez.10 dk uyuyım ve uykumda uçıyım 1 saat uyumuş gibi dinleniyorum kalktıgımda bedenım acayip bir şekilde rahatlamış oluyo.Ama bununda zararları var en azından benım için oyel.Balkona yuksek bı yere vs. her çıkışımda acaba kendımı bosluga bıraksam uçarmıyım diye ciddi ciddi dusunuyorum sonra bosver uçamıcaksın çakılcan yere diyip vazgeçiyorum...
-
LordVader bunu yazdı:
-----------------------------
Haci o degilde 21TBlik arsivimin verdigi huzurla artik her gece bi bolum gormekteyim, dus almaktan biktim saat 3te :|
-----------------------------oylarınız damlaya damlaya... dagdan kestim kereste :D
-
bende uçuyom ama hep mezarlıklar üstünde ne zaman mezarlık görsem uçmaya başlıom... geneldede rüyada olduğumun farkına varıyorum ve kafama göre takılıom manyak bişi...
Rüyanda olduğunun farkına varıyorsan eğer sende ;
http://www.simgesel.com/?q=node/21
şunu okumanda fayda var