Rüyalarımız Diğer Evrenlere Açılan Kapımı
-
ya müridler son 2 haftadır kafama takılıyor gerçekten rüya dediğimiz şey aslında bizim yaşadığımız diğer evreni görmemizmi telekinesis psikokinesis malum bilinç daha çözülememiş google dan da baktım ekşisözlük te var o da saçma sapan şeyler ama gerçekten kendi bilincimizle diğer evrenlerdeki benzerlerimizi görebiliyormuyuzz
-
Ruya, bilinçaltının başına gelebilme ihtimali olduğunu düşündüğü değişik olaylara düşünmeden hızlı tepki verebilmen için boş zamanında oynattığı bir simulasyon hocam.
Onun için kafanı çok kurcalayan bir olay varsa onunla ilgili kabus görürsün. Ha çok kelalaka şeylerde olabilir bunun sebebi bilincaltı senin kadar mantıklı düşünemiyor olasılıkları.
Bu da rüyanın insana mahsus olmadığını, diğer canlılardada olabileceğini gösteren kanıt. Söylediğin gibi olsa köpein diğer boyutta ne işi var.
http://www.youtube.com/watch?v=UqrhZW9xIrY
HolyOne tarafından 27/Kas/12 13:48 tarihinde düzenlenmiştir -
abi simulasyon diyonda ama gerçekten hissediyorsunn iliklerine kadar ama sanırsam sizin dediğiniz şu bilinçaltına atılan gerçekliklerin beyin tarafından adeta bir film olarak izletilmesi
abi şimdi öyle diyorsunda adı üstünde paralel evren yani bence bir sinekte olabilir bir gökdelende
blackglove tarafından 27/Kas/12 13:51 tarihinde düzenlenmiştir -
blackglove bunu yazdı
abi simulasyon diyonda ama gerçekten hissediyorsunn iliklerine kadar ama sanırsam sizin dediğiniz şu bilinçaltına atılan gerçekliklerin beyin tarafından adeta bir film olarak izletilmesi
abi şimdi öyle diyorsunda adı üstünde paralel evren yani bence bir sinekte olabilir bir gökdelende
3D 5D değil hocam 10 D gibi bişey. Anı yaşıyosun sanki. Hatta bazen uyanıyosun ama hala uyandığını anlayamıyosun. O kadar gerçek bişi.
Simmulasyon ötesi...
-
Hocam varsayımlar sınırsızdır, önemli olan bulgulara göre ilerlemek.
crysis oynayınca grafikler güzel, ses surround diye adamların gerçek olduğunu da düşünüyor musun? Bu varsayımın bundan farkı yok çünkü =)
-
Tamamen bilincalti ya. Gecende birbirinden bagimsiz iki tane olay yasadim, gecesinde iki olayin da karisimi olan acayip bir ruya gordum.
-
HolyOne bunu yazdı
crysis oynayınca grafikler güzel, ses surround diye adamların gerçek olduğunu da düşünüyor musun? Bu varsayımın bundan farkı yok çünkü =)
abi öylede hani şahsen kendi adıma söyleyeyim bazen rüyamda gördüklerim gerçek haytta gerçekleşebiliyor acaba beyin benim vereceğim karaı önceden nasıl bilebiliyor yoksa öbür taraftaki ikizim beni uyarıyormu
-
blackglove bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
abi öylede hani şahsen kendi adıma söyleyeyim bazen rüyamda gördüklerim gerçek haytta gerçekleşebiliyor acaba beyin benim vereceğim karaı önceden nasıl bilebiliyor yoksa öbür taraftaki ikizim beni uyarıyormu
götün açıkta kalmıştır.
-
HolyOne bunu yazdı
Ruya, bilinçaltının başına gelebilme ihtimali olduğunu düşündüğü değişik olaylara düşünmeden hızlı tepki verebilmen için boş zamanında oynattığı bir simulasyon hocam.
Onun için kafanı çok kurcalayan bir olay varsa onunla ilgili kabus görürsün. Ha çok kelalaka şeylerde olabilir bunun sebebi bilincaltı senin kadar mantıklı düşünemiyor olasılıkları.
evet bencede böyle misal ben birine kafam bozulduğunda onu öldürecek kadar öfkelendiğim günün akşamı rüyamda o şahısı ya öldürüyorum yada öldürmekten beter ediyorum.
bir gün gerçek olursada şaşırmam :)
ilginç ama gerçektende böyle -
Hacı zaten anlatmaya çalıştığım şey rüyanın rastgele olmadığı.
Muhtemelen gergün oturup 8 saatini versen yarın ne olabilir diye düşünsen aklına gelen en iyi en kötü en uçuk şeyleri bir kağıda yazsan arada bir tutabilir. (Çünkü bilinç altı da sen uykudayken düşünmeye devam ediyor)
Rüyadada olay böyle, tutmayan 1000 tanesini görmüyorsun da tutan 2 tanesini mucize diye görüon. Tutmayınca da mucize desen o zaman iyi ve tarafsız bir saptama diyebilirdim.
-
blackglove bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Evet Geleceği Görme Yetisi Bende de Var.. Galiba Seçilmiş Adamlarız Biz. Hepimiz Neoyuz. :)