Rüyalarımız Diğer Evrenlere Açılan Kapımı
-
SUPERBICO bunu yazdıblackglove bunu yazdıSUPERBICO bunu yazdıblackglove bunu yazdı
abi öylede hani şahsen kendi adıma söyleyeyim bazen rüyamda gördüklerim gerçek haytta gerçekleşebiliyor acaba beyin benim vereceğim karaı önceden nasıl bilebiliyor yoksa öbür taraftaki ikizim beni uyarıyormu
götün açıkta kalmıştır.
götüne hayran olduğumun başka diyecek bişeyin yokmuydu
tuhaf rüyalara genelde öyle derler hocam ya ondan dedim. kişisel alma :)
hoca ne bilim senin o dedğin cin çarpmasında olur :D neysee anladım kardeşim
-
ShockMan bunu yazdıblackglove bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Hocam varsayımlar sınırsızdır, önemli olan bulgulara göre ilerlemek.
crysis oynayınca grafikler güzel, ses surround diye adamların gerçek olduğunu da düşünüyor musun? Bu varsayımın bundan farkı yok çünkü =)
abi öylede hani şahsen kendi adıma söyleyeyim bazen rüyamda gördüklerim gerçek haytta gerçekleşebiliyor acaba beyin benim vereceğim karaı önceden nasıl bilebiliyor yoksa öbür taraftaki ikizim beni uyarıyormu
Evet Geleceği Görme Yetisi Bende de Var.. Galiba Seçilmiş Adamlarız Biz. Hepimiz Neoyuz. :)
Yok öyle bir şey hocam ne geleceği. Gelecekte ne olacağını kim bilebilir ki? Sadece olayın genel hatları yani rüyandaki olayın genel hatları gerçekleşen olaya çok benziyordur ve sende rüyayı bulanık hatırladığın için "Aaaa! Aynısıydı!" diyorsundur. Bellek/Zihin/Geçmiş/Bilinçaltı ile ilgili çok güzel bilimsel kitaplar var yani onları açıp bi' okusanız böyle abuk sabuk yorumlar atmazsınız. :)
-
Diğer evrenler neresi ben onu anlamadım, uyuyarak mı gidiceğiz diğer evrenlere filan, benim bildiğim teleskop ve gözlemlerle bulduk diğer evrenleri, ayrıca telekinezi vs... gibi saçmalıklara inanmayın bügüne kadar bunu ispatlayan birisi çıksa idi 1.000.000 $ parayı kazanacaktı,
http://tr.wikipedia.org/wiki/James_Randi
-
ya abiler şimdi siz hepiniz bu hipotezi reddediyorsunuzda insan beden + ruh değilmi belki benim paralel evren dediğim şey bu evrende ruhun gezmesi olmazmı şimdi dalga geçen müridler olacakta mesela öldükten hemen sonra hayata dönen insanların anllatıkları şeyler var yok çok parlak yıldızlarla dolu bir yere yürüyoruz vssss
-
Caliber bunu yazdıShockMan bunu yazdıblackglove bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
crysis oynayınca grafikler güzel, ses surround diye adamların gerçek olduğunu da düşünüyor musun? Bu varsayımın bundan farkı yok çünkü =)
Evet Geleceği Görme Yetisi Bende de Var.. Galiba Seçilmiş Adamlarız Biz. Hepimiz Neoyuz. :)
Yok öyle bir şey hocam ne geleceği. Gelecekte ne olacağını kim bilebilir ki? Sadece olayın genel hatları yani rüyandaki olayın genel hatları gerçekleşen olaya çok benziyordur ve sende rüyayı bulanık hatırladığın için "Aaaa! Aynısıydı!" diyorsundur. Bellek/Zihin/Geçmiş/Bilinçaltı ile ilgili çok güzel bilimsel kitaplar var yani onları açıp bi' okusanız böyle abuk sabuk yorumlar atmazsınız. :)
Hocam Sen Kitaplarımı Görüpte Tecrübe Ettiklerinimi Kaale Alırsın.. Hiç Kusura Bakma Ben Görüpte Tecrübe Ettiğim Yaşadıklarımı Kaale Alırım..
