S3 Mü Note2 Mi Yoksa Lumia Mı?
-
RETRET bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
istediğin özellikler için ekran ne kadar büyük okadar iyi sonuç note2 hocam.
aga 1000 tl nin altında bulabilme ihtimalimiz nedir acaba :|
senin beni işe alıp çalıştırma ihtimalinden daha az abi :D :D
çok zor ya bin tl altına
-
MaviGozluDev bunu yazdıRETRET bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
amerika fiyatlarını bilmiyorumda avrupa fiyatları zaten 1050-1150 arasında teknoloji marketlerinde. e adam getirince üstüne kar koyucak pasaport kaydıydı btk harcıydı derken 1000in altında getiren herkesede güvenme derim :D
hocam valla şu ana kadar verdiğim fiyatlar; e-6 200 tl, s2 600tl (5 ay önce), s3 arkadaşa yeni aldık 840 tl. mesela şirkete 10 tane dokunmatik i5 winhome pre li makine aldım kdv dahil adedi 1200 e geldi. herkesin bir alış kanalı var, ben note2 yi 1180 e kadar bulabiliyorum ama daha ucuza da bulabilirsem varsa bilmediğim duymadığım bir yer ve siz biliyorsanız oraya da bir uğramak isterim :)
-
BarisYigit bunu yazdıRETRET bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
senin beni işe alıp çalıştırma ihtimalinden daha az abi :D :D
çok zor ya bin tl altına
hocam sen sorumluluk sahibi değilsin ki işe alalım seni (: saçınla oyna, oyun oyna donanım mıncıkla vaktini çarçur et, üstelik yeteneklisin de üstelik :s ölü fiyatına aramaya devam (:
-
RETRET bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdıRETRET bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
amerika fiyatlarını bilmiyorumda avrupa fiyatları zaten 1050-1150 arasında teknoloji marketlerinde. e adam getirince üstüne kar koyucak pasaport kaydıydı btk harcıydı derken 1000in altında getiren herkesede güvenme derim :D
hocam valla şu ana kadar verdiğim fiyatlar; e-6 200 tl, s2 600tl (5 ay önce), s3 arkadaşa yeni aldık 840 tl. mesela şirkete 10 tane dokunmatik i5 winhome pre li makine aldım kdv dahil adedi 1200 e geldi. herkesin bir alış kanalı var, ben note2 yi 1180 e kadar bulabiliyorum ama daha ucuza da bulabilirsem varsa bilmediğim duymadığım bir yer ve siz biliyorsanız oraya da bir uğramak isterim :)
tabiki heryerde fiyat değişyo.. mesela adamlar sıfır iphoned a satıyo apple store dan daha ucuza yurtdışında.. benim mağazadan vs alma takıntım var kişiden alamıyorum almıyorum :d istesemde güvenmiyorum o yüzden dedim :) yoksa iphone modelleri ilk çıktğnda 600 eurolardan açılırken apple store dan, 400 euro ya da telefon geliyodu ama sevmiyorum :D
-
NOTE 2 Forever !
-
note 2 yi alabileceğim düzgün bi yer var mı yurtdışı falan 1.300 ü geçmeyecek güvenilir ?
-
dediklerin için note II iyidir hocam.
onun dışında ekran büyük olmasın diyosan s3 yerine bekle, Türkiyeye yeni gelecek olan LG Optimus G'yi al derim.
Araştırırsan birazcık özellikerini görebilirsin :) -
Daniel-Koo bunu yazdı
dediklerin için note II iyidir hocam.
onun dışında ekran büyük olmasın diyosan s3 yerine bekle, Türkiyeye yeni gelecek olan LG Optimus G'yi al derim.
Araştırırsan birazcık özellikerini görebilirsin :)lg g yerine yeni nexus iyidir hocam. bildiğiniz gibi lg güncellemede en çok ipnelik yapan firma.
bence bu seneki nexus u sony yada motorola üretmeliydi malzeme kalitesini hiç beğenmiyorum lg nin.
1180 e note2 bulmuşsun daha ne hocam yürü işte :)
PanxeR tarafından 16/Kas/12 00:06 tarihinde düzenlenmiştir -
kalibre bunu yazdıandroidtelefonlari.com/ buradan ucuz ve sağlamıni bulacagini sanmam
güvenilirliği nedir bu sitenin
-
ZaZu bunu yazdıkalibre bunu yazdıandroidtelefonlari.com/ buradan ucuz ve sağlamıni bulacagini sanmam
güvenilirliği nedir bu sitenin
3 kişi aldık , aynı gün kargo ertesi gün oglen telefon elimizdeydi.
1 yıl samsung uluslararası garantisi 1 yıl kendi garantileri
root , overclock gibi işlemleri onlara yaptırırsan garanti iptal olmuyor
ayrıca kalite hizmet olarak en iyi fiyat a sahip sitedir kendileri.
ana forumu androidturkiye.net en iyi android telefon desteğine sahipler.
PanxeR tarafından 16/Kas/12 00:36 tarihinde düzenlenmiştir