S3 Mü Note2 Mi Yoksa Lumia Mı?
-
yapmak istediğim şey tam olarak şunlardır:
ofis dosyalarımda düzenlemeler,
2008,2008,2012 server a remote ile bağlanmak,
80 bilgisayarlı network'e hakimiyet,
normal telefon olarak kullanmak,
internette hayvanlar gibi gezinmek.
android konusunda kuşkularım var, samsung konusunda endişelerim var :s simli win8 li tablet mi alsam yoksa samsung note2 mi alsam çok pis kararsız kaldım. düşünceleriniz nelerdir bu hususta?
-
Win 8 li cihaz kullanmadım ...
Samsungla ilgili kuskuların neler bılmyıorum !
Fakat :
Büyüklügü konusunda sıkıntın yoksa , ki olmadıgını dusunuyorum sanırım rahat bir işin var Note II derım veya Samsunq S3 :) -
note II sIII den daha iyi abi.
o yüzden lumia mı note mu diye düşünebilirsin.
-
Dell Venue Pro W7 ama oda gayet güzel ve işini görür.. Tercih meselesidir tabi ki sorduğun telefonlara gelirek benim oyum Note 2 yana :) kolay gelsin.
-
hocam remote desktop samsung note ta çok güzel oluyor byük ekran yan çevirince masaüstü hakimiyeti iyi oluyor kalemi olduğundan kullanımı çok rahat
-
Sharp bunu yazdı
hocam remote desktop samsung note ta çok güzel oluyor byük ekran yan çevirince masaüstü hakimiyeti iyi oluyor kalemi olduğundan kullanımı çok rahat
peki hocam içinde emu olarak win7 atsam randımanlı çalışır mı? desktop linuxlar altında sun'ın virtual machine i çok rahat çalışıyor ama android altında çalışırken hiç görmedim. nadiren de olsa yine win kullanmam gereken durumlar çıkabilir.
-
istediğin özellikler için ekran ne kadar büyük okadar iyi sonuç note2 hocam.
-
PanxeR bunu yazdı
aga 1000 tl nin altında bulabilme ihtimalimiz nedir acaba :|
-
androidtelefonlari.com/ buradan ucuz ve sağlamıni bulacagini sanmam
-
RETRET bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
aga 1000 tl nin altında bulabilme ihtimalimiz nedir acaba :|
amerika fiyatlarını bilmiyorumda avrupa fiyatları zaten 1050-1150 arasında teknoloji marketlerinde. e adam getirince üstüne kar koyucak pasaport kaydıydı btk harcıydı derken 1000in altında getiren herkesede güvenme derim :D
-
Şuan lumia 920 den yazıyorum ve bir kere eline aldın mı başka telefon görmek dahi istemiyorsun.