Yorumumun Abuk Subuk Olduğunuda NEreden Çıkartıyorsun Anlıyamadım. Abuk Sabuk Yorum Yazan Şu An İtibari İle Sensin Nazarımda, Ben Aylar Sonrasını Aynen Tüm Ayrıntılarına Kadar Görüyorum İşte...
Hislerimde Gelişmiştir.. Müneccim değlim Elbette. Ama Kendi Çapımda Güçlü Hislere Sahibim... Lütfen Hakkımda Atıp Tutmayınız Arkadaşlar Rica Ediyorum..
Müsait Zamanda Yaşadığım Deneyimleri Yazarım Sizlere.. Bu Yorumları Bir Elimde Tornavida Olarak Yazdığımdan Zorlanıyorum.. Ama Sizler le Gevezelik Etmeden de Duramıyorum. :) Sende Bu Özellik Yok Galiba.. Seçilmiş Değilsin Diye Lütfen Kıskançlık Yapmayalım Hocam.
@BlackGlove Yahu Hocam Fikrine Saygım Var Ama, Paralel Evren Mevzusu Bana Göre Kocaman Bir Saçmalıktır Be Yahu.
ShockMan tarafından 27/Kas/12 15:24 tarihinde düzenlenmiştir -
blackglove bunu yazdı
ya abiler şimdi siz hepiniz bu hipotezi reddediyorsunuzda insan beden + ruh değilmi belki benim paralel evren dediğim şey bu evrende ruhun gezmesi olmazmı şimdi dalga geçen müridler olacakta mesela öldükten hemen sonra hayata dönen insanların anllatıkları şeyler var yok çok parlak yıldızlarla dolu bir yere yürüyoruz vssss
pamuğun etkisi diye biliyorum ama emin değilim :)
%50 bilinç altı
%20 bedendeki fiziksel ve biyolojik durumlar. tabi bilinç altının bir sürü alt kategorisi var. Vucudun biyolojik ve fiziksel durumunda öyle. uzun hikaye anlıcanız. Çok nadir bir kısmı ise tanımsız diyebilirim -
Geçen savaş filmi izledim akşam savaştaydım hikaye yanı bunlar baska evren mevren anlattığın şeyler bence saçma yani ben hiç oyle anlatılanlar gibi ruyalar görmedim
-
blackglove bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
beyin zaten bi karar vermeden 6 saniye önce kendi belirliyor kararı bir video izlemiştim bununla ilgili bir deney yapılıyordu deney sonucu buydu.
-
bonzai içtiydim vakti zamanında epey bir şeyler görmüştüm uyanık olduğum halde hepside aşırı şekilde gerçek gibiydi yani beyin çok güçlü bir organdır görmediğin şeyleri olmayan şeyleri aslında sana varlarmış gibi gösterebilir cin gördüğünü ruhlarla görüştüğünü söyleyen insanlar ne zannediyorsun hepsi hayal beynin üretmecesi yada cebraille konuşmak falan hepsi delilik belirtileri vede ruh denen birşey yok insan beden+ruh gibi bir yorum yapmışsınız oda hikaye , ve paralel evrenler konusu araştırılıyor konuda deneyler var bilimsel ve felsefik açıdan mümkün değil denemez ancak kesin bir delil yok sanırım
-
2 gün önce öyle bir rüyadan uyanmışım ki, inanamıyorum hala..
bi oda dolusu dövizler falan, çok yakın bi tanıdığım kız arkadaşımdan evlat sahibi oluyordum :D
- hala etkisindeyim lan :/
Amd-x tarafından 27/Kas/12 18:17 tarihinde düzenlenmiştir