Rüyalarımız Diğer Evrenlere Açılan Kapımı
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Diğer evrenler neresi ben onu anlamadım, uyuyarak mı gidiceğiz diğer evrenlere filan, benim bildiğim teleskop ve gözlemlerle bulduk diğer evrenleri, ayrıca telekinezi vs... gibi saçmalıklara inanmayın bügüne kadar bunu ispatlayan birisi çıksa idi 1.000.000 $ parayı kazanacaktı,
http://tr.wikipedia.org/wiki/James_Randi
Teleskopla evren bulmak.
-
herşeyin varolabileceğine inanan değerli müridler benim bu hipotezime neden veryansın edisosunuz yaw :D
-
ulan bi kaç gündür garip gurip rüyalar görüyorum.
bu akşam yorganı morganı yastığı ne varsa değiştireceğim :D
o değil yeğenle beraber uyuyoruz. s2kicem diye korkuyor eleman :D
nasıl bir evrenmiş hacı bu, hergün farklı paralellere geçiyorum :D
/ ama şöyle birşey var..
mesela uyumadan önce birşeye acayip kafamı yoruyorum ve rüyamda görebiliyorum :) hakkaten bunu bi çok kez denedim ve başarılı oldum.
ama şu sıralar gördüğüm hiç bir rüya istediğimden değil, istem dışı geliyor :D
-
blackglove bunu yazdı
herşeyin varolabileceğine inanan değerli müridler benim bu hipotezime neden veryansın edisosunuz yaw :D
Can Mürit Şahsen Ben Kafama Yatmadı Dedi İsemde Kesinlikle Veryansın Etmedim...
Her Zaman Derim Fikir Sahibi Adamı Severim.. O Yüzden Takma Kafana.. Fikrinde Tutarlılık Olabilmesi için Öncelikle Solucan Deliği Dedikleri Şeyin Aydınlığa Kavuşturulması Gerekmektedir Kanaatindeyim.
ShockMan tarafından 28/Kas/12 14:55 tarihinde düzenlenmiştir -
ShockMan bunu yazdıblackglove bunu yazdı
Her Zaman Derim Fikir Sahibi Adamı Severim.. O Yüzden Takma Kafana.. Fikrinde Tutarlılık Olabilmesi için Öncelikle Solucan Deliği Dedikleri Şeyin Aydınlığa Kavuşturulması Gerekmektedir Kanaatindeyim.
estfrlah kibar abim o sizin kendi canlığınız sıcakkanlılığınız ben şöyle düşünüyorum ruh enerjidir bir nevi ruh bedenden ayrılırsa organizmanın hiç bir anlamı kalmaz mesela dünya çekirdek arz ve çeşitli tabakalardan oluşuyor değilmi ama en önemlisi çekirdek çekirdek durursa nolur hayat denen bişey olmaz insan da böyle değilmi enerji enerjide E=mc'2 değilmi gülmeyin dalga geçmeyin ama çılgınca gelebilir m insanın kütlesi rüyalarımızda hep ışık var kimse karanlık bir rüya görmüş olabilirmi sanmıyorum mesela orada gördüğümüz ışığın karesi bizim kütle ile çarpılırsa muazzam bir enerrji ortaya çıkabilir birde işin içine bilinçaltı denen muaazzam bir kavramda girerse belki farkında olmadan ışık hızını geçip solucan deliğiyle geçmişe geleceğe yada diğer evrenlere girebiliriz
-
blackglove bunu yazdıShockMan bunu yazdıblackglove bunu yazdı
estfrlah kibar abim o sizin kendi canlığınız sıcakkanlılığınız ben şöyle düşünüyorum ruh enerjidir bir nevi ruh bedenden ayrılırsa organizmanın hiç bir anlamı kalmaz mesela dünya çekirdek arz ve çeşitli tabakalardan oluşuyor değilmi ama en önemlisi çekirdek çekirdek durursa nolur hayat denen bişey olmaz insan da böyle değilmi enerji enerjide E=mc'2 değilmi gülmeyin dalga geçmeyin ama çılgınca gelebilir m insanın kütlesi rüyalarımızda hep ışık var kimse karanlık bir rüya görmüş olabilirmi sanmıyorum mesela orada gördüğümüz ışığın karesi bizim kütle ile çarpılırsa muazzam bir enerrji ortaya çıkabilir birde işin içine bilinçaltı denen muaazzam bir kavramda girerse belki farkında olmadan ışık hızını geçip solucan deliğiyle geçmişe geleceğe yada diğer evrenlere girebiliriz
Bilemeyecem Bilincin Bir Tür Enerji Olduğu Savımıdır Bu Dediğin... Şayet Öyle İse Konu Hakkında Şöyle Diyen Bilim Çevreleri Mevcut, Düşünce Hızı Kuramından Bahsedilir..
Evrende Bilinen En Yüksek Süratten Kat Be Kat Daha Üstün Bir Hızdır, Düşünce Hızında Gidebilen Bir Aygıtımız Olsa İdi, Milyar Işık Yıllık Uzaklıklar Bir Kaç Dakikalara İnebilirdi. Düşüncen Güzel Ama Bunu Kanıtlayabilmek Ve Kontrolümüz Altına Almamız Oldukça Uzun Bir Zaman Gerektirmektedir..