folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Rüyalarımız Diğer Evrenlere Açılan Kapımı

Rüyalarımız Diğer Evrenlere Açılan Kapımı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackglove
    blackglove's avatar
    Erkek

ya müridler son 2 haftadır kafama takılıyor gerçekten rüya dediğimiz şey aslında bizim yaşadığımız diğer evreni görmemizmi telekinesis psikokinesis malum bilinç daha çözülememiş google dan da baktım ekşisözlük te var o da saçma sapan şeyler ama gerçekten kendi bilincimizle diğer evrenlerdeki benzerlerimizi görebiliyormuyuzz 

İts My Life. NOW or NEVER
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Ruya, bilinçaltının başına gelebilme ihtimali olduğunu düşündüğü değişik olaylara düşünmeden hızlı tepki verebilmen için boş zamanında oynattığı bir simulasyon hocam.

Onun için kafanı çok kurcalayan bir olay varsa onunla ilgili kabus görürsün. Ha çok kelalaka şeylerde olabilir bunun sebebi bilincaltı senin kadar mantıklı düşünemiyor olasılıkları.

Bu da rüyanın insana mahsus olmadığını, diğer canlılardada olabileceğini gösteren kanıt. Söylediğin gibi olsa köpein diğer boyutta ne işi var.

http://www.youtube.com/watch?v=UqrhZW9xIrY

HolyOne tarafından 27/Kas/12 13:48 tarihinde düzenlenmiştir

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackglove
    blackglove's avatar
    Erkek

abi simulasyon diyonda ama gerçekten hissediyorsunn iliklerine kadar ama sanırsam sizin dediğiniz şu bilinçaltına atılan gerçekliklerin beyin tarafından adeta bir film olarak izletilmesi

abi şimdi öyle diyorsunda adı üstünde paralel evren yani bence bir sinekte olabilir bir  gökdelende 

blackglove tarafından 27/Kas/12 13:51 tarihinde düzenlenmiştir

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    blackglove bunu yazdı

abi simulasyon diyonda ama gerçekten hissediyorsunn iliklerine kadar ama sanırsam sizin dediğiniz şu bilinçaltına atılan gerçekliklerin beyin tarafından adeta bir film olarak izletilmesi

abi şimdi öyle diyorsunda adı üstünde paralel evren yani bence bir sinekte olabilir bir  gökdelende 

3D 5D değil hocam 10 D gibi bişey. Anı yaşıyosun sanki. Hatta bazen uyanıyosun ama hala uyandığını anlayamıyosun. O kadar gerçek bişi.

Simmulasyon ötesi...

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Hocam varsayımlar sınırsızdır, önemli olan bulgulara göre ilerlemek.

crysis oynayınca grafikler güzel, ses surround diye adamların gerçek olduğunu da düşünüyor musun? Bu varsayımın bundan farkı yok çünkü =)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Tamamen bilincalti ya. Gecende birbirinden bagimsiz iki tane olay yasadim, gecesinde iki olayin da karisimi olan acayip bir ruya gordum.

while (1<2)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackglove
    blackglove's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

crysis oynayınca grafikler güzel, ses surround diye adamların gerçek olduğunu da düşünüyor musun? Bu varsayımın bundan farkı yok çünkü =)

abi öylede hani şahsen kendi adıma söyleyeyim bazen rüyamda gördüklerim gerçek haytta gerçekleşebiliyor acaba beyin benim vereceğim karaı önceden nasıl bilebiliyor yoksa öbür taraftaki ikizim beni uyarıyormu 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek
    blackglove bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

abi öylede hani şahsen kendi adıma söyleyeyim bazen rüyamda gördüklerim gerçek haytta gerçekleşebiliyor acaba beyin benim vereceğim karaı önceden nasıl bilebiliyor yoksa öbür taraftaki ikizim beni uyarıyormu 

götün açıkta kalmıştır.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Ruya, bilinçaltının başına gelebilme ihtimali olduğunu düşündüğü değişik olaylara düşünmeden hızlı tepki verebilmen için boş zamanında oynattığı bir simulasyon hocam.

Onun için kafanı çok kurcalayan bir olay varsa onunla ilgili kabus görürsün. Ha çok kelalaka şeylerde olabilir bunun sebebi bilincaltı senin kadar mantıklı düşünemiyor olasılıkları.

evet bencede böyle misal ben birine kafam bozulduğunda onu öldürecek kadar öfkelendiğim günün akşamı rüyamda o şahısı ya öldürüyorum yada öldürmekten beter ediyorum.

bir gün gerçek olursada şaşırmam :)

ilginç ama gerçektende böyle

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Hacı zaten anlatmaya çalıştığım şey rüyanın rastgele olmadığı.

Muhtemelen gergün oturup 8 saatini versen yarın ne olabilir diye düşünsen aklına gelen en iyi en kötü en uçuk şeyleri bir kağıda yazsan arada bir tutabilir. (Çünkü bilinç altı da sen uykudayken düşünmeye devam ediyor)

Rüyadada olay böyle, tutmayan 1000 tanesini görmüyorsun da tutan 2 tanesini mucize diye görüon. Tutmayınca da mucize desen o zaman iyi ve tarafsız bir saptama diyebilirdim.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    blackglove bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

Evet Geleceği Görme Yetisi Bende de Var.. Galiba Seçilmiş Adamlarız Biz. Hepimiz Neoyuz. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 3699 Toplam Mesaj: 37