S3 Mü Note2 Mi Yoksa Lumia Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo
    theone21_9 bunu yazdı

note 2 yi alabileceğim düzgün bi yer var mı yurtdışı falan 1.300 ü geçmeyecek güvenilir ?

http://www.skroutz.gr/s/2395493/Samsung-Galaxy-Note-II-16GB.html  ak akce'nin yunan versionudur bu site 2 tane urun aldik sorun yok (Yunanistandan elden teslim aldim zaten 4 saat suruyor istanbuldan yunanistana gitmek.)

Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana parasıyla balık verin; sushi yapıp satayım, hepimiz karnımızı doyuralım. Yoksa hepimiz balıkçı olursak, bu gölde balık kalmaz. Sürdürülebilir olmalıyız. Çünkü bugün aç bıraktığınız insan, yarın karşınıza harami olarak çıkabilir; kendine de size de zarar verebilir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    kalibre bunu yazdı
    androidtelefonlari.com/ buradan ucuz ve sağlamıni bulacagini sanmam

O site hakkında çok şikayet var.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    FrankMalkovski bunu yazdı
    kalibre bunu yazdı

ben sipariş vermeden önce bütün şikayetleri okudum , bir çoğu müşterlerin kendi mallıkları adamlar tüm sorunlarını çözmüş 

ve 1-2 sıkıntı yaşayan ürünü biraz geç gelen şikayet ediyor ama adamlar binlerce telefon satıyor herkez olumlu yazmıyor.

en fazla şikayet hepsiburada teknosa vatan gibi yerlere gidiyor satış sayısına bağlı olarak bunu engelleyemezsin :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    kalibre bunu yazdı

ben sipariş vermeden önce bütün şikayetleri okudum , bir çoğu müşterlerin kendi mallıkları adamlar tüm sorunlarını çözmüş 

ve 1-2 sıkıntı yaşayan ürünü biraz geç gelen şikayet ediyor ama adamlar binlerce telefon satıyor herkez olumlu yazmıyor.

en fazla şikayet hepsiburada teknosa vatan gibi yerlere gidiyor satış sayısına bağlı olarak bunu engelleyemezsin :)

note2 yi tekrar tekrar inceledim de kafamda ufak tefek sorular kaldı:

1- remote desktop olarak hangi yazılımları kullanabiliriz networkte linux, macos windows makineler var bunların hepsine bağlanabilmem lazım.

2- ofis programları ms ofisi yakalamasa da yaklaşabiliyor mu? excelde karmaşık formüllerin olduğu bir dosya var diyelim sıçmadan açabilecek uygulamalar var mı?

3- samsungların ekranlarının 1 yılın sonunda matlaştığı söyleniyor doğru mudur?

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı
    kalibre bunu yazdı

note2 yi tekrar tekrar inceledim de kafamda ufak tefek sorular kaldı:

1- remote desktop olarak hangi yazılımları kullanabiliriz networkte linux, macos windows makineler var bunların hepsine bağlanabilmem lazım.

2- ofis programları ms ofisi yakalamasa da yaklaşabiliyor mu? excelde karmaşık formüllerin olduğu bir dosya var diyelim sıçmadan açabilecek uygulamalar var mı?

3- samsungların ekranlarının 1 yılın sonunda matlaştığı söyleniyor doğru mudur?

Remote olarak team başta olmak üzre bir çok pro var hocam hiç kullanmadıgım için birşey diyemeyeceğim ama ios dan fazla alternatif olacagı kesin.

2. ofis için baya çok alternatif var problem çıkacagını yaşamıyorum

3. 2.5 yıldır elimde super amoled var renklerde bir değişme olmadı. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Benim oyum note 2 tabiki. Ama sen buraya da bi bak.

http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-Galaxy-Note-II-N7100-vs-Nokia-Lumia-920

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
Toplam Hit: 3177 Toplam Mesaj: 